Šitais i laps, bet spranči man kaukā vairāk asociējas ar www.youtube.com... bet itāļi ar kauko ķip [url=http://www.youtube.com/watch?v=QPT-Hoeoy8A&list=PL1432CE5D9DC8E3CB
Nu tur tie veči, Dasēns ar Salvadoru neviens nav itālis, bet pantāras pavadījumam tautības nav, un centrālā figūra tomēr ir itāliete. Labākam noskaņojumam - www.youtube.com... Reklāmas prīmā, ja kas. Mūsējiem šās jomas stulbeņiem būtu ko pamācīties. Citādi par reklāmas guru skaitās tas, kurš savam labākajam korišam uztaisa buldozera tēlu un visnetīrākajās vietās liek vilkt visbaltākās drēbes un nēsāt līdzi veļas pulvera kasti..
Schneider:Nu tur tie veči, Dasēns ar Salvadoru neviens nav itālis, bet pantāras pavadījumam tautības nav, un centrālā figūra tomēr ir itāliete. Labākam noskaņojumam - www.youtube.com... Reklāmas prīmā, ja kas. Mūsējiem šās jomas stulbeņiem būtu ko pamācīties. Citādi par reklāmas guru skaitās tas, kurš savam labākajam korišam uztaisa buldozera tēlu un visnetīrākajās vietās liek vilkt visbaltākās drēbes un nēsāt līdzi veļas pulvera kasti..
Nebūs īsti taisnība... ir ok te arī ar varēšanu uzcirst reklāmas:
Cita lieta, ka klients un statistika prasa ko citu - visā pasaulē dominē idiotiskas reklāmas - tikai patiesi lielie un alternatīvie ir brīvi - LV lielo nav un alternatīvie nabagāki kā Londonā
a Ēriks ir gaišas galvas puisis kas laiku pa laikam nomet kādu meteorītu - ir vēl, bet tādā pīļu dīķī nepietiek ar asprātību, vajag arī caursišanu - nu un tā nereti paliek tikai Ēriks
Tā varēšana ir bijusi tik vienreiz pa visu neatkarības laiku. Bet par meteorītu - ja Telei-2 nācās atvainoties pagastam un pažarniekiem, tad tā reklāma ir sanākusi garām.
Schneider:Tā varēšana ir bijusi tik vienreiz pa visu neatkarības laiku. Bet par meteorītu - ja Telei-2 nācās atvainoties pagastam un pažarniekiem, tad tā reklāma ir sanākusi garām.
muļķības - nebūt nav vienīgā - tas, ka krutu reklāmu procents mazs, tas gan fakts - tāpat kā visā pasaulē - iemeslus jau minēju.
ne pagasti, ne pažarnieki nav ļaužu prāta pavēlnieki un a šādām ''atvainošanām'' tik gāza eļļu Ērika iekurtajā uguntiņā - tā ir labākā reklāma kāda te jebkad bijusi - nezinu ne ko citu kas būtu tik masveidīgi cilvēku pauros iesēdināts.
Galvenais lai dzied franciski... Bet, internets arī neko nesaka par vācisku izcelsmi: "Patricia Kaas (French: [kas]; born 5 December 1966 in Forbach, Moselle) is a French singer and actress."
Nejauši atradu skolas laiku rosol-klades. Tur ar lielim burtiem un attiecīgo skaitu izsaukumzīju pierakstīti grupiņu nosaukumi. Piemēram, "Laboratorium". Iesitu youtūbē tīri aiz ziņkārības. O jē, tiem dzekiņiem laiks ir nācis tikai par labu! Ja džezroks neuzrauj pumpas, tad iesaku nokausīties. www.youtube.com...
Kaukura švābu televīzija bija uzaicinājusi Sjuzī Kvatro, tā nu gan tagad izskatās pēc labsirdīgas vecmāmiņas no 50-to gadu pasaku filmām. Kad pēc intervijas piedāvāja kauko uzpēlēt ar studijā esošo instrumentālo grupu, šī uzkāra kaklā bazģitāru un noķērca 48 Crash kā zaļā jaunībā .
Atļaušos oponēt! Nav jau vairs tā pulvera, kas jaunībā. Man SQ arī vislaik ir simpatizējusi neskatoties uz ne sevišķu patiku pret glemu un šad tad esmu pasekojis viņas gaitām. Kā piemēram, koncerts krieviem... no ļoti sliktās skaņas tomēr var atdalīt balsi un... atrast daudz kļūdu un vienkārši skanīguma izsīkšanu: www.youtube.com... kaut kur 50-jā minūtē arī augšminētā gabala piemērs. Iespējams, televīzijā bija vienkārši finieris... arī tagad, meklējot piemēru, uzdūros uz 21.gadsimta šoviem ar 1973.gada balsi... No vecmāmiņām Marianne Faithful man patīk, tagad tāda samtaini piesmakusi balss, kā jau... Tomam Veitsam... to pašu lietojot lielos vairumos, rūdot balss saites... Bet, jā, dziesmas vārdiem runājot: but the memories remain...
Schneider:Nu paga, tur skaņa ir rakstīta ar kameras mikrofonu, no tā es vispār neņemtos kauko vērtēt un analizēt.
Es gan ņemtos, atdalītu visas liekās reverberācijas un telpas akustikas rezonamses, kā arī nenoskaņotās aparatūras īpatnības un videokameras šauro diapazonu, utt, tā sakot, lasītu starp rindiņām... nu, par piemēru, no slikti pārbildētas reprodukcijas tomēr var diezgan precīzi izdalīt kompozīcijas veidošanu, perspektīves, toņu salikumu u.c. nianses
Nu nezinu, ar tevis aprakstīto metodi drīzāk var censties uzminēt tajā kakofonijā dziesmas meldiņu. Bet nu nepretendēšu uz absolūto patiesību, kā jau rakstīju topikā par S-90, audiometrija pie LORa parādīja, ka manām ausīm pietiek ar platjoslu skaļruni, kur nu man analizēt telpas akustisko rezonansi.