forum.gif
Par bilžu nosaukumiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par bilžu nosaukumiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.03.13 18:11
 citēt
_VA_:Bīsties, Frīdi, tās dienas, kad es ienesīšu atrādīt kādu no saviem fotodēstiņiem un tie izrādīsies garāki par Taviem knipucīšiem...
:face-smile:

Kāpēc man būtu jābīstas- atšķirībā no lielas daļas kolēģu, man nav nekādu ambīciju attiecībā uz Fotomākslinieka statusu.
Penzionēts amatnieks un nekā vairāk...:face-wink:
Publicēts: 14.03.13 18:25
 citēt
Ā, tātad, Tu vēlies braukt cauri uz manu ambīciju rēķina un tamdēļ esi sašutis, ka es Tev to neļauju?! :D
Nu, neveicas Tev, ko lai saka?! Varbūt pieeja ne tā vai uz vecumu asuma nav, ko? :)
Publicēts: 14.03.13 18:31 labots
 citēt
_VA_:Ā, tātad, Tu vēlies braukt cauri uz manu ambīciju rēķina un tamdēļ esi sašutis, ka es Tev to neļauju?! :D
Nu, neveicas Tev, ko lai saka?! Varbūt pieeja ne tā vai uz vecumu asuma nav, ko? :)

Ko nu- Internetā takš pilnīga demokrātija un vārda brīvība-katrs izklaidējas, kā prot.
Tikai jāatceras, ka pārmērīga ambīciju izrādīšana no malas nereti izskatās pēc klounādes.:face-wink:
It, sevišķi, ja tām nav nekāda seguma...:anger:
Publicēts: 14.03.13 18:38
 citēt
Segums ir tikpat staipāms jēdziens kā demokrātija un vārda brīvība web resursos.
Es nezinu, cik man reizes jāatkārto, lai pielec - nu, nedaru es neko pēc svilpiena un nevar mani ne izaicināt, ne izkustināt ar prastiem "a davai, ieliec bildi!", nevar.
Es drīzāk pieļaušu uz savu pusi tēmētus epitetus "tukšdirsis" un kas jau vēl tur bija, nekā parakstīšos uz lētām provokācijām. Tādēļ, vēl ir diskutējams jautājums, kuram tad tās ambīcijas un izrādīšanās pārmērība vairāk piemīt - man, kas strikti ietur uzņemto kursu vai apkārtdancotājiem un bilžu uz apskati diedelētājiem... :)
Publicēts: 14.03.13 18:44 labots
 citēt
Neviens tevi neprovocē.
Pats lielīgi deklarē savu iedomāto neatkarību un puiciski mēģini nolikt "kolektīvu".
Nu tad i zīmējies viens pats uz veselību, ieturi vien savu "kursu".
"Napoleons" atradies...:face-grin: Vairāk gan velk uz kašķu bābu..:anger:
Publicēts: 14.03.13 18:47 labots
 citēt
Nu nevēlās Lielais Orators atklāt - kādu motīvu vadīts, izvēlējies F/blogu par savu eseju publicēšanas vietu. :face-sad: Sevis nostādīšana augstāk par pārējiem ir vēl smieklīgāka. Vienpatņi NEKAD neuzbāžas kolektīvam, kuru saista viena interese, šajā gadījumā - fotogrāfija, ar saviem literārajiem "šedevriem". Loģiski spriežot - cilvēkam banālais "uzmanības defecīts".:face-grin: Tikpat uzjautrinoši tekstiņi par gaidāmajiem "saviem fotodēstiņiem". Ceru, ka tie būs audzēti no baobaba spraudeņiem vai milzu sekvojas sēklām. Līdzši dzīvē redzētais gan saka: mūsu skarbajā zemītē tai svešais lāga nespēj augt, iznīkst.:face-wink:

P.S. Par ubagošnu - tieši šāda stila uzstāšanās liecina par ubagošanu. Mūsu uzmanības ubagošanu. Varbūt nevajag - mums pašiem savu dīvaiņu pietiek, mani ieskaitot.:face-grin:
Publicēts: 14.03.13 18:48 labots
 citēt
(Frīdim) Es šeit neredzu kolektīvu. Es redzu kādus piecus, sešus zafsegdatos visos topikos, sākot no politikas, beidzot ar fotojaunumu preses relīzēm. Pat attālināti tas neatgādina kolektīvu. Ar Tavu atļauju, kolektīva izvēli atstāšu savā ziņā.
Publicēts: 14.03.13 18:50 labots
 citēt
Voldemorts:Nu nevēlās Lielais Orators atklāt - kādu motīvu vadīts, izvēlējies F/blogu par savu eseju publicēšanas vietu.

Viss vienkārši, biedr Voldemort, ierados, lai Tevi ātri un nesāpīgi novestu līdz otrajam insultam. :) Pārējos gribētājus apkalpošu pēc taloniņiem. :D

p.s. Es nenesu atbildību par Tavu nespēju atturēties no uzmanības izrādīšanas. Audzini raksturu, ignorē, kožļā kaučuka zoli , piesien sevi pie krēsla atzveltnes un šķurini topikus ar kreisās kājas īkšķi! Tici man, pat ne gads nepaies, kā palīdzēs! :D
Publicēts: 14.03.13 18:54
 citēt
_VA_:
Voldemorts:Nu nevēlās Lielais Orators atklāt - kādu motīvu vadīts, izvēlējies F/blogu par savu eseju publicēšanas vietu.

Viss vienkārši, biedr Voldemort, ierados, lai Tevi ātri un nesāpīgi novestu līdz otrajam insultam. :) Pārējos gribētājus apkalpošu pēc taloniņiem. :D

Tambovskij Volk tjebe tovarišč. Tā lūk, biedrīt. :face-grin:
Publicēts: 14.03.13 18:56 labots
 citēt
Tiešām, cilvēkam "Napoleona sindroms"....:face-wink:
"Iejājis fotoblogā baltā zirgā" un dižojas, kā pumpains tīnis.
Nav patīkami. Bet ko padarīsi- demokrātija. Jāpacieš ir visādi īpatņi...:face-crying:
Publicēts: 14.03.13 18:58
 citēt
Pieci sindromi. Un visi mani. Pumpas arī ira. Pasi tikai aizvakar iedeva. Zirga gan nav. Būs desās aizgājis.
:D
Publicēts: 14.03.13 19:00
 citēt
Pavasaris nāk, pavasaris nāk :D visādi tirliņi parādās :D
Publicēts: 14.03.13 19:01
 citēt
A vienkārši neatbildēt? Cik ilgi pats ar sevi vāvuļos (ja tik ir skaidrā)?
Publicēts: 14.03.13 19:03
 citēt
Lai Voldis un Frīdis spētu atturēties neatbildējuši kādam forumā?!
Jūs ko?! pēdējos 4 gados tāda topika vēl nav bijis, kur viens vai otrs netēlotu zibcilvēkus! :haha:
Publicēts: 14.03.13 19:04
 citēt
_VA_:Lai Voldis un Frīdis spētu atturēties neatbildējuši kādam forumā?!
Jūs ko?! pēdējos 4 gados tāda topika vēl nav bijis, kur viens vai otrs netēlotu zibcilvēkus! :haha:

Nu re :D :D :D tas _VA_ ir kāda patstāvīgā fotoknipsētāja klons :haha:
Publicēts: 14.03.13 19:04
 citēt
Schneider:A vienkārši neatbildēt? Cik ilgi pats ar sevi vāvuļos (ja tik ir skaidrā)?

Mirkli pacietības, tūlīt taču izvēlēšoties kolektīvu (Frīdim solīja!)
Publicēts: 14.03.13 19:07
 citēt
Es Tev ļaušu tā domāt, Olis. Ragus dūņās un sāc rakt! :D
Publicēts: 14.03.13 19:10
 citēt
_VA_:Es Tev ļaušu tā domāt, Olis. Ragus dūņās un sāc rakt! :D

Nafig man tas vajadzīgs, man ir ko darīt..........bet tas nu i fakts par to klonu :big_smile:
Publicēts: 14.03.13 19:12
 citēt
Kurš ūdensgalva jums ir iestāstījis, ka foruma pilnīgi visu topiku piespamotāji ir atskaites punkts kolektīvam?!
Parādiet man, kurš bija tas ļaunais gars, kurš jūsus tik rupji apjāja!? :haha::haha::haha:
Publicēts: 14.03.13 19:14
 citēt
Oliss:bet tas nu i fakts par to klonu :big_smile:

Patiesību zina tikai baltie dūmu aplīši no indiāņu vigvama x . :D Nu, un varbūt administrācija.
Publicēts: 14.03.13 19:16
 citēt
un pats nezini patiesību???????????? :amazing:
ko tu esi šodien ostījis??????? :amazing:
Publicēts: 14.03.13 19:23
 citēt
Zinu. Taču man negribas graut Tavu, oreoliem izrotāto pārliecību. Samierinies. :D
Publicēts: 14.03.13 19:29
 citēt
Publicēts: 14.03.13 19:42 labots
 citēt
Pazaudēju - :face-sad: www.penta-club.ru...

"Nu re tas _VA_ ir kāda pastāvīgā fotoknipsētāja klons"- precīzi trāpīts, Oliss! Grimst. :face-grin:
Publicēts: 14.03.13 19:57
 citēt
Publicēts: 14.03.13 20:18
 citēt
Smieklīgi ko tādu dzirdēt no zibonkuļiem, vairāku tūkstošu bezjēgas komentāru autoriem..
:haha:
Publicēts: 14.03.13 20:28
 citēt
Oliss:
_VA_:Lai Voldis un Frīdis spētu atturēties neatbildējuši kādam forumā?!

Nu re :D :D :D tas _VA_ ir kāda patstāvīgā fotoknipsētāja klons :haha:
ir arī nepatstāvīgi knipsētāji? :haha:
Publicēts: 17.03.13 17:01
 citēt
Pēc kādas metodikas klasifikācija, ja nav komercnoslēpums - ļoti jau viss "aiz matiem pievilkts". labi, velns ar viņu...:face-wink: Vairāk uztrauc zudumi F/bloga rindās. Bija autors ar niku "sabulis". Daudzsološs, aktīvs. pat bildes publicēja. Tikpat slikti ir ar autoru "_AV_" . Klusē. Vai tikai nav radinieki?
Publicēts: 17.03.13 17:09
 citēt
GunarsII:Jau sen ir uz mēles jautājums pārējiem pasažieriem par bilžu nosaukumiem svešvalodās. Eju patlaban pa jaunākajām galerijas lappusēm un lasu: Heart burner; Fly; Wing Walkers II; Highway; I've got the Blues; Spring2013; Nice day; ...u.t.t....Kāds ir pamatojums:

GunarsII, es jau par to reiz sacepos.... tā kā nekas nav mainījies... teikšu, nav vērts... :D
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 17.03.13 17:24
 citēt
Nu bet cik var likt "Pavasaris", nosaucam "Spring", tam, kurš pilnīgi ņi mur-mur par angliskam, būs patrenēties uzminēt, par kādu pederi pie avota tad tur ir runa.
Publicēts: 17.03.13 17:25
 citēt
Bildes nosaukums jebkurā valodā iespaido skatītāju. ieliek bildi- šādu tādu, it nekādu, nosauc par ''(Vieta jums tīkamam nosaukumam)" un bildes uzreiz patīk labāk vai liekas dziļdomīga utt.
Publicēts: 17.03.13 18:17 labots
 citēt
Retai bildei vajag nosaukumu, parasti nosaukumus sacer pie bildēm banāli un mazizglītoti cilvēķeļi, kuri cer ar nosaukumu kompensēt bildes satura trūkumu vai piešķirt tai kaut vai drusku romantikas, bet tas ir tikai no viņu skatupunkta. Blogā ir tradiceonālie nosaukumi "Vientuļnieks"- tas var būt jeb kas, sākot no garāmejoša cilvēka bildes, un beidzot ar kādu ielas stabu, "Sasalušais"- var būt gan ledus gabals, gan ābols gan vienkarši kāds sūds sniegā vai ledū, "Domas, pārdomas, aizdomas un vis kas ar domāšanu saistīts" - piešķiramas gan kādai sejas izteiksmei gan mailopiņam... Protams trulo nosaukumu saraxtu varētu tūrpināt bez gala. Vien palasot nosaukumus var redzēt autoru aprobežotību domāšanā.
Publicēts: 17.03.13 20:36
 citēt
chukmasoff_f:Retai bildei vajag nosaukumu, parasti nosaukumus sacer pie bildēm banāli un mazizglītoti cilvēķeļi.... ...

Un bildes bez nosaukuma liek tukši cilvēki, kuri nevar izdomāt nosaukumu, vai skatītājus nicinoši autori. Bilde bez nosaukuma ir kā krutka, par kuru nezini no kuras točķas ņemta.
Bildei ir divi- autors un nosaukums... ja to naf, bilde paliek anonīma...
Publicēts: 17.03.13 20:52
 citēt
Vot negribas piekrist Čukmasovam.Savā laikā mums uz klubiņu nāca nu jau sen kā nelaiķis Vilnis Folkmanis.Nu tipa kā rūdīts kinooperators un foto pasniedzējs .Tad viņš mūs visu laiku čakarēja ar prasību-nu kā jūs nosauktu šo savu izcilo bildi?:face-grin:Un tad veselus konkursus bezmaz vai rīkoja par nosaukumiem....Mēs jau ar tur kasījāmies šim pretī,bet ko tu autoritātei daudz pateiksi?:face-grin:
Publicēts: 17.03.13 20:53
 citēt
Haiduks:
chukmasoff_f:Retai bildei vajag nosaukumu, parasti nosaukumus sacer pie bildēm banāli un mazizglītoti cilvēķeļi.... ...

Un bildes bez nosaukuma liek tukši cilvēki, kuri nevar izdomāt nosaukumu, vai skatītājus nicinoši autori. Bilde bez nosaukuma ir kā krutka, par kuru nezini no kuras točķas ņemta.
Bildei ir divi- autors un nosaukums... ja to naf, bilde paliek anonīma...

Bilde runā pati par sevi bez nosaukuma, bet ja bilde nerunā tad autors cenšas to izdarīt ar kādu viņam pašam tikai saprotamu nosaukumu.
Protams var jav kā taja vecaja anekdotē, kur starptautiskajam konkursam bija iesūtītas dažādas gleznas, un viena bija no PSRS , gleznā bija atveidoti strādnieks ar veselīgu kolhoznieci amizantā sex pozā, bet nosaukumu gleznai, bija pa ceļam pazaudējuši vai aizmirsuši pielikt, un līdz ar to konkursa organizātori , ilgi nedomādami , paķēra avizi "Pravda" un ņemot jeb kuru virsrakzti piedāvāja likt kā nosaukumu....
Publicēts: 17.03.13 20:55
 citēt
viecha:Vot negribas piekrist Čukmasovam.Savā laikā mums uz klubiņu nāca nu jau sen kā nelaiķis Vilnis Folkmanis.Nu tipa kā rūdīts kinooperators un foto pasniedzējs .Tad viņš mūs visu laiku čakarēja ar prasību-nu kā jūs nosauktu šo savu izcilo bildi?:face-grin:Un tad veselus konkursus bezmaz vai rīkoja par nosaukumiem....Mēs jau ar tur kasījāmies šim pretī,bet ko tu autoritātei daudz pateiksi?:face-grin:

Nu bet zinot Fomina daiļradi, tā tak tipiska sovetskaja zakalka, kā reportierim, kur tieši attiecas iepriekšējā postā minētais stāsts.
Publicēts: 17.03.13 21:07 labots
 citēt
Jā, vispār jau doma par nosaukuma nevajadzību / kaitīgumu ir tālejoša. :face-smile: Ja tā padomā - ko tie dziesmu autori var ar darba nosaukumu pateikt. Nodziedās, nospēlēs, katrs tikpat savādāk uztvers.:face-wink: Komponistiem vieglāk, opuss Nr.xx, un viss skaidrs. Ar cilvēkbērnu vārdiem vispār haoss. Šodien Rita, Vita, rītu atkal cita.:face-grin: Katram taču valdība ir noformējusi personas kodu. Valsts budžeta līdzekļi tērēti. Ar to arī pilnīgi pietiktu - Rita tāpēc mīļāka nekļūs, ja rīt par Vitu pārdēvēsies.
Publicēts: 17.03.13 21:12
 citēt
nosaukums, vai nu ir, vai nav ..... par to, kā obligātu izkārtni, var tikai paņirgāties .... :bad_smile:
Publicēts: 17.03.13 21:20
 citēt
vispār jau fotogrāfijām nosaukumi IR vajadzīgi ... a ja nu iekļūst vēsturē .. uz ko tad recenzenti atsauksies? uz ***? Tāpēc der arī ļoti neitrāli nosaukmi ...
Publicēts: 17.03.13 21:27
 citēt
dansiga:vispār jau fotogrāfijām nosaukumi IR vajadzīgi ... a ja nu iekļūst vēsturē .. uz ko tad recenzenti atsauksies? uz ***? Tāpēc der arī ļoti neitrāli nosaukmi ...

Ja fotogrāfija būs tik unikāla ka iekļus vēsturē tad ari ar *** pilnīgi pietiks.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas