forum.gif
Bērna foto Canon 600d vs SONY RX100
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Bērna foto Canon 600d vs SONY RX100
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.03.13 19:14
 citēt
Olesja:
Baltskars:
es jau ieteicu, bet redz neklausa un pirks Canon :face-smile:

Fuji X-E1 ar kādu vienu objektīvu sanāks jau ap 1000lvl, izmērs kā mazai spogulenei, un kā ar autofokusu? Vai labāks tas kā spogulenei?

Jā nav lēti bet kas šajā pasaulē labs ir lēts! Darbam lietoju 5D markIII ikdienai, esmu lietojis 5D; 5D markII, 30D, 40D; 7D. Mājas lietošanai ko bērnu bildēt nopirku Fuji X-E1.
Sliktos gaismas apstāklos, kādi parasti ir mājās, labāki ir tikai markII un markIII pārējie stipri tālu no Fuji. Autofokuss mājas vajadzībām ideāls + vēl daudz citu labu fīču. Drīz blogā ielikšu ceļojuma bildes ko bildēju ar Fuji X-E1.
Publicēts: 19.03.13 19:41
 citēt
Kad ieliksiet bildes blogā, dodied ziņu, iespējams tas palīdzēs izvēlē. Ar kādu objektīvu izmantojat X-E1?
Publicēts: 19.03.13 19:45
 citēt
Lai kā arī man patiktu Fuji X sērija, šajā gadījumā to neieteiktu. Gan jau ka labāk bērnu bildēšanai būs kāda no mikro 4/3 kamerām, kurām AF ir ātrāks. Fuji ir pārāk dārga bērnu fotografētājam.

Pašam gan ir X-Pro1 ar 18,35 un 60mm objektīviem
Publicēts: 19.03.13 19:55
 citēt
X-Pro1 ir stipri lēnāks.

Bildēju ar 18mm un 35mm objektīviem.
Publicēts: 19.03.13 22:53
 citēt
Ar veco programmu xpro 1 bija lēnāks. Ar jauno cik var saprast no apskatiem, starpības nav. Turklāt xpro ir optiskais skatumeklētājs, kas sliktā apgaismojumā ir daudz ātrāks un ērtāks. No šī virdokļa skatoties tas ir prātīgāka izvēle fotografēšanai sliktā gaismā. Turklāt ar to var redzēt kas notiek ārpus kadra - reta fīča dugitālajām kamerām
Publicēts: 20.03.13 15:27
 citēt
nu kam tev tērēt tādu naudu? iedošu uz nedēļu savu notestēt un sapratīsi, ka nevajag tev to naudu izmest!
jā, katram gad. nolīgt... tu maksāsi tak saku: ņem manu, ja nē pārdomāšu (jau gandrīz pārdomāju! es nopietni!)!
Publicēts: 21.03.13 10:41 labots
 citēt
Olesja:Pagaidām tad esmu noskatījusi Canon 1100d + 40mm 2.8 pankūku ikdienai un pēc tam Sigmu 85 1.4 portretiņiem un smukumiem:) Ziepji patīk, ka mazi, bet nepatīk ka netaisa smuko foniņu A režimā, un tie kas taisa ir dārgāki par labu spoguleni, pie tam arī izmērs jau nav mazais vairs tad:)

sigmu aizstāj ar canon 85 mm 1.8 perfekts af, ātrs, arī zīmē ok. Viss cits ir laba izvēle, manuprāt......nu varbūt 40 mm varētu aizstāt ar klasisko 35 mm 2.0 vai 1.4 sigmu. Tāpat nākotnē var piemest lēto 50 mm 1.8 un kādu plato fiksu, no 20-28 mm.
Publicēts: 21.03.13 20:31
 citēt
Tante:Nevajag uz bērniem ekonomēt, bērni ir mūsu nākotne - tikai EOS 5 MIII + 70-200 f/2,8 kā minimums.
nikonu un 200/f2
Publicēts: 21.03.13 20:33
 citēt
Bildes:
Tante:Nevajag uz bērniem ekonomēt, bērni ir mūsu nākotne - tikai EOS 5 MIII + 70-200 f/2,8 kā minimums.
nikonu un 200/f2

Kanonam krāns garāks - ir 200 mm 1.8 !
Publicēts: 25.03.13 09:15
 citēt
Olesja:Kad ieliksiet bildes blogā, dodied ziņu, iespējams tas palīdzēs izvēlē. Ar kādu objektīvu izmantojat X-E1?

www.baltskars.lv...
Publicēts: 27.03.13 08:15
 citēt
Paldies visiem. Esmu iegādājusies komplektiņu Canon 1100d kit+ canon 35 2.0+ canon 85 1.8. Objektīvus izvēlējos apzināti, lai pēc tam ja patiks, nopirkšu 6D, ja nē, tad pārdošu objektīvus:) Skatījos tāpēc uz 135 2.0 arī, patīk tas kā zīmē, asums, bet uz crop būtu par garu manuprāt.
Publicēts: 27.03.13 09:33
 citēt
Baltskars:
Olesja:Kad ieliksiet bildes blogā, dodied ziņu, iespējams tas palīdzēs izvēlē. Ar kādu objektīvu izmantojat X-E1?

http://www.baltskars.lv/fotografs-kanariju-salas-pirma-pieredze-ar-fuji-x-e1/
speciāli izvēlējies draņķīgas bildes? negaršīga apstrāde :D
Publicēts: 27.03.13 09:59
 citēt
Bildes:
Baltskars:
http://www.baltskars.lv/fotografs-kanariju-salas-pirma-pieredze-ar-fuji-x-e1/
speciāli izvēlējies draņķīgas bildes? negaršīga apstrāde :D

jaatdzist, ja vinjam tomēr smukaka un jaunākā muuza liidzi:)
Publicēts: 27.03.13 10:14
 citēt
imgfoto:
Bildes:peciāli izvēlējies draņķīgas bildes? negaršīga apstrāde :D

..jaa,bet ''caca edition'' gan...:face-wink:
Publicēts: 27.03.13 10:35
 citēt
imgfoto:
Bildes:peciāli izvēlējies draņķīgas bildes? negaršīga apstrāde :D

nekā citas reizes????
Publicēts: 27.03.13 10:42
 citēt
Olesja:Paldies visiem. Esmu iegādājusies komplektiņu Canon 1100d kit+ canon 35 2.0+ canon 85 1.8. Objektīvus izvēlējos apzināti, lai pēc tam ja patiks, nopirkšu 6D, ja nē, tad pārdošu objektīvus:) Skatījos tāpēc uz 135 2.0 arī, patīk tas kā zīmē, asums, bet uz crop būtu par garu manuprāt.

lieliska izvēle, manuprāt. Gaidam bildes galerijā
Publicēts: 03.04.13 10:29
 citēt
Es atkal ikdienai un bērnu bildēšanai izvēlējos RX100. Tai ir daudzi plusi:
- Maza (ejot ārā var fixi ielikt kabatā) un klusa.
- Ļoti laba bilžu kvalitāte, arī pie lieliem ISO.
- Fokuss un vispār kamera ir ļoti ātra.
- Var iegūt smukus portetus līdzīgi kā ar spoguleni (ja fočē diezgan tuvu un ar plato galu)
- Dažādas interesantas fīčas, tās varat atrast visos aprakstos, piem., fokus peaking, labas panorāmas, visādi efekti utt.

Mīnusi:
- Flešs ir labs (var arī pagriezt pret griestiem, ja vajag), bet nevar pieregulēt kā gribētos, tāpēc gadās pārgaismot
- Nav tik ērta lietošanā, salīdzinot ar Canon
- Salīdzinot ar konkurentiem, nav iebūvēta ND filtra un nevar izmantot filtrus (ja vien nelīmē virsū)
Publicēts: 03.04.13 20:48
 citēt
piekrītu, es arī ilgi skatījos. Rx100 labs aparātiņs likās, bet tomēr Canon 1100d ērtāks rokās bija, izskatījās ātrāks autofokuss un tam es varu pielikt piem 85 1.8 iegūt to , ko rx100 neizdarīs. Ja lietotu rx100 tuvo plato, tad kāda tam bērnam būtu sejas forma?;) pie tam Rx100 tipa aparātus vienmēr varēs nopirkt arvien labākus, jo domāju, arvien vairāk visi metīsies uz ziepju ražošanu ar mazu izmēru, lielāku sensoru un gaišu objektīvu. Tad arī nopirkšu tādu nākamo ražojuma ziepi :)
Publicēts: 03.04.13 23:37
 citēt
Baltskar, nomierinies beidzot :anger:
Olesja, a tu smuka? :face-kiss:
Publicēts: 07.04.13 19:39
 citēt
Olesja: Bērnu sejas tiešām izskatās labi, nav nekādu kropļojumu vai citu problēmu. Tas, protams, ja vien nav kamera sejā iebāzta :) Un ne jau vienmēr ir vajadzīgs tas super duper seklais asuma dziļums.

Kopumā man kamera ļoti patīk, pirkumu nenožēloju. Sevišķi jau tāpēc, ka bilžu kvalitāte ir super. Un tik mazā izmērā! Jā, gribētos gaišāku objektīvu, nakamās paaudzes jau gan jau būs labāks. Paņēmu tagad, jo mums ģimenē nebija neviena ziepīša, bet ar telefonu bildēm ir kā ir.

Bērnu bildes negribas likt, tāpēc paraugam ieliku šo - www.fotoblog.lv...
Publicēts: 07.04.13 20:27
 citēt
Vavers:Baltskar, nomierinies beidzot :anger:
Olesja, a tu smuka? :face-kiss:

Es pavisam mierīgs :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info: