Šodien klausos štrumentu klaudzoņā, ņemot nost laminātu no grīdas pirms remonta, vakar biju Manowar koncertā. Ko darīja ausis, nezinu, skaņa gāja iekšā caur diafragmu un ribu starpām. Lai beigās 10x nesauktu uz bis, basists, blēdis tāc, norāva pantārai stīgas, satina rullīšos un uzdāvināja pirmās rindas skatītājiem.
youtu.be... Pielipa, pēc filmas noskatīšanās. Tie kas redzējuši - sapratīs. Ja kas - iesaku noskatīties. youtu.be... Pirmā Holivudas filma, kas man tiešām uzspēlēja uz sirds stīgām.
Mansons kretinizējies pakaļdarinātājs, kurš izbrauc pateicoties veiksmīgi izveidotā tēla dēļ ne muzona...... , nu tas tā subjektīvi. dollim tie muzikālās gaumes periodi nāk un iet, nesen vēl Džoplina bija topā ..... labāk būtu klasiku paklausījušies, no turienes arī visa mūsdienu populārā mūzika, ar visām daudzveidīgajām niansēm. tas par pirmsākumiem vispārināti .... www.youtube.com...
Negativam taisnība, mainās gan. Bet Džoplina vienmēr būs laba! Mensons tik uz doto brīdi patīk, vajag mazliet ausīm arī asākas skaņas. Man mainās vienmēr, bet vienmēr atgriežos un paklausos atkal. Es to neplānoju, smadzenes saka, ko grib un es klausos! Elementāri!
Šodien biju Lūznavas muižā, klausījos Rīgas saksofonu kvartetu un Kristīni Gailīti. Ja kas, uz šo www.bilesuparadize.lv... vēl palikušas biļetes, man, zakon podlosti, jādežurē