forum.gif
Printēšanai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Printēšanai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.13 14:38
 citēt
Saglabājot fotogrāfijas printēšanai kādus lielumus photoshop man būtu jānorāda? Vai ir kādi standarti?
Publicēts: 15.03.13 14:47
 citēt
Toa kas nepieciešami konkrētajai drukas metodei.Jā standarti ir.
Publicēts: 15.03.13 15:05
 citēt
60uz5komats6:Toa kas nepieciešami konkrētajai drukas metodei.Jā standarti ir.

Runa šajā gadījumā ir par fotogrāfiju sagatavošanu pēc kāzu fotosesijas, lai nodotu jaunajam pārim.
Publicēts: 15.03.13 15:18
 citēt
Tādā gadijumā,jo sevišķi ņemot vērā uzdoto jautājumu, labāk nedarīt neko :) ,ka nesanāk vēl sliktāk.
Lieta kas gan jāievēro ir: 8bit sRGB jpg-12~10 ar iekļautu profilu.
Publicēts: 15.03.13 15:38 labots
 citēt
:face-grin:..cik samaksaaji,lai tiktu pie kaazu knipseeshanas?:money:
Publicēts: 15.03.13 15:43
 citēt
neoniids::face-grin:..cik samaksaaji,lai tiktu pie kaazu knipseeshanas?:money:

Re ku arī mūsu mazais emo bērns parādījās :D Ja Tev pašam jāmaksā par to,lai kādu nobildētu, tad skumji :D
Publicēts: 15.03.13 16:08
 citēt
..nu,ta':cry:vismaz bombongu riiklee iegruuda??:shame:
Publicēts: 15.03.13 16:09
 citēt
neoniids:..nu,ta':cry:vismaz bombongu riiklee iegruuda??:shame:

Patiesībā es diezgan labi nopelnīju :grimace:
Publicēts: 15.03.13 16:14
 citēt
:anger:..aaa..ja kaut kiiilo stiklenes dabuuji,man noskauda..:face-crying:
Publicēts: 15.03.13 16:19
 citēt
neoniids::anger:..aaa..ja kaut kiiilo stiklenes dabuuji,man noskauda..:face-crying:

pfff :D
Publicēts: 15.03.13 16:58
 citēt
njemot vērā uzdoto jautājumu, grandiozi!
Publicēts: 15.03.13 20:36
 citēt
dalabonbongas:Saglabājot fotogrāfijas printēšanai kādus lielumus photoshop man būtu jānorāda? Vai ir kādi standarti?

Tā viš i, ja labi nopelna, tad jāievada pareizie cipari, citādi ... atkarībā no psūtītāja temperamenta un samaksātās summas
Publicēts: 16.03.13 00:22
 citēt
Standartā PS un LR uzdod 240 DPI, ar to pilnīgi pietiek drukai, es pēc veca ieraduma lieku 300DPI bet tas vairāk uz tipogrāfisko attiecas ne vis fotoservisā drukāto, krāsu telpa sRGB, profils un vis. JPG nebūtu labākais variants priekš lielformāta drukas, tomēr iesaku saglabāt TIFF, bet ja 10x15 vai pat A4 var ari no jpg drukāt.
Publicēts: 16.03.13 00:45
 citēt
VecaSeeta:
dalabonbongas:Saglabājot fotogrāfijas printēšanai kādus lielumus photoshop man būtu jānorāda? Vai ir kādi standarti?

Tā viš i, ja labi nopelna, tad jāievada pareizie cipari, citādi ... atkarībā no psūtītāja temperamenta un samaksātās summas

Cik nopelnīja ar tādu DPI lai saglabā!

Piemēram, 130DPI.
Publicēts: 16.03.13 06:24
 citēt
Nu sheit visu veelams taa arii turpinaat kaa iesaakts Jeb tautas vaardiem atstaat Dieva varaa - vinjs tieshaa veidaa I atbildiigs par saviem braakjiem
Publicēts: 16.03.13 12:00
 citēt
chukmasoff_f:Standartā PS un LR uzdod 240 DPI, ar to pilnīgi pietiek drukai, es pēc veca ieraduma lieku 300DPI bet tas vairāk uz tipogrāfisko attiecas ne vis fotoservisā drukāto, krāsu telpa sRGB, profils un vis. JPG nebūtu labākais variants priekš lielformāta drukas, tomēr iesaku saglabāt TIFF, bet ja 10x15 vai pat A4 var ari no jpg drukāt.

Gudrinieks atradies,kāzu bildes tifā atdot!Tavi amatbrāļi kompjuterščiku nehuja neredz atšķirību starp jpg un tiff,ja tu zinātu cik fotogrāfiem esmu iemācijis gadijumā kad gadās "uz300dpitifā" idiots,kas saka "mēs jpg nepieņemam",pārseivot jepegu tifā,varbūt arī uzrēķināt lielāku,drusku uzasināt un vienmēr tie mudaki ir palikuši ar to tifu apmierināti,jo atšķirību saskatīt nejēdz,un pēc drukas tās arī nav.
Publicēts: 16.03.13 12:35
 citēt
60uz5komats6:
chukmasoff_f:Standartā PS un LR uzdod 240 DPI, ar to pilnīgi pietiek drukai, es pēc veca ieraduma lieku 300DPI bet tas vairāk uz tipogrāfisko attiecas ne vis fotoservisā drukāto, krāsu telpa sRGB, profils un vis. JPG nebūtu labākais variants priekš lielformāta drukas, tomēr iesaku saglabāt TIFF, bet ja 10x15 vai pat A4 var ari no jpg drukāt.

Gudrinieks atradies,kāzu bildes tifā atdot!Tavi amatbrāļi kompjuterščiku nehuja neredz atšķirību starp jpg un tiff,ja tu zinātu cik fotogrāfiem esmu iemācijis gadijumā kad gadās "uz300dpitifā" idiots,kas saka "mēs jpg nepieņemam",pārseivot jepegu tifā,varbūt arī uzrēķināt lielāku,drusku uzasināt un vienmēr tie mudaki ir palikuši ar to tifu apmierināti,jo atšķirību saskatīt nejēdz,un pēc drukas tās arī nav.

He... man kautkas līdzīgs ir bijis... pašvaldību vēlēšanām vajadzēja feisus priekš bukleta sabildēt (bukletā 4x5 cm bildes)... atdevu jpg 20x30cm 300dpi/inch, bet drukātāji saka, ka vajag TIFF... pārseivoju JPG uz TIFF un atdevu... drukātāji starā. Nez, vai tiešām drukātāji paši nemāk pārseivot no JPG uz TIFF ???
Publicēts: 16.03.13 18:47
 citēt
RaitisSF:
60uz5komats6:

He... man kautkas līdzīgs ir bijis... pašvaldību vēlēšanām vajadzēja feisus priekš bukleta sabildēt (bukletā 4x5 cm bildes)... atdevu jpg 20x30cm 300dpi/inch, bet drukātāji saka, ka vajag TIFF... pārseivoju JPG uz TIFF un atdevu... drukātāji starā. Nez, vai tiešām drukātāji paši nemāk pārseivot no JPG uz TIFF ???

droši ka māk, bet vai nu kāds oldskūlīgs verķis kas jepegu nesagremo vai oldskūlīgs druķieris, bet abos gadījumos...fotogrāfa darbs ir DAUDZ LĒTĀKS pēcapstrādē, kāpēc gan tērēt savus cilvēkresursus vai finanses, ja var paģērēt - tjifu dajosh!:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):