omulis: Ak jā un kurš karti lieto kādu noteiktu laiku. Teiksim sezonu un pēc tam maina?Ir kāds kas tā dara?
Bet šis gan ir kaut kas nenormāli debīls.
Kartes ierakstīšanas/dzēšanas cikli ir vismaz 100 000 reizes. Ja katru dienu pierakstīsi pilnu karti un to iztīrīsi, tā vilks visu tavu mūžu. Protams, ka tu karti piebildē pilnu labi ja reizi divos mēnešos.
Attiecīgi mierīgi varētu bildēt ar to karti, kurā Mozus savas desmit baušļu plāksnes ir iemūžinājis.
omulis: Ak jā un kurš karti lieto kādu noteiktu laiku. Teiksim sezonu un pēc tam maina?Ir kāds kas tā dara?
Bet šis gan ir kaut kas nenormāli debīls.
Kartes ierakstīšanas/dzēšanas cikli ir vismaz 100 000 reizes. Ja katru dienu pierakstīsi pilnu karti un to iztīrīsi, tā vilks visu tavu mūžu. Protams, ka tu karti piebildē pilnu labi ja reizi divos mēnešos.
Attiecīgi mierīgi varētu bildēt ar to karti, kurā Mozus savas desmit baušļu plāksnes ir iemūžinājis.
Piedod, kļūdījos: Current cards using NAND flash are rated for 1,000,000 writes per block before hard failure.[28] This is less reliable than magnetic media.
Vēl deviņas iepriekšējas civilizācijas pirms Mozus būs to karti lietojušas un nodevušas vectēvs tēvam, tēvs dēlam.
www.ebay.com... Ne gluži pa tēmu. Fotoaparāts Nikon d300, lietoju šādu, jo ir vairākas lielas ietilpības SD kartes. CF tikai divas pa 4GB. Ja visu laiku nedragā sērijās, vai nevajag filmēšanai, labs risinājums. Un ar ko nepatīk par piemēru Lexar kartes? Man ir nelaba pieredze ar Silikon Power un Kingston Elite pro.
Vov viss lētākā ko salidzini.lv piedāvāja ir pa 1 Ls lētāka Atceries te iet runa par SanDisk konkrēti!
Ja lēns aparāts - tad nav nozīmes ātrai kartei - tas tiesa. Bet kura karte par 1 ls tikai lētāka!?!? P.S. Es aprotu, ka ir runa TIEŠI par Sandisk un CF
korner:
Vov viss lētākā ko salidzini.lv piedāvāja ir pa 1 Ls lētāka Atceries te iet runa par SanDisk konkrēti!
Ja lēns aparāts - tad nav nozīmes ātrai kartei - tas tiesa. Bet kura karte par 1 ls tikai lētāka!?!? P.S. Es aprotu, ka ir runa TIEŠI par Sandisk un CF
Nu tās abas 4Gb un 8GB Ultra 30MB/s , tās salidzini.lv viss lētākā ir pa 1 Ls lētāk nekā es ieteicu to interneta veikalu
Voldemorts: Elemetāri, Vatson. (nils?) . LMT 26476794. i -mails - mikelangello@apollo.lv. Ļoti vēlies satikt? Zvani.
Kaukas traks, iepazīšanās un precību sludinājumiem ir pavisam citi portāli!
Peiļu -gudriķiem arī citi portāli. Krieviski - suku/ koņju - bļjaģju maķj ( mana rotas komandiera slengs) Saprotu - esmu pridopuks. Daudzus domu brāļus esmu saticis. Tu esi unikāls eksemplārs..
Nu tās abas 4Gb un 8GB Ultra 30MB/s , tās salidzini.lv viss lētākā ir pa 1 Ls lētāk nekā es ieteicu to interneta veikalu
es runāju par to, ka šī karte ir lēna! 60MB/s vai pat 100 - maksā jūtami dārgāk
Kāpēc tieši SanDisk? Un kas tie vēl par jautājumiem, izlaižot galveno- par ātrumiem? Transcendus lietoju gadu gadiem, ko nevarētu teikt par SanDiskiem un Kingstoniem. Lasītāji arī nez kāpēc, skatos, universālie Transcend.
Pagājušonedēļ nopirku Elkorā Kingston 8 GB SD HC 10 klases karti savam jaunajam Nikonam . Vai tā būtu gana laba vai štrunts ? Tur uz iepakojuma gan vēl arī pierakstīti divi ātrumi , nezkāpēc , 20 MB / s un 15 MB / s . Sanāk ka lēna karte , bet kāpēc tad 10 klase ? ( cena 6,99 Ls )
dansiga:
es runāju par to, ka šī karte ir lēna! 60MB/s vai pat 100 - maksā jūtami dārgāk
ja nefilmē video un burstā nebildē, kam nepieciešama karte ar >30MB/s ātrumu?
tieši tad, kad to burstu vajag! Dabiski, ka to nevajag katru minūti, bet tajās reizēs, ja tev fotoaparāts aizrijās un tu zaudē kadrus lēnas kartes dēļ ...... varētu ij asarina nobirt
ja nefilmē video un burstā nebildē, kam nepieciešama karte ar >30MB/s ātrumu?
tieši tad, kad to burstu vajag! Dabiski, ka to nevajag katru minūti, bet tajās reizēs, ja tev fotoaparāts aizrijās un tu zaudē kadrus lēnas kartes dēļ ...... varētu ij asarina nobirt
ja tā notiek, tad tikai fotogrāfa nepareizi izvēlētas darbības rezultātā ! + martins
Tad jau jautājumsn nafig 200hp autiņam Ir taču pat'īkami ka ir rezervīte un būs patīkami atstājot mantojumā atmiņas karti maz maz bērniem, apzināties ka vēl joprojām viņiem pietiek ar to ātrumu ko viņa nodrošina!
eltoro:Tad jau jautājumsn nafig 200hp autiņam Ir taču pat'īkami ka ir rezervīte un būs patīkami atstājot mantojumā atmiņas karti maz maz bērniem, apzināties ka vēl joprojām viņiem pietiek ar to ātrumu ko viņa nodrošina!
autiņam, ko lietoju, nav ne tuvu 200 hp un ir muļķīgi katru dienu svilināt 30% ( kā minimums !) vairāk bendžas, lai dabūtu bišķi garāka krāna ilūziju. Turklāt, visticamāk, tavi bērni nevarēs atļauties liet tonnām degvielas vecā lūznī
martins_goncars:tas aparaats visticamaak Tev rijaas ciet buferatminjas ne kartes deelj
esmu lietas kursā arī par buferatmiņu ;-p, BET .... ja ir šis trakais moments .... ij buferatmiņa, ij laiks kamēr ierakstās kartē utt ..... ij ATĀ labais moments ;-(
martins_goncars:tas aparaats visticamaak Tev rijaas ciet buferatminjas ne kartes deelj
esmu lietas kursā arī par buferatmiņu ;-p, BET .... ja ir šis trakais moments .... ij buferatmiņa, ij laiks kamēr ierakstās kartē utt ..... ij ATĀ labais moments ;-(