Eltons:Fu! Nu ko jūs liekat tos Krievijas iekšējam tirgum ražotos mēslus... kā piemēram, tā šķībacainā oligarha meitu... ne balss ne talanta... pat šīs karaoke zem Rammšteina tik nepatiku raisa...
Nu vecajā sporta pilī es tik uz šito esmu trāpījis 92. gada 10. maijā - www.youtube.com...
Šitie dzeki tad bija metāla jomā topā visā pasaulē, metalhammer žurnālā topos visur gāja pa pirmajām vietām. Tad pie mums tādi konči nebija bijuši, bija pilns ar mentiem ap un iekš sporta pils, uz katra krustojuma apkārt sporta pilij pa mentu mašīnai, pie pašas pils vairākkas mentu mašīnas (toreiz "bobiki" un "žiguļi"). Un starp skatītājiem un skatuvi bija kaut kas tipa omons - rinda džeku ķiverēs, bruņu vestēs un ar vairogiem, un starp skatītājiem un omonu vēl dzelzs sēta ar pīķiem.
Vispār, laikam joprojām labākais koncerts, kurā esmu bijis. Tad te nekas tāds nebija bijis, tagad tā ir ikdiena, protams, bez mentiem. Tādu konci ar tādu kvantumu mentu laikam vairāk nesagaidīt
pirmā histēriskā panika, ko redzēju miliču izpildījumā bija dienvidslāvu grupas www.youtube.com... koncertā, liekās kādā 1976, vai 1977gadā sporta manēžā ..... pirmajā daļā viņi spēlēja savu repertuāru, tad viss bija mierīgi, bet koncerta otrā daļa bija Deep Purple gabali...., tad arī sākās
p.s. protams, toreiz neviens nekur neko nerakstīja .... padomju savienībā tādas lietas nenotiek .....
negatIvs:pirmā histēriskā panika, ko redzēju miliču izpildījumā bija dienvidslāvu grupas www.youtube.com... koncertā, liekās kādā 1976, vai 1977gadā sporta manēžā ..... pirmajā daļā viņi spēlēja savu repertuāru, tad viss bija mierīgi, bet koncerta otrā daļa bija Deep Purple gabali...., tad arī sākās
p.s. protams, toreiz neviens nekur neko nerakstīja .... padomju savienībā tādas lietas nenotiek .....
Nu jā, tas jau dziļos padlaikos, man tad bija 3 vai 4 gadi