forum.gif
Palidzesim Kiprai?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Palidzesim Kiprai?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.03.13 15:12
 citēt
smalks pastasts m.diena.lv/blogi/pasaka-par-pieciem-dalderiem-696727?from-full
Publicēts: 24.03.13 15:22
 citēt
Normāls links: www.diena.lv...
Publicēts: 24.03.13 15:33
 citēt
imgfoto:smalks pastasts m.diena.lv/blogi/pasaka-par-pieciem-dalderiem-696727?from-full

Stāsts foršs, bet ar vienu vājo vietu. Ja Valērijs, kad izdomā monētas, emitē 100 000, bet atpakaļ pēc gada grib kopā savākt 105 000, tad rodās jautājums, Kā viņš pats norēķināsies gada laikā par maizi, pienu un prezervatīviem? Tātad viņam tomēr jāemitē 105 000 un teorētiski viņam ir iespēja tos 5% no visiem saņemt atpakaļ. Būtiskākais jautājums ir cik tad Valērijs tomēr emitē? Ja 100 000, tad no kā viņš dzīvo gadu, ja vairāk kā 105 000, tad problēmi ir tajā, ka viņu neviens nekontrolē.
Publicēts: 26.03.13 08:38
 citēt
"Neskatoties uz prezidenta Nika Anastasiada aicinājumu deputātiem atbalstīt vienošanos, viņa paša pārstāvētā valdošā partija DISY iesniedza priekšlikumu balsošanu atlikt, taču parlamenta spīkers tās prasību noraidīja.

Debatēs vairāki deputāti piedāvāto plānu nosauca par "šantāžu".
Tikmēr Eiropas Savienības (ES) finanšu ministri brīdina, ka gadījumā, ja vienošanās tādā vai citādā formā netiks panākta, divām lielākajām Kipras bankām draud sabrukums"

Gribētu pajautāt Vilku Andrim, šamais tak arī starp tiem finanšu ministriem - nu bet kas liedz ES aizdot tām bankām pa tiešo(ja jau tās tik svarīgas), kāpēc Kipras nodokļu maksātājam pēc tam jāmaksā par fjūčeru spekulācijām ar degvielu, neveiksmēm akciju tirgos un neadekvātu NĪ projektu finansēšanu?

p.s.
Cerams ka mēs varēsim pagūt piedalīties dažādu eiropas banku glābšanā no nepatikšanām vēl pēc 2014. gada, gan jau visusnedaglābs. Turam īkšķus!
Publicēts: 26.03.13 09:59
 citēt
Nav mums īstu vīru,
www.valtersunrapa.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):