Nu jau, nu jau! Lāčplēša dienā vieglās estrādes gabals, kurš radīts, cerībā, ka krievs paliks civilizētāks... Tu ko? tad jau drīzāk lai iet tāda pat ķenga: www.youtube.com...
Jolan, KAS var būt labāks par Scorpion?;-p .... neklausies tos nodrāztos gabalus, bet paklausies dziļāk! To ko letins iepostēja- nav tas veiksmīgākais piemērs!
Tiem, kas lieto Spotify, iesaku sameklēt Beegie Adair. Viegls džeziņš un lieliska klaviermūzika! Der katrai dienai jebkurā laikā. Nu vismaz man der Arī Youtube viņa ir diezgan daudz, taču manuprāt ērtāk mūziku klausīties tieši iekš Spotify
dansiga:Jolan, KAS var būt labāks par Scorpion?;-p .... neklausies tos nodrāztos gabalus, bet paklausies dziļāk! To ko letins iepostēja- nav tas veiksmīgākais piemērs!
Neprecīzi uzrakstīju,pret Scorpions izturos normāli,bet tā dziesma-turbo extra nodrāzta un izsauc vēmienu
kamdēļ intīms? tad jau tik pat labi varētu veidot topikus, - ko es šodien daru, - kā es šodien saģērbos, - ko es šodien ēdu utt, utt. kam tas vajadzīgs, kuru tas interesē. kāds, aiz neko darīt, vai uzmanības trūkuma dēļ , izveido topiku, un pasažieri metās dalīties ar klausāmo mūziku, dvēseles stāvokļiem ...
negatIvs:kamdēļ intīms? tad jau tik pat labi varētu veidot topikus, - ko es šodien daru, - kā es šodien saģērbos, - ko es šodien ēdu utt, utt. kam tas vajadzīgs, kuru tas interesē. kāds, aiz neko darīt, vai uzmanības trūkuma dēļ , izveido topiku, un pasažieri metās dalīties ar klausāmo mūziku, dvēseles stāvokļiem ...
...man pesonīgi neinteresē citu garderobe vai ēdienkarte,bet mūziku ko klausās gan,jo var atrast ko nedzirdētu un interesantu priekš sevis.IMXO
Fu! Nu ko jūs liekat tos Krievijas iekšējam tirgum ražotos mēslus... kā piemēram, tā šķībacainā oligarha meitu... ne balss ne talanta... pat šīs karaoke zem Rammšteina tik nepatiku raisa...