Voldemorts: Bildes - studijā, kā saka Krievijas TV populārs žurnālists.
kāpēc kaut kas būtu jāpierāda ? no pii izaugu gadus 30 atpakaļ, piedāvājums pastaipīties krāniņiem ar pateicību noraidīts. Un piedod - bet tavs viedoklis ( pēc galerijas apskates ) par fotogrāfiju man nav saistošs
Voldemorts: ...kā saka Krievijas TV populārs žurnālists.
Kurš tas ir?
''Šneidera "kungs"protams! Kurš vēl f/blogā visu zina? Visur ir bijis? Sēlijas varintā - vēl tikai nav apgūta zirga pakaļa un ratu rumba ( kokasu rati).
Nejūtos vainīgs, ja pirmajā versijā publicētā norāde uz konkrēto linku šobrīd neparādās.
šitas kā tajā aņukā - ieliek sieviete sludinājumu, ka meklē nopietnas attiecības ar nesmēķētāju, nedzērāju un vispār kārtību cilvēku. Nākamajā vakarā zvans pie durvīm, tur - galīgs plencis, krietnā pālī, cīga zobos, pats nekāds... Vecis prasa - Tu to sludinājumu liki?! Sieviete: Nu jā, es, bet... Vecis: atnācu pateikt, lai ar mani nerēķinies...
''Šneidera "kungs"protams! Kurš vēl f/blogā visu zina? Visur ir bijis? Sēlijas varintā - vēl tikai nav apgūta zirga pakaļa un ratu rumba ( kokasu rati).
Nejūtos vainīgs, ja pirmajā versijā publicētā norāde uz konkrēto linku šobrīd neparādās.
Paklau, aiz ko tāds histērisks? Atbildei pietika ar ar žurnālista uzvārdu.