Labs... nesen atklāju, ka mana regeja izlases komlektā vienam ORIĢINĀLAJAM spiestajam diskam beigas jau uzkaras... jopcik! Elkorā pirkts, oficiāli... tādad jāsecina, ka Elkors savu preci ņem tai pašā Latgalītē... bulgāru vai ķniešu kontrafaktu...
Labs... nesen atklāju, ka mana regeja izlases komlektā vienam ORIĢINĀLAJAM spiestajam diskam beigas jau uzkaras... jopcik! Elkorā pirkts, oficiāli... tādad jāsecina, ka Elkors savu preci ņem tai pašā Latgalītē... bulgāru vai ķniešu kontrafaktu...
Var mēģināt nomainīt atskaņotāju. Arī man vairāki patiešām orģināli ķeras. Uzlieku uz vislētākā atskaņotāja, iet. www.youtube.com...
Eltons:... nesen atklāju, ka mana regeja izlases komlektā vienam ORIĢINĀLAJAM spiestajam diskam beigas jau uzkaras... jopcik! Elkorā pirkts, oficiāli... tādad jāsecina, ka Elkors savu preci ņem tai pašā Latgalītē... bulgāru vai ķniešu kontrafaktu...
Man domāt, jāsāk ar tīrīšanu, gan disks jātīra, gan atskanotāja acs "jāizbirstē".
Tāds interesants sarakstiņš: www.delfi.lv... Pirmās 25 izcilākās dziesmas no "TOP 500" saraksta:
Smells Like Teen Spirit – Nirvana Love Will Tear Us Apart – Joy Division I Feel Love – Donna Summer How Soon Is Now? – The Smiths Last Nite – The Strokes Common People – Pulp I Bet You Look Good on the Dancefloor – Arctic Monkeys Blue Monday – New Order Be My Baby – The Ronettes Good Vibrations – The Beach Boys Eleanor Rigby – The Beatles There Is a Light That Never Goes Out – The Smiths Live Forever – Oasis God Only Knows – The Beach Boys Heroes – David Bowie Seven Nation Army – The White Stripes A Day in the Life – The Beatles Hey Ya! – OutKast Heart of Glass – Blondie Girls & Boys – Blur Ghost Town – The Specials There She Goes – The La's Waterloo Sunset – The Kinks Hurricane – Bob Dylan Wake Up – Arcade Fire
es šitās dziesmas, gatavas izlases formā, novilku internetā...., būs kārtējais dežūrdisks mašinā, ko paklausīties..... katram tas saraksts būtu savādāks
GunarsII:Vakar noklausījos šito, bij labais, arī šodien paklausītos, jāgaida, kad nodrukās DVD vai blueRay www.delfi.lv...
Šausmīga vilšanās , SKAŅAS kvalitātes zīņa , Gagarins ar bij kn kn
Skaņu, protams, var kritizēt. Kopējā akustika kāda nu tajā hallē ir, tāda ir. Konkrēti piesieties varēja "metāliskajai" pieskaņai balss augstākajos reģistros un izdziedot šņāceņus, bet to esmu novērojis gandrīz vienmēr. Ir grūti pačukstēt mikrofonā, lai milzu hallē tas atskaņotos bez kropļojumiem. Pati savu jaudu tā aparatūra puslīdz turēja. Toties gan mūzika, gan šovistiskā puse ļoti patika, lielā ekrāna kvalitāte un tajā redzamais man likās izcili.
Visu cieņu Sārai, bija mans elks 30 gadus atpakaļ, Bet kā Remarks teica, laiks dzīvot un laiks doties pensijā. Diemžēl balss ir tāds instruments, kurš ne tikai attīstās, bet pēc kāda laika sāk dilt un dziedātāja popularitāte turpina turēties uz studijas ierakstiem un vecajiem hitiem. Ja rokmūszikā vecajiem bukiem pietiek ar foršu gabalu un paša harizmu, lai paņemtu publiku, tad akadēmijakajai mūzikai izpildījuma kvalitāte ir ļoti būtiska. Tāpēc visu cieņu Sārai, klausīšos viņas labākos ierakstus, bet es noteikti vairs neiešu uz viņas dzīvajiem koncertiem šodien, jo zinu, ka nekad vairs negūšu to baudījumu ko kaut vai 10 gadus atpakaļ. A par šovu runājot - efekti jau tāpēc ir efekti, lai radot afektu varētu maskēt defektu.
P.S. Šovakar klausos Prauliņa MISSA RIGENSIS un iedegšu sveci Ukrainas slaktiņa upuru piemiņai.