forum.gif
Meklēju kontaktu Titurgā!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Meklēju kontaktu Titurgā!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.03.13 21:54 labots
 citēt
Meklēju kontaktu fotogrāfam ar studiju, kas darbojas Baložos, precīzāk Titurgā, jaunajos projektos - Gobu ielā???
Kāds zin, vai varbūt pats var atsaukties.
Publicēts: 22.03.13 22:07 labots
 citēt
Jānis Liflāns tur saimnieko :) Ja runa par Baložiem Miglas 4 LIFLAND, IK www.liflandafoto.lv , tas vienīgais kas manāms tajā rajona:)
Publicēts: 23.03.13 10:33 labots
 citēt
Mmm... Elm street... interesants projekts izklausās...
Publicēts: 24.03.13 18:30
 citēt
Eltons:Mmm... Elm street... interesants projekts izklausās...

???
Publicēts: 24.03.13 18:33
 citēt
j0e:
Eltons:Mmm... Elm street... interesants projekts izklausās...

???

www.youtube.com...
Publicēts: 24.03.13 18:54 labots
 citēt
f-foto:
Eltons:

http://www.youtube.com/watch?v=Adgp0v_mfTk

Popkultūras vēstures caurumi kā Ementāles siers. Nez, kas vispār drebina jaunās paaudzes ļaudis?

Tagad nezinu, bet man pirmo elmstrītu, tikko tas parādījās, rāva no rokām ārā gan jaunie gan vecie, spēju tik cept un cept... tauta bija izslāpusi pēc tādām figņām... tiesa gan, reizē ar dziedoņiem ērkšķu krūmā un vējiem līdzi...
Publicēts: 24.03.13 20:02 labots
 citēt
Gobu iela tas jau tāda lētā klasika , es reiz braucu ar vienu Holandiešu un Dāņu lauksaimnieku kompašku uz Getliņiem tomātus siltumnīcu skatīties , tad šie FANĀ palūdz apaturēt buss lai safočītos pie šiltes Getliņi ko kāds jau bij uzlabojis līdz "Geltlin" :) Es ar uzraiz atcerējos "Children of the Corn" un to Welcome to Getlin youtu.be... , gabals kas saņemis čupu galveno prīzu Fantaziju festos :)
Publicēts: 24.03.13 20:14
 citēt
f-foto:

Popkultūras vēstures caurumi kā Ementāles siers. Nez, kas vispār drebina jaunās paaudzes ļaudis?

Nu bet protams, ka šitas! youtu.be...
Publicēts: 24.03.13 20:24 labots
 citēt
Jā, kukurūzas bērni, tas jau nedaudz smalkāks funktieris bija (Kings kā ne nekā pret Kreivenu)... he, he... krievs nesen sacerējis kārtējo apokaliptisko figņu, kur kukurūzas sižets bija apspēlēts sakarā ar cilvēces mākslīgo radīšanu Zemes virsū...
Publicēts: 26.03.13 08:57
 citēt
UP
Publicēts: 26.03.13 13:37 labots
 citēt
Paldies, vairs nevajag, atradās.
Publicēts: 26.03.13 15:10
 citēt
j0e:Paldies, vairs nevajag, atradās.

KAS tur atradās?
Jauns tematsAtbildēt
  1.