Jauki ka vienā cilvēkā sadzīvo gan Megadeth, Verdi un lelle. Domāju, ka es viens tāds varu tirināt burku pie Skyforger, notraust aizkustinājuma asaru klausoties Shubert, un sajūsmināties par Noras Bumbieres vokālu.
seelis:Jauki ka vienā cilvēkā sadzīvo gan Megadeth, Verdi un lelle. Domāju, ka es viens tāds varu tirināt burku pie Skyforger, notraust aizkustinājuma asaru klausoties Shubert, un sajūsmināties par Noras Bumbieres vokālu.
Gaisma:www.youtube.com... Brick & Lace atstāj vienaldzīgus tikai minoritātes
Fu kāds bārbiju sūds... vienīgais, kas man patīk- tās tumbas fonā, akkurāt tādas, kādas es savulaik ražoju ar kinap skaļruņiem skatuvei, bija tāds variants, bez aplīmēšanas ar dermantīnu, bet krāsojot pa tiešo skaidu plati, jo vajadzēja ātri un daudz... tikai man bija vēl stūrīši un rokturi.
Eltons: Fu kāds bārbiju sūds... vienīgais, kas man patīk- tās tumbas fonā
Es ceru, ka man arī tavā vecumā vēl stāvēs un meičas interesi piesaistīs vairāk, nekā caurā tumba!
Jā, cerams Tev manā vecumā arī nostabilizēsies gaume uz sieviešu tipu. Man, piemēram, tāds mellu čurku tips kā šai klipā, nav paticis nekad, ne Tavā vecumā, ne tagad. Pie kam, tādas slaidas šī tipa sievietas ir tikai īsu mirkli...