Voldemorts:Simpatizē Canon konsrtuktoru atdeve, īstenojot vadības uzstādījumu: tauta prasa kompaktu - lūdzu - saņemiet!
Kura tauta prasa? Tev iestāsta,ka kāds prasa un Tu pavelcies.Mārketinga triks. ''Ja cilvēkiem prasītu,ko viņi vēlas,tad atbilde būtu-ātrāku zirgu.'' H.Fords
Voldemorts:Simpatizē Canon konsrtuktoru atdeve, īstenojot vadības uzstādījumu: tauta prasa kompaktu - lūdzu - saņemiet!
Kura tauta prasa? Tev iestāsta,ka kāds prasa un Tu pavelcies.Mārketinga triks. ''Ja cilvēkiem prasītu,ko viņi vēlas,tad atbilde būtu-ātrāku zirgu.'' H.Fords
Man gan tas vairs nenostrādā. Kad savulaik Zenītam ceļā nokrita spogulis, nozvērējos spoguļkameras vairs nepirkt. Pēc trīsdesmit gadiem īslaicīgi palietoju Nikon D40 , tad D3100, abus ātri pārdevu, ar 50-150/2,8 un 30/1,4 lēcām. Nu nav šis agregāts man domāts.
Par tautu - nedomāju šeit F/blogu, maziņi mēs esam, maziņi.
ekoists: Kura tauta prasa? Tev iestāsta,ka kāds prasa un Tu pavelcies.Mārketinga triks. ''Ja cilvēkiem prasītu,ko viņi vēlas,tad atbilde būtu-ātrāku zirgu.'' H.Fords
Man gan tas vairs nenostrādā. Kad savulaik Zenītam ceļā nokrita spogulis, nozvērējos spoguļkameras vairs nepirkt. Pēc trīsdesmit gadiem īslaicīgi palietoju Nikon D40 , tad D3100, abus ātri pārdevu, ar 50-150/2,8 un 30/1,4 lēcām. Nu nav šis agregāts man domāts.
Man bija līdzīgi.......kad biju mazs, vienreiz skrienot nožāvos....sasitos, noskrāpējos, jaunās bikses pušu......nu kapzec ! Nozvērējos ar kājām vairs neiet.......invalīdu ratiņos daudz drošāk......kājas jau tāpat tikai traucē.
Voldemorts: Man gan tas vairs nenostrādā. Kad savulaik Zenītam ceļā nokrita spogulis, nozvērējos spoguļkameras vairs nepirkt. Pēc trīsdesmit gadiem īslaicīgi palietoju Nikon D40 , tad D3100, abus ātri pārdevu, ar 50-150/2,8 un 30/1,4 lēcām. Nu nav šis agregāts man domāts.
Man bija līdzīgi.......kad biju mazs, vienreiz skrienot nožāvos....sasitos, noskrāpējos, jaunās bikses pušu......nu kapzec ! Nozvērējos ar kājām vairs neiet.......invalīdu ratiņos daudz drošāk......kājas jau tāpat tikai traucē.
Viss beidzot nostājas savā vietā! Tikai cilvēciņš, kurš bērnībā guvis smagu galvas traumu, var saražot tādu daudzumu neekvivalentu komentu. Nekā personīga. Kam negadās.
Viss beidzot nostājas savā vietā! Tikai cilvēciņš, kurš bērnībā guvis smagu galvas traumu, var saražot tādu daudzumu neekvivalentu komentu. Nekā personīga. Kam negadās.
interesanti zināt - tu tēlo, vai tiešām neuztver ? Vai arī viss kas notiek ir aizskartā ego refleksijas
Kā cilvēks var uztvert, ja tu skaidri uzrakstīji, ka pušu bikses, bet viņa izpratnē tā ir galvas trauma. Redzams taču, ka viņš domā ar to vietu, kura ir zem biksēm.
Schneider:Kā cilvēks var uztvert, ja tu skaidri uzrakstīji, ka pušu bikses, bet viņa izpratnē tā ir galvas trauma. Redzams taču, ka viņš domā ar to vietu, kura ir zem biksēm.
Tieši Tavu komentu gaidīju! Faktiski - provocējot sīci. Tik ļoti prognozējams esi! Mēģināšu īsi - kopš pastulbā ņirdziena par "čerjomuhu"un tās pielietošanu pret civiliedzīvotājiem - kopš ražošanas sākuma līdz savienības sabrukumam ļoti filtrēju Tavus izteikumus. Pēdējie secinājumi nebūs sevišķi glaimojoši. Ir Tev tieksme visu komentēt. Neskatoties uz kompetences neesamību. Vēl - apgalvojumi - esot armiju aizmirsis, pēc dienesta piereģistrējoties kara komisariātā - pēc dzīves vietas? Tikai, kā izrādās, esi "makaroņikos"mūsu budžetu deldējis. Un ne vienu vien gadu. Nav jau nekas nosodošs, protams. Arī mūsu neveiksminieki, kuri nekādu normālu arodu neprata un citu ceļu ģimenes uzturēšanai neatrada, devās uz zemessargiem...
Voldemorts:
interesanti zināt - tu tēlo, vai tiešām neuztver ? Vai arī viss kas notiek ir aizskartā ego refleksijas
Ko uztvert? Pasaules fotogrāfu aprite - kā uz delnas. Eiropas - arī. Latvijas - vēl vienkāršāk. Par mūsu mazpilsētu nerunājot! Klasisks piemērs - ar normāju darbošanos Fotoklubs Ogre neapmierinātie (nespējošie - ambīcijas ) disidenti. Mihalovskis viņiem esot pārāk stingrs bijis, suku - koņu...Par to arī ļoti mīlu Ogri! Mazpilsētas klusais šarms! Nevar šeit fufeli bīdīt - māxslinieki, velns nerāvis....
Ko uztvert? Pasaules fotogrāfu aprite - kā uz delnas. Eiropas - arī. Latvijas - vēl vienkāršāk. Par mūsu mazpilsētu nerunājot! Klasisks piemērs - ar normāju darbošanos Fotoklubs Ogre neapmierinātie (nespējošie - ambīcijas ) disidenti. Mihalovskis viņiem esot pārāk stingrs bijis, suku - koņu...Par to arī ļoti mīlu Ogri! Mazpilsētas klusais šarms! Nevar šeit fufeli bīdīt - māxslinieki, velns nerāvis....
silti iesaku arī turpmāk izpauzties draugu lokā un nepiesārņot virtuālo vidi ar visādām blēņām.
Voldemorts:
silti iesaku arī turpmāk izpauzties draugu lokā un nepiesārņot virtuālo vidi ar visādām blēņām.
Jau no pirmās saskares ar partorgu / komjauniešu sekretāru dogmātiskajiem uzstādījumiem( vēl līdz mūsdienām, pavēro valdības vīru izpausmes) ļoti kritiski uztveru "mesijas". Neforsē, nav Tava auditorija.
Preparing your Images For detailed information on how to prepare your images, see Help.
We recommend that you make your final decision on which photographs you are going to enter before you upload them to the competition.
You must have taken the picture on a camera that will enable good prints to be made from them for the exhibition.This means that if your photograph is shortlisted, you will need to supply high quality jpeg images of around 1 megabyte as a minimum. More advanced users should aim to supply image files in 8bit TIFF format, with a filesize between 20-50 mb – this size would enable us to make larger prints if desired. See also rules.
Digital manipulation is allowed. We will ask shortlisted entrants for details of the manipulation used. You are not allowed to claim a subject to be unmanipulated if it has been.
No responsibility can be taken by the organisers for images that are incorrectly submitted.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
garam Canon velme Tautai veidot pieprasijuma pec shi mini spogula.....Varbut vienigi lidz 16 gadu veciem fotografiem....