NilsS: Kas ar kājām ? PS velo sākas indors ar retiem izņēmumiem, es sāku domāt par padsmit km līdz pusmaratons ziema/pavasaris
Precīzu diagnozi nepateikšu, bet bija kaut kas ar kaula plēvi. Un nice! Man gan līdz pusmaratonam vēl tālu. :P Pēdējā pus-gada laikā, esmu pamatīgi zaudējis formu....
Nu nez... Mondrusas oriģināls šai čigānu melodijai vienalga labāks. Šajā interpretācijā tas bālēliņu kaitinošais lauku umpā-umpā lien laukā... piedodiet par gaumes nesakritību, ja nepievienojos pie "nav nekā labāka"... Ja jau nostaļģija, tad vismaz kaut kas tāds: www.youtube.com...
www.youtube.com... Zaļā jaunībā klausījāmies un smaidījām par Ankipānes izrunu - Sčaburadze.
www.youtube.com... Šī vēl ilgi pirms Akurāteres, 80-to sākumā skanēja mana onkuļa (pirmrindas kolhoza priekšēdētāja, Ļeņina ordeņa kavaliera) Volgas magnetolā.
Tikko noklausījos dāvanu meitai dzimšanas dienā - šīsvasaras Prāta Vētras koncerttūres disku. Sirsnīgi, emocionāli un optimistiski, tādi viņi ir vienmēr. Un ieraksts, kaut arī nav Dolby Digital, likās kvalitatīvs un baudīgs. Prieks!
Gaidot FFVII remeiku, gremdējos nostaļģijā: youtu.be... ps. Pagājušā gada, klasiskās mūzikas slavas zāles top 300, Nobuo Uematsu vēl jo projām ir augšējā desiniekā, lai gan, tas ir kritums, no iepriekšējiem gadiem: halloffame.classicfm.com...