forum.gif
Handmade camera case
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Handmade camera case
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.13 09:29
 citēt
Sveicināti,

Interesanti, iekš LV kāds piedāvā ko līdzīgu uz pasūtījuma izgatavot?
www.ebay.co.uk...
Publicēts: 27.03.13 10:37
 citēt
ivog:Sveicināti,

Interesanti, iekš LV kāds piedāvā ko līdzīgu uz pasūtījuma izgatavot?
http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-real-leather-bag-case-cover-for-Pentax-MX-camera-handmade-article-/280902730356?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item41671b8274

Esmu interesējies un cena ļoti līdzīga.
Publicēts: 27.03.13 23:22
 citēt
Varu savest ar vienu meistari, uztaisīs.
Publicēts: 28.03.13 08:39
 citēt
chukmasoff_f:Varu savest ar vienu meistari, uztaisīs.

Paldies, principā ir interese cenā līdz kādiem 15-20 Ls. Atmet kontaktu pm.
Publicēts: 28.03.13 08:51
 citēt
ivog: ...cenā līdz kādiem 15-20 Ls.

Roku darbs no dabīgās ādas līdz 15 Ls? Nu nezinu, nezinu...
Publicēts: 28.03.13 10:39
 citēt
Taisītāju atrast nav smagākais darbs, grūtāk – saprojektēt tā, lai der pilnvērtīgām darbam - nēsājot aizsargāts, atverot pieeja visām digitāla grabulīša pogām, grozāmam ekrānam… un var knipsēt/regulēt neizraujot no maksts kā pistoļētu, bet turot droši uzkārtu. Pirms dažiem gadiem izmēģinājos – tā, lai darbojas kā senlaikos – atver kustīgo „vāku”, bet aparāts knipsējot paliek pie saites – ņi ku-kū. Varbūt kādam gudrākam izdodas. (Tāds, kā bildē man ne vairāk vajadzīgs, kā siļķei sejas krēms.)
Publicēts: 28.03.13 10:43
 citēt
ivog:
chukmasoff_f:Varu savest ar vienu meistari, uztaisīs.

Paldies, principā ir interese cenā līdz kādiem 15-20 Ls. Atmet kontaktu pm.
15-20 lati ir labas ādas cena...
Publicēts: 28.03.13 13:06
 citēt
A kāds ir tas iemesls,ka šitie futrāļi pazuda?Agrāk visām kamerām bija un ne tikai krievu.Nu ne jau vienmēr no īstas ādas,bet bija.Jābūt taču kādam racionālam iemeslam ne tikai modei.Varbūt pogu saradās par daudz visās malās,varbūt tā aizsardzība neko daudz nesargāja....nezinu.Pat smenu tirgoja ar visu maku.Kur nu vēl zorkiju vai kijevu.Un kanonam bija un gan jau leikai arī.Tagad piedāvā kā ekstra opciju no smalkas ādas ar sīkiem briljantiņiem izrotātu.:face-grin:
Publicēts: 28.03.13 13:12 labots
 citēt
zinu, ka LV bija viens "kantoris" kas ražoja mobilajiem čeholus
ražoja pārāk labas kvalitātes
treknajos gados - kā jau visi - iegrābās uz nekustamo bīdīšanu un laikam ir nograbējis
bet somiņas tās kalpo 10 gadus, tēvi - dēliem nododot :face-grin:

tagad taisa no ādas - zirglietas, seksa piederumus un ko tik vēl nē
(uz kā ir pieprasījums)
paziņas paziņa - tās zirglietas laikam močī, ir savs cehs

Par tām kamerām - vecie krievu analogi - tiem visi knibuļi bija augšpusē, tomēr bija vieglāk ražot tādus
Publicēts: 28.03.13 13:18
 citēt
Futrālī grūti ielikt blici un pāris objektīvus. Kamēr es bildēju ar Mir+Industar-50, man pietika ar futrāli, bet kā piepirku Jupiteru-11, -12 un ВУ, vēlāk arī Zenītu ar Mir-1, Ju-9, Tair-11 un Ju-21, FIL-105, uzreiz visu futrāļi tika izmesti uz bēniņiem, bet tā saimniecība sakrāmēta šikākajā tolaiku ādas fotosomā par 36 rub.
Publicēts: 28.03.13 13:23
 citēt
lai nav jānēsā foto soma - nēsāju kameru - ietītu plastmasas kuļķenē, iekš datorsomas, protams, tas visai ērti nav
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):