HELLman, šāda veida jautājumi kā Canon vs, Nikon, Film vs. Digital, BMW vs. Audi , ir pilnīgi bezjēdzīgi, jo tas, kurš lieto Canon, brēks, ka Canon labāks, tas, kurš - Nikon, ka Nikon. Šaubos, vai te ir kāds cilvēks, kas lietojis abas minētās kameras, tātad nav arī neviens, kurš tās spētu kaut cik pamatoti salīdzināt
Es varētu salīdzināt nedaudz citas Canon un Nikon kameras, bet tās tomēr nedaudz citas klases. Tā jau drošvien ir daudz, ka ir lietojši dažādu brandu kameras, tikai bieži tas ir attīstības nolūkos un ja maina tad vienu līmeni uz augšu.
Es labak jau njemtu canon, nez, esmu turejis roka nikonu, bet kaut ka nepiedur. Kvalitates zinja, pec ''What Digital Camera'' eos ieliek iekshas nikonam.
Šaubos, vai te ir kāds cilvēks, kas lietojis abas minētās kameras,..
Esmu, bet ilgstoši tikai tad, kad vēl uz plēvēm bildējām. Man Canons d350 škita neparocīgāks par d80 Nikonu, tak kanonu pāra stundas palietoju. Vēl jau ir nianses, bet jāskata, kuram var ātrāk, sakarīgāk un nekļūdīgāk vajadzīgās kņopes sagrābāt.
pikselji, shmikselji, a amtricas fiziskais izmers dalits ar megapiskelju skaits, jeb viena piksleja fiziskais izmers, kas D50 ir akurat nepilnas 2reizes lielaks neka 400D - lenak silst, attiecigi. ja nikons meritu aur non-cpu lecam gaismu, man jau tagad butu D50. a nemeera. Bus laikam K100D...