pro foto uzskatu par krutaako un dargaako brendu manaa gadijumaa ! jo ir revolucionara bajonete, kur viens reflektors var aizstaat 5 bowens tipa reflektorus ! protams ari kvalitaate, bet nu cena ai ai ai. tapeec jaadomaa kur dabuut alternatiivus reflektorus un redzenus utt
Nu nezinu. Ja jau esi saņēmies uz pro photo tad arī ļaujies uz orģ. akses. Jautājums tad, kāpēc pro photo?
Cik skatījos specenes, tad izņemot viņu ātros ģenerātorus, kas spļauj 10 reizes sekundē pilnu jaudu, lielas atšķirības no, piemēram, Elinchrome nav. Nē, nu katrs jau tērē savu naudu kā grib.
Senders:Nu nezinu. Ja jau esi saņēmies uz pro photo tad arī ļaujies uz orģ. akses. Jautājums tad, kāpēc pro photo?
Cik skatījos specenes, tad izņemot viņu ātros ģenerātorus, kas spļauj 10 reizes sekundē pilnu jaudu, lielas atšķirības no, piemēram, Elinchrome nav. Nē, nu katrs jau tērē savu naudu kā grib.
pro foto ir bajonetes speeks. tapeec elinhrom un broncolor mani neinteresee. talaak otshiriigi jau naak kvalitaate un aatrums.
andre:pro foto uzskatu par krutaako un dargaako brendu manaa gadijumaa ! jo ir revolucionara bajonete, kur viens reflektors var aizstaat 5 bowens tipa reflektorus ! protams ari kvalitaate, bet nu cena ai ai ai. tapeec jaadomaa kur dabuut alternatiivus reflektorus un redzenus utt
Principā šitas ir PRO foto Haselblads . TEHNIKA patik pēc spējām daudz netaškiras no Broncolor TAČU axsesuāri ir galve nais trumpis . Jā man VAJAG es IRĒJU , Eiropā šitie neatmaksājas . J aredzu kādreiz šitādu kādam Eiropā tad 50% / 50% vai nu BIEZS HOBIJISTS vai Irēta tehnika. ProFoto ļoti labs īsres tīkls un arī LATVIJĀ ! Latvijas apstākļos man 99% darbiem pietiek ar LETĀKO Ķieniešu štruntu kurš vienkarši KOREKTI zibina , izplatītākie Ķinīzeri ir Bowens bet man der vēl lētāki. Kantorī gan mums ir Elinchrom caur ko zinu Eiropas piegādātāju ar ĻOTI saldām cenām piegādei uz Latviju www.foto-mueller.at...
Luxferre, tas pats pie kura midformātu pirki un vēl Andris (ja pareizi vārdu atceros; LV izplata PRO foto; kontaktus arī vari dabūt pie tā paša Luxferre) - varbūt var palīdzēt
Baltskars:Gribu D&G bet nevaru atļauties tapēc pērku tirgū G&D.
Latvijas apstākļos DAUDZ ņirdzīgāk vērot kā MEGA līdzekļi no CITIEM biznesiem tiek investēti SUPER DARGOS foto dzelžos kuri nekad neatmaksāsies. Kad reizēm kāds kolēģis par to brīnās "Viņam tak nekāda apgrozījuma" es PALABOJU , jāskatās nevis "Foto apgrozījums" bet BLONDO PIELŪDZĒJU rindas , apmēram kā spīdīga tačka pie kroga
uljens:Luxferre, tas pats pie kura midformātu pirki un vēl Andris (ja pareizi vārdu atceros; LV izplata PRO foto; kontaktus arī vari dabūt pie tā paša Luxferre) - varbūt var palīdzēt
Andris Ozols sauc onku , 20+ gadus zinu Reku ņem cik gribi ko gribi www.i-cena.lv...
Vai tad eltonam nebija kaut kādas lampas no fenderētām detaļām te uz vietas sakrūvētas? Kuras bija tās lampas ko te Rīgā savulaik taisīja vai tad ne šīs?
imgfoto:Vai tad eltonam nebija kaut kādas lampas no fenderētām detaļām te uz vietas sakrūvētas? Kuras bija tās lampas ko te Rīgā savulaik taisīja vai tad ne šīs?
Par Eltonu nezinu TAČU atceros ka tie kolēģi kas bij salūrējušies uz mūsu Brincoloriem pasūtīja Maskavā "Kopijas" un tavu brīnumu šiem uzražoja praktiski 1:1 ar Bronkolor 250w monoblokiem identiskus verķus PIETAM KOMPAKTĀKUS un daudz ātrāk strādājošus Bija tas 1989 gadā! Mūsdienās tas čalis sēž zem WEBa osipoff.ru Cenu ar atceros 100DM gabalā ka ar laiku atkarībā no starpnieku skaita uzauga līdz 300DM Reiz pa polšu no viena kolēģ tādu atpirku jau jaunajos laikos tas bija biški piedzis , man viens brālns Vacijā šancē kautkādā eekektronikas kantori , iedevu šim sataisīt. Tur friče esot bijuši mēmi par DETAĻAM , pilnīgi bez kāda marķejuma UN neticamu paranetru , Kondiķis kurš blicē strādājis tik uz 1/4 daļu jaudas esot tādu parametru kādu "Hobij tehnikā" vispār neesot iespējams sastapt , tas kas bija tasijis konkrēto verķi bij pamanījies ierobežot jaudu dēl Blices lampas jaudas tā rezultātā Blices kondiķis likās vispār nelādējās laukā vaŗeja maukt 4-5 kadrus pēc kartas ar motoru un vislai pilna jauda Ta noveda pie REFLEKTORA pārkaršanas Starp citu REKUR sphotos-c.ak.fbcdn.net... Lietusaargā tieši tāda blice DZIVA šancē joprojām kā tanks , gabarīti mazāki par Pro foto un 3x mazāki par Elinchrom TOREIZ !