dansiga:
esmu lietas kursā arī par buferatmiņu ;-p, BET .... ja ir šis trakais moments .... ij buferatmiņa, ij laiks kamēr ierakstās kartē utt ..... ij ATĀ labais moments ;-(
Protams, ka buferatmiņa būs pie vainas, kad kamera pārstās bildēt sērijā, jo vairs nebūs kur svaigas bildes rakstīt - cēlonis tam ir pārāk lēna karte, kas nespēj no buferatmiņas pietiekami savākt datus. Ar ātrāku karti tas iestāsies daudz vēlāk un kad iestāsies - visticamāk vēl varēs fotografēt. Visādā ziņā ar Lexar 1000x 1D IV buferi pārpildīt fotografējot RAW+JPG gandrīz nav iespējams. Savukārt ar 266x karti tā nav problēma
Eltons:Kāpēc tieši SanDisk? Un kas tie vēl par jautājumiem, izlaižot galveno- par ātrumiem? Transcendus lietoju gadu gadiem, ko nevarētu teikt par SanDiskiem un Kingstoniem. Lasītāji arī nez kāpēc, skatos, universālie Transcend.
Nezinu draudzējamies divus gadus- nav bijušas problēmas. Kkur arī lasīju, ka priekš Canon SanDisk ir viss labākās.. Ir bijusi slikta pieredze ar SanDisk?
omulis:Vai kādam ar kādu karti ir sanākušas problēmas!? Varbūt visas viņas pilda godam savu funkciju!?
Ir bijušas 1) nelasījās/nebija iespējams noformatēt. 8gb par 3ls cenuklubā pirkta. Nosaukumu neatceros, bet bija kaut kāds neizrunājams 2) ir vairākas kartes fiziski salūzušas, kad tika kabatā ar naudu turētas.. Tātad mehāniski neizturīgas, lai gan diez vai tas ir kartes vaina (dažādu firmu, ieskaitot ScanDisk)
Bzh: 2) ir vairākas kartes fiziski salūzušas, kad tika kabatā ar naudu turētas.. Tātad mehāniski neizturīgas, lai gan diez vai tas ir kartes vaina (dažādu firmu, ieskaitot ScanDisk)
Tev tachu Pentax. un Pentaxam ir nejeedziigaas sd kartes. man nez kaapeec vinjas visas pliist un pirmais kas nopliist ir tie diega biezie plastmasi, kas ir pa virsu adataam.
Bzh: 2) ir vairākas kartes fiziski salūzušas, kad tika kabatā ar naudu turētas.. Tātad mehāniski neizturīgas, lai gan diez vai tas ir kartes vaina (dažādu firmu, ieskaitot ScanDisk)
Tev tachu Pentax. un Pentaxam ir nejeedziigaas sd kartes. man nez kaapeec vinjas visas pliist un pirmais kas nopliist ir tie diega biezie plastmasi, kas ir pa virsu adataam.
Tā ir SD karšu karma... Jūt, ka pret tām slikti izturies un plīst.. Kā jau teicu. Ja nelieku kabatā pie sīknaudas, tad nekas tur neplīst
SD kartes, ja ir nekvalitatīvi sakausētas korpusa puses, sadalās. tehnoloģiski mehāniskās saskarsmes vietās ir izveidoti kontaktizciļņi, ko klients nosauca par "adatām" ..Lai nu kuram to vajadzētu zināt..
Zinot, kā izskatās CF kartes pievienojums, pirmais, kas man ienāca prātā, bija tas, ka klients tieši ar CF arī ir sajaucis, pie tam man ar SD kontaktiem nav bijis nekādu problēmu. Man bija gan 3 Canoņi, tagad ir 2 Pentakši, nevienam kartes neplīst, nelūst, neliecas un neizlīmējas. Paziņam gan - EOS 5D kartes pieņēmējā saliecās viena kontakta adatiņa, garantija uz to neattiecās, ilgi šķendējās par 350 Ls remontu.
SD kontaktu izpilde ir citāda, protams, kontaktu adatas tik viegli nesalocīsi Bet nu gadās, ka puses reizēm sadalās- nokrītot uz cietas virsmas, piemēram. vai visām firmām ,nepateikšu. Ar CF nav bijis problēmu.
Varbūt. Tik plaši pētījumi it kā nav veikti. Mēdz jau arī bloķēšanas slēdzis izļodzīties, pārāk viegli pārvietojams kļūt, reizēm arī nolūzt. Iznīcināt jau gan, protams, var da jebkuru