forum.gif
Zūms
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Zūms
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.03.13 13:00
 citēt
Ulvis Alberts man reiz teica (aptuveni tā), ka labam kadru medniekam (viņš noteikti domāja žanru, kuru pats pārstāv) ir nepieciešams viens bodijs ar fiksēto 50mm lēcu, ka zūms ir tavās kājās.
Karoče, portāla guristi, kāds ir labākais zūma ekipējums? Pats lietoju Nike ar lunarloon īpašo zoli.
Publicēts: 20.03.13 13:07 labots
 citēt
klausu tam padomam un nezīmējos nezūmojos. Lietoju 8,17,28,40,50,85,150 un kājas.
Bet kājām no mēģinātā visērtākie bija Latvijas armijas tie gaišie zābaki,ērti un droši varēja iet faktiski jebkur.
Publicēts: 20.03.13 13:26
 citēt
Ikdienā "zōmoju" ar GoSoft, smagākos apstākļos ar Magnum..
Publicēts: 20.03.13 14:07
 citēt
98% gadijumu PVC garie zvejnieku zābaki vai brienambikses,pārējā laikā Ecco. :grimace:
Publicēts: 20.03.13 14:19
 citēt
vasarā lecenes, kedas. ziemā zābaki
Publicēts: 20.03.13 14:20
 citēt
Man ekipējumā ir tādi zūmi:
a) Ja eju dabu bildēt, tad DEPO nopirktie "putuplasta" (ir tādi viegli un silti, zaļas krāsas) gumijnieki, pa virsu velku slaloma slēpotāju bikses, kas līdz padusēm. Tās pārvelkot pāri gumijniekiem vēl var ar lipekļiem apvilkt cieši ap gumijnieku. Šādā variantā iemaucoties kādā upītē līdz pautiem ūdenī... Ja ātri svepjas uz krasta pusi, tad kājas paliek sausas. Tomēr šādi apģērbjoties pārvietoties ir ļoti viegli, attiecīgi bagāžniekā esošie garie gumijnieki un zvejnieku tērps paliek nelietots.
b) braucot uz siltajām zemēm velku haki krāsas šortus ar daudz kabatām un Lafuma zandales - tās kaut kā ļoti ilgi nejūk ārā.
c) braucot vietējos pilsētveida sirojumos, velku melnas bokseru tipa botiņas, kuras pirku pēc principa - ar gumijas zoli un dziļu protektoru (lai nepieciešamības gadījumā var līst augšā visādās pilsdrupās).
Publicēts: 20.03.13 15:04
 citēt
Karstā vasarā zandales, pārējos gadalaikos viss kas, no Lafuma trekinga zābakiem līdz prastiem gumijniekiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):