forum.gif
SanDisk atmiņas kartes.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / SanDisk atmiņas kartes.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.03.13 22:28 labots
 citēt
Jautājums, kur uz doto brīdi SanDisk CF kartes var dabūt par labām cenām?
Un kādu karšu lasītāju iesakiet?

Ak jā un kurš karti lieto kādu noteiktu laiku. Teiksim sezonu un pēc tam maina?Ir kāds kas tā dara?
Publicēts: 25.03.13 22:31
 citēt
tu vēlies MMS tipa vai Memory Stick?
Publicēts: 25.03.13 22:40
 citēt
Vaards:tu vēlies MMS tipa vai Memory Stick?

ē? nesapratu jautājumu.
Publicēts: 25.03.13 22:41
 citēt
omulis:
Vaards:tu vēlies MMS tipa vai Memory Stick?

ē? nesapratu jautājumu.

Skaidrs - CF.
Par CF neko nezinu.
Publicēts: 25.03.13 22:44
 citēt
omulis:
Ak jā un kurš karti lieto kādu noteiktu laiku. Teiksim sezonu un pēc tam maina?Ir kāds kas tā dara?

Bet šis gan ir kaut kas nenormāli debīls.

Kartes ierakstīšanas/dzēšanas cikli ir vismaz 100 000 reizes. Ja katru dienu pierakstīsi pilnu karti un to iztīrīsi, tā vilks visu tavu mūžu. Protams, ka tu karti piebildē pilnu labi ja reizi divos mēnešos.

Attiecīgi mierīgi varētu bildēt ar to karti, kurā Mozus savas desmit baušļu plāksnes ir iemūžinājis.
Publicēts: 25.03.13 22:47
 citēt
Vaards:
omulis:

Bet šis gan ir kaut kas nenormāli debīls.

Kartes ierakstīšanas/dzēšanas cikli ir vismaz 100 000 reizes. Ja katru dienu pierakstīsi pilnu karti un to iztīrīsi, tā vilks visu tavu mūžu. Protams, ka tu karti piebildē pilnu labi ja reizi divos mēnešos.

Attiecīgi mierīgi varētu bildēt ar to karti, kurā Mozus savas desmit baušļu plāksnes ir iemūžinājis.

Piedod, kļūdījos: Current cards using NAND flash are rated for 1,000,000 writes per block before hard failure.[28] This is less reliable than magnetic media.

Vēl deviņas iepriekšējas civilizācijas pirms Mozus būs to karti lietojušas un nodevušas vectēvs tēvam, tēvs dēlam.
Publicēts: 25.03.13 23:39
 citēt
Tehnoland lēti
4GB www.tehnoland.lv...
8GB www.tehnoland.lv...

Karšu lasītājam ir kādas nozīmes kuru lieto ( 2.0 ) ? Visi vienādi :)

Nē nemainu, man viena CF karte ir kādus 7 gadus veca un viss strādā :)
Publicēts: 26.03.13 08:19
 citēt
gan CF kartes, gan SD karte vēl kalpo kā no pirkšanas :)
Publicēts: 26.03.13 08:20
 citēt
korner:Tehnoland lēti
4GB www.tehnoland.lv...
8GB www.tehnoland.lv...

Lēna karte - maz arii maksā
Publicēts: 26.03.13 10:22
 citēt
dansiga:
4GB www.tehnoland.lv...
8GB www.tehnoland.lv...

un nemaz nav lēta !
Publicēts: 26.03.13 17:30 labots
 citēt
www.ebay.com...
Ne gluži pa tēmu. Fotoaparāts Nikon d300, lietoju šādu, jo ir vairākas lielas ietilpības SD kartes. CF tikai divas pa 4GB.
Ja visu laiku nedragā sērijās, vai nevajag filmēšanai, labs risinājums.
Un ar ko nepatīk par piemēru Lexar kartes? Man ir nelaba pieredze ar Silikon Power un Kingston Elite pro.
Publicēts: 26.03.13 17:48
 citēt
www.kurpirkt.lv...
neesmu piedzīvojis vilšanos. tfu, tfu, tfu:face-wink:
Publicēts: 26.03.13 19:24
 citēt
eltoro:www.kurpirkt.lv...
neesmu piedzīvojis vilšanos. tfu, tfu, tfu:face-wink:
+++ nav nekādu problēmu.
Publicēts: 26.03.13 19:40
 citēt
dansiga:
4GB www.tehnoland.lv...
8GB www.tehnoland.lv...

Aparatā jau vienalga 30MB/s vai 60MB/s tas neko nemaina un kad met iekš pc, starpība būs 5 min? Mierīgi var pagaidīt :)

Konkrēti man SanDisk 4GB 30MB/s CF, 1 GB liku pc no karšu lasītāja protams, nu aizņēma man 3 min varbūt :)
Publicēts: 26.03.13 19:42
 citēt
NilsS:
dansiga:

un nemaz nav lēta !

Vov viss lētākā ko salidzini.lv piedāvāja ir pa 1 Ls lētāka :D Atceries te iet runa par SanDisk konkrēti!
Publicēts: 26.03.13 20:10
 citēt
..
Vov viss lētākā ko salidzini.lv piedāvāja ir pa 1 Ls lētāka Atceries te iet runa par SanDisk konkrēti!

...maz apjēdz,cik kļūdas šajos divos teikumos,analfabēt??
Publicēts: 26.03.13 20:21
 citēt
neoniids:..
Vov viss lētākā ko salidzini.lv piedāvāja ir pa 1 Ls lētāka Atceries te iet runa par SanDisk konkrēti!

Atnāca "dieviņš". Visus apķēzīja.Šobrīd sēž savā piepirstajā datotkrēslā, smīkņā.:face-grin: Pediņš, un tikai. Veca VĪRIEŠA sapnis - satikt kautkur Maskačā, naktī...
Publicēts: 26.03.13 20:56 labots
 citēt
Voldemorts:

Atnāca "dieviņš". Visus apķēzīja.Šobrīd sēž savā piepirstajā datotkrēslā, smīkņā.:face-grin: Pediņš, un tikai. Veca VĪRIEŠA sapnis - satikt kautkur Maskačā, naktī...

konkursa jautājums - kā sauc vecu vīrieti, kura sapnis ir satikt citus vīriešus maskačkā un naktī ?
Publicēts: 26.03.13 21:20 labots
 citēt

... atnāca , piesmirdināja un diskusija pārtrūka . Abet interesanti bija ...
Publicēts: 26.03.13 21:29
 citēt
... jo pavisam nesen filmu pametu un viss digitālais vēl ir diezgan patumša bilde ( tai skaitā atmiņu kartes ) .
Publicēts: 26.03.13 21:47 labots
 citēt
NilsS:
Voldemorts:

konkursa jautājums - kā sauc vecu vīrieti, kura sapnis ir satikt citus vīriešus maskačkā un naktī ?

Elemetāri, Vatson. (nils?) . LMT 26476794. i -mails - mikelangello@apollo.lv. Ļoti vēlies satikt?:face-grin: Zvani. :face-grin:
Publicēts: 26.03.13 21:53
 citēt
Voldemorts: Elemetāri, Vatson. (nils?) . LMT 26476794. i -mails - mikelangello@apollo.lv. Ļoti vēlies satikt?:face-grin: Zvani. :face-grin:

Kaukas traks, iepazīšanās un precību sludinājumiem ir pavisam citi portāli!
Publicēts: 26.03.13 21:54
 citēt
korner:
NilsS:
un nemaz nav lēta !

Vov viss lētākā ko salidzini.lv piedāvāja ir pa 1 Ls lētāka :D Atceries te iet runa par SanDisk konkrēti!

Ja lēns aparāts - tad nav nozīmes ātrai kartei - tas tiesa. Bet kura karte par 1 ls tikai lētāka!?!? P.S. Es aprotu, ka ir runa TIEŠI par Sandisk un CF
Publicēts: 26.03.13 21:57
 citēt
dansiga:
korner:

Ja lēns aparāts - tad nav nozīmes ātrai kartei - tas tiesa. Bet kura karte par 1 ls tikai lētāka!?!? P.S. Es aprotu, ka ir runa TIEŠI par Sandisk un CF

Nu tās abas 4Gb un 8GB Ultra 30MB/s , tās salidzini.lv viss lētākā ir pa 1 Ls lētāk nekā es ieteicu to interneta veikalu :)
Publicēts: 26.03.13 22:00 labots
 citēt
Schneider:
Voldemorts: Elemetāri, Vatson. (nils?) . LMT 26476794. i -mails - mikelangello@apollo.lv. Ļoti vēlies satikt?:face-grin: Zvani. :face-grin:

Kaukas traks, iepazīšanās un precību sludinājumiem ir pavisam citi portāli!

Peiļu -gudriķiem arī citi portāli. Krieviski - suku/ koņju - bļjaģju maķj ( mana rotas komandiera slengs):face-grin:
Saprotu - esmu pridopuks. Daudzus domu brāļus esmu saticis. Tu esi unikāls eksemplārs..:face-smile:
Publicēts: 26.03.13 22:09
 citēt
korner:
dansiga:

Nu tās abas 4Gb un 8GB Ultra 30MB/s , tās salidzini.lv viss lētākā ir pa 1 Ls lētāk nekā es ieteicu to interneta veikalu :)

es runāju par to, ka šī karte ir lēna! 60MB/s vai pat 100 - maksā jūtami dārgāk
Publicēts: 26.03.13 23:01 labots
 citēt
Voldemorts:
NilsS:

Elemetāri, Vatson. (nils?) . LMT 26476794. i -mails - mikelangello@apollo.lv. Ļoti vēlies satikt?:face-grin: Zvani. :face-grin:

jaaaaa............vecums nav izprieca, tas nu skaidrs :face-kiss:
Publicēts: 26.03.13 23:10
 citēt
Kāpēc tieši SanDisk? Un kas tie vēl par jautājumiem, izlaižot galveno- par ātrumiem?
Transcendus lietoju gadu gadiem, ko nevarētu teikt par SanDiskiem un Kingstoniem.
Lasītāji arī nez kāpēc, skatos, universālie Transcend.
Publicēts: 27.03.13 06:31 labots
 citēt
Pagājušonedēļ nopirku Elkorā Kingston 8 GB SD HC 10 klases karti savam jaunajam Nikonam . Vai tā būtu gana laba vai štrunts ? Tur uz iepakojuma gan vēl arī pierakstīti divi ātrumi , nezkāpēc , 20 MB / s un 15 MB / s . Sanāk ka lēna karte , bet kāpēc tad 10 klase ? ( cena 6,99 Ls )
Publicēts: 27.03.13 08:27
 citēt
10 class ir viss ātrākā, Tādi ātrumi ir SDHC kartēm 20 bija laikam lasīšana un 15 rakstīšana. Ar to pietiek un ir ok :)
Publicēts: 27.03.13 08:46 labots
 citēt
dansiga:
korner:

ja nefilmē video un burstā nebildē, kam nepieciešama karte ar >30MB/s ātrumu? :what:
Publicēts: 27.03.13 08:52
 citēt
uljens:
dansiga:

ja nefilmē video un burstā nebildē, kam nepieciešama karte ar >30MB/s ātrumu? :what:

tieši tad, kad to burstu vajag! Dabiski, ka to nevajag katru minūti, bet tajās reizēs, ja tev fotoaparāts aizrijās un tu zaudē kadrus lēnas kartes dēļ ...... varētu ij asarina nobirt:-)
Publicēts: 27.03.13 10:22
 citēt
tas aparaats visticamaak Tev rijaas ciet buferatminjas ne kartes deelj
Publicēts: 27.03.13 10:44 labots
 citēt
dansiga:
uljens:

tieši tad, kad to burstu vajag! Dabiski, ka to nevajag katru minūti, bet tajās reizēs, ja tev fotoaparāts aizrijās un tu zaudē kadrus lēnas kartes dēļ ...... varētu ij asarina nobirt:-)

ja tā notiek, tad tikai fotogrāfa nepareizi izvēlētas darbības rezultātā !
+ martins
Publicēts: 27.03.13 11:05
 citēt
Tad jau jautājumsn nafig 200hp autiņam:face-smile: Ir taču pat'īkami ka ir rezervīte un būs patīkami atstājot mantojumā atmiņas karti maz maz bērniem, apzināties ka vēl joprojām viņiem pietiek ar to ātrumu ko viņa nodrošina!:face-grin:
Publicēts: 27.03.13 11:11
 citēt
Voldemorts:
NilsS:

Publicēts: 27.03.13 11:51 labots
 citēt
eltoro:Tad jau jautājumsn nafig 200hp autiņam:face-smile: Ir taču pat'īkami ka ir rezervīte un būs patīkami atstājot mantojumā atmiņas karti maz maz bērniem, apzināties ka vēl joprojām viņiem pietiek ar to ātrumu ko viņa nodrošina!:face-grin:

autiņam, ko lietoju, nav ne tuvu 200 hp un ir muļķīgi katru dienu svilināt 30% ( kā minimums !) vairāk bendžas, lai dabūtu bišķi garāka krāna ilūziju. Turklāt, visticamāk, tavi bērni nevarēs atļauties liet tonnām degvielas vecā lūznī
Publicēts: 27.03.13 11:51 labots
 citēt
Rolands66:
Voldemorts:

labi salikts :face-smile:
Publicēts: 27.03.13 12:49
 citēt
martins_goncars:tas aparaats visticamaak Tev rijaas ciet buferatminjas ne kartes deelj

esmu lietas kursā arī par buferatmiņu ;-p, BET .... ja ir šis trakais moments .... ij buferatmiņa, ij laiks kamēr ierakstās kartē utt ..... ij ATĀ labais moments ;-(
Publicēts: 27.03.13 12:50
 citēt
dansiga:
martins_goncars:tas aparaats visticamaak Tev rijaas ciet buferatminjas ne kartes deelj

esmu lietas kursā arī par buferatmiņu ;-p, BET .... ja ir šis trakais moments .... ij buferatmiņa, ij laiks kamēr ierakstās kartē utt ..... ij ATĀ labais moments ;-(

un ja vēl formāts ir raw+ max jpg....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas