forum.gif
K. Teilans vai M. Kundzins
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / K. Teilans vai M. Kundzins
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.03.13 22:29
 citēt
Kuru pasniedzeju juus rekomendeetu? Kundzins, protams, ir legenda, bet arii Teilanam man skita interesanta kursu programma un vinsjh ir studeejis pedagogiju. Esmu totaala iesaaceeja, kameru neesmu tureejusi rokaas jau gadus 5us, Samsung ziepjutrauku neskaitot. Mans meerkjis ir apgut un izprast svariigakas pamatlietas, kas ari darbam noderees, jo dazheiz nepiecieshams fotografeet uznjemuma produkciju. Bet kas zina...esmu no cilveekiem, kas, kad saak rakt, nevar apstaaties :)

Katrs padoms buus zelta veerts :face-smile:

Paldies!
Publicēts: 18.03.13 22:36 labots
 citēt
Kas ir Teilāns , pirm reiz dzirdu. Kundziņu gan gadus 30 zinu Grāmatas saraxstijis , desmitiem izstāžu , gadus 20 pasniedz augstskolās utt:) Praktiskā pieredze 50+ gadi:) PROTAMS ne katrss kam ir iela praktiska pieredze ir arī LABS pasniedzējs TAČU cilvēks kuram spriežot pēc visa nav nekādas pieredzes vai arī tā ir nenozīmīga un neliela DIEZ VAI varēs ko pasniegt no REĀLAS praktisks pieredzes un tad jau var GRĀMATAS LASIT un netērēties kursiem:) Esmu gana daudz BAUDIJIS ko nozīmē PASNIEDZĒJI tik un vienīgi ar teorētiskām zināšanām, Savulaik tieši tāpēc biju spiests braukt mācīties ĀRPUS LV jo šeit nevienam nebija NOPIETNAS profesionālas MŪSDIENĪGAS pieredzes PROFESIONĀLĀ FOTO ŽURNĀLISTIKA un REKLĀMAS foto :) TEORIJA bieži , pat vairums gadījumu ĻOTI APTUVENI līdzinās praksē reāli notiekošajam. Kaut gan IESĀCĒJAM jau īstenībā nekas daudz nav jāmāca tik PAREIZI jāprot "Ieinteresēt" priekšmetā :)
Publicēts: 18.03.13 22:47
 citēt
Kundziņš pārbaudīts un ļoti labs, viņu klausījušies gan mans dēls, gan meita.
Publicēts: 19.03.13 00:11
 citēt
Muzikants. Cilvēks kurš veiksmīgi pelna naudu ar foto. Manuprāt Lunis piekritīs ka tas ir noteicošais faktors:face-wink: un ja piedevām viņš māca foto, tad ko gan vairāk var vēlēties?
Publicēts: 19.03.13 02:34
 citēt
Googļa tante- vislabākā skolotāja :D
Publicēts: 19.03.13 09:15
 citēt
Ja ir jāmāk izkalt naglu pieņemu, ka nav nepieciešamas zināšanas auto spārna taisnošanā. Googlē milzīgi daudz padoma par produkcijas bildēšanu.
Publicēts: 19.03.13 09:24
 citēt
Google diemžēl nav labāka skolotāja! Ļoti daudz informācijas! Līdz ar to nestrukturizēti un ļoti haotiski! Viegli nosisties no kursa atstājot lielus robus pamatlietās.
Ja cilvēks grib ko apgūt - tad specializētas grāmatas par tēmu vai arī apmācība pie pasniedzēja. Kā arī protams prakse un vēlreiz prakse!
Publicēts: 19.03.13 09:33 labots
 citēt
fotoaparāta lietošanas instrukcija + mākslas vēstures grāmata iesākumam būs gana. Lai dotos pie pasniedzēja, arī mazliet jāsagatavojas. Savādāk jau ar "how to..." video visa jūtruba piebāzta, skaties, mācies un gūglē nesaprotamos terminus
Publicēts: 19.03.13 09:52
 citēt
Nu Jūs, puikas, dodat!!! Ne katrs cilvēks ir spējīgs mācīties patstāvīgi. Te cilvēks konkrēti ir uzdevis jautājaumu - pie KURA ... a jūs "google, manuālis"tiri piri ....

Kuru no šiem diviem? Tas nu jāizlemj pašai. M.Kundziņš mācīs ļoti konservatīvi, Teilāns mācīs (pieļauju varbūtību - neesmu dzirdējusi, tikai lasījusi/redzējusi bilde internetā) daudz atraktīvāk.
Publicēts: 19.03.13 09:58
 citēt
galvenais, lai procesā , vai aizkulisēs ir atrakcijas .... :bad_smile:
Publicēts: 19.03.13 10:58
 citēt
Es apzinos, ka Pie Teilaana neieguushu taadu zinaashanu pamatu, kaa pie Kundzinja. Bet njemot veeraa manu lielo nezinaashanu, nemaaku izveerteet cik kvalitatiivass bildes ir Teilanam, cik vinjsh ir profesionaals.

Googlee ir jeega maaciities, kad jau ir kaads pamats, vismaz no pieredzes zinu. Centos pati datorgarfiku maaciities, beigaas aizgaaju uz kursiem, kur man ielika pamatus un tagad vismaz zinu ko Googlei prasiit.
Publicēts: 19.03.13 11:14
 citēt
holymoly:Es apzinos, ka Pie Teilaana neieguushu taadu zinaashanu pamatu, kaa pie Kundzinja. Bet njemot veeraa manu lielo nezinaashanu, nemaaku izveerteet cik kvalitatiivass bildes ir Teilanam, cik vinjsh ir profesionaals.

No šeit esošajiem pie Teilāna gan jau ka neviens nav mācījies. Es esmu mācījusies pie M.Kundziņa - gan photoshop pamatus. Sajūsmā neesmu.
Publicēts: 19.03.13 11:20
 citēt
holymoly:... aizgaaju uz kursiem, kur man ielika pamatus un tagad vismaz zinu ko Googlei prasiit.

TIEŠI TĀ pamati ir nepieciešami (jebkurā nozarē), lai pats varētu turpināt mācīties un meklēt informāciju. Tie "GUDRIE" irsēji, kas jau piedzimuši ar kameru pie acs vai photoshopu pie pirkstiem kretinē.
Publicēts: 19.03.13 12:34
 citēt
Aizej pie Portretu Jura un uzzināsi daudz vairāk kā pie šiem minētajiem abiem kopā!
Publicēts: 19.03.13 12:46
 citēt
dansiga:Nu Jūs, puikas, dodat!!! Ne katrs cilvēks ir spējīgs mācīties patstāvīgi. Te cilvēks konkrēti ir uzdevis jautājaumu - pie KURA ... a jūs "google, manuālis"tiri piri ....

Kuru no šiem diviem? Tas nu jāizlemj pašai. M.Kundziņš mācīs ļoti konservatīvi, Teilāns mācīs (pieļauju varbūtību - neesmu dzirdējusi, tikai lasījusi/redzējusi bilde internetā) daudz atraktīvāk.

No kā varētu secināt, ka par Kundziņu runā viņa darbi, bet par Teilānu viņa mēle?
Publicēts: 19.03.13 14:48
 citēt
Citagaisma:
dansiga:Nu Jūs, puikas, dodat!!! Ne katrs cilvēks ir spējīgs mācīties patstāvīgi. Te cilvēks konkrēti ir uzdevis jautājaumu - pie KURA ... a jūs "google, manuālis"tiri piri ....

No kā varētu secināt, ka par Kundziņu runā viņa darbi, bet par Teilānu viņa mēle?

Kur es kaut ko līdzīgu rakstīju!?!?
Publicēts: 19.03.13 15:11
 citēt
Baltskars:Aizej pie Portretu Jura un uzzināsi daudz vairāk kā pie šiem minētajiem abiem kopā!

padoms, var nederēt, ja spiedienu izdara uz apmeklēto kursu skaitu ..... :bad_smile:
Publicēts: 19.03.13 15:29
 citēt
portrretu juris vairs kursus neorganizējot (tā brīdi atpakaļ rakstīja savā lapā)
Publicēts: 19.03.13 15:47
 citēt
dansiga:portrretu juris vairs kursus neorganizējot (tā brīdi atpakaļ rakstīja savā lapā)

redzeju, ka būs atkal :)
Publicēts: 19.03.13 15:59
 citēt
dansiga:portrretu juris vairs kursus neorganizējot (tā brīdi atpakaļ rakstīja savā lapā)

Rakstīt gan nevis ka neorganizē, bet ka visas tuvākās gruas ir nokomplektētas un var pieteikties tikai uz jūniju.
Publicēts: 19.03.13 15:59
 citēt
Baltskars:Aizej pie Portretu Jura un uzzināsi daudz vairāk kā pie šiem minētajiem abiem kopā!

Tu nopietni iesaki vai ironizē?
Publicēts: 20.03.13 13:36
 citēt
emzi:

tehniskas lietas viņš iemāca tiešām labi........
Publicēts: 20.03.13 13:46
 citēt
diez kas tā par produkciju uzņēmumam? Var būt paliela atšķirīa teiksim kaut kādiem apģērbiem un ledlaužu dzenskrūvēm. ja zināms mērķis mož nav jēgas visu mākslas katlu smalstīt.
Publicēts: 20.03.13 14:44
 citēt
NilsS:
emzi:

tehniskas lietas viņš iemāca tiešām labi........

Un ko vairāk vajag- ideāli iemācīties apieties ar kameru, izmantot gaismu, kas ir pieejama. Odziņas ielikšana bildē, tam jābūt iedzimtam, to nevar iemācīties, to var tikai pamodināt un izkopt. :)
Publicēts: 20.03.13 14:58
 citēt
sanāca saskriešanās sakarā ar filmēšanu latvijas garšā un tur arī satiku kasparu. pa vienu dienu daudz visādus knifiņus pastāstīja ko pa gadu nebija māte google pat izmetusi. par varda brāli esmu tikai pāris reizes dzirdējis ka tāds eksistē tākā nemācēšu spriest.

bet par kasparu šinī jautājumā dodu +1.
Publicēts: 20.03.13 15:02
 citēt
pasniedzējs atšķirībā no gugļas var pateikt par lietām, par kurām nemaz neiedomātos pajautāt. Arī tā gadās.
Publicēts: 20.03.13 15:25
 citēt
Kundziņš pasniedz interesanti, prot ieinteresēt par fotogrāfiju. Pēc viņa kursa foto var kļūt par dzīves veidu:)
PS nav stiprākā puse, bet attiecībā uz foto parādīs virzienu kurā jārok:)
Publicēts: 20.03.13 15:35
 citēt
Portretu Juris tehniskas lietas zin perfekti, jo pašam tas viss patīk, patīk ķimerēties. Bet šaubos, ka jāiet tieši pie viņa vispārējos fotokursos. Varbūt ņemt atsevišķu konkrētu tehnisku konsultāciju. Parastie fotokursi pie viņa bija specifiski, īsti nesapratu vai džekam ir baigi daudz kompleksu iekšēju vai arī to nav vispār....sliktākais- dažkārt laida luni konkrētu visu 2-3h garumā, var teikt neaktīvi atstrādāja kursu samaksu, gaidot no skolniekiem baigo atdevi:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):