Labo, diemžēl, ir arī ne vairāk, kā labo fotogrāfu - diemžēl, es pat teiktu, daud mazāk. IMHO, ja taisa vizītkartes sev (tb dot svarīgiem cilvēkiem, utt), tad sietā un ar labu, smaalku, precīzu reljefu. Ja taisa vizītkartes apkārt mētāšanai, tad print24, abi2 vai kas nu vēl un 6ls par 100 gab digitāldrukā vai ofsetā un miers.
zuhast:ir arī pieredze kad nevienai vizītkartei nav neviens 90grādu leņķis bet ko var gribēt, pasūtijā tur kur viss letāk
Lūk, šis mani ieinteresēja! Ir pašlaik izpildē konkrēts pasūtījums - puansons / matrica, kredītkartes izmērs (noapaļoti stūri). Kā tur (pēc puansona rūdīšanas - plakanslīpmašina) var nebūt precīzs leņķis? Pavisam atpalicis laikam esmu, jaunie rullē!!!
zuhast:ir arī pieredze kad nevienai vizītkartei nav neviens 90grādu leņķis bet ko var gribēt, pasūtijā tur kur viss letāk
Lūk, šis mani ieinteresēja! Ir pašlaik izpildē konkrēts pasūtījums - puansons / matrica, kredītkartes izmērs (noapaļoti stūri). Kā tur (pēc puansona rūdīšanas - plakanslīpmašina) var nebūt precīzs leņķis? Pavisam atpalicis laikam esmu, jaunie rullē!!!
Kruta! Vizītkarte ar spiesto reljefu... nez kas tādas taisa?