forum.gif
Fuji X-E1 vai ir vērts pirkt..?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fuji X-E1 vai ir vērts pirkt..?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.13 13:31
 citēt
Huuh....tas bija sarežģīti :D
Publicēts: 27.03.13 13:32
 citēt
Varu piedāvāt jaunu Leica V4 no ražotāja (ražo tos Panasonic).

350 Ls ar PVN.
Publicēts: 27.03.13 13:34
 citēt
Nu, vēl droši vien būtu vērts paskatīties uz sony NEX sērijas kamerām - maināma optika, cenas pārāk nekož. Kaut gan, ja pareizi sapratu, tad tofika autore ir no tām, kas brauc ar X6, attiecīgi cena pa lielam pofig...
Publicēts: 27.03.13 13:37 labots
 citēt
ivog:Nu, vēl droši vien būtu vērts paskatīties uz sony NEX sērijas kamerām - maināma optika, cenas pārāk nekož. Kaut gan, ja pareizi sapratu, tad tofika autore ir no tām, kas brauc ar X6, attiecīgi cena pa lielam pofig...

KOA?! nu šito es nepiedošu. neciešu bmw un braucu ar vecu audi A6 un lepojos ar to. un ja palasīsi pa tiešām to, kas šeit rakstīts, tad pamanīsi, ka nav gluži cena vienaldzīga.

Šeit jau sāk izskatīties pēc Delfu komentāriem....
Publicēts: 27.03.13 13:42 labots
 citēt
KristineR:
ivog:Nu, vēl droši vien būtu vērts paskatīties uz sony NEX sērijas kamerām - maināma optika, cenas pārāk nekož. Kaut gan, ja pareizi sapratu, tad tofika autore ir no tām, kas brauc ar X6, attiecīgi cena pa lielam pofig...

KOA?! nu šito es nepiedošu. neciešu bmw un braucu ar vecu audi A6 un lepojos ar to. un ja palasīsi pa tiešām to, kas šeit rakstīts, tad pamanīsi, ka nav gluži cena vienaldzīga.

Šeit jau sāk izskatīties pēc Delfu komentāriem....

neuztraucies, mēs, fotoblodzēni, esam paranoiski. Citu tāpat te nav ko sadarīt....
Publicēts: 27.03.13 13:43
 citēt
Tak ko ņemies :) nopērc fuji un būsi laimīga :)
Publicēts: 27.03.13 13:43
 citēt
95% par fuji šobrīd :D
Publicēts: 27.03.13 13:44
 citēt
Baltskars:Tak ko ņemies :) nopērc fuji un būsi laimīga :)

pēdējo nespēj garantēt pat fuji
 citēt
komentētāju interese noplakusi. :(
varbūt atstāsim divvientulībā ar kasjauns - iespējams sabīdīs dīlu par Leica V4 :face-kiss:
 citēt
aaaa - gribuuu sarkanuuu Fujifilm XF1 ...... :-)
Publicēts: 27.03.13 13:46
 citēt
uljens:komentētāju interese noplakusi. :(
varbūt atstāsim divvientulībā ar kasjauns - iespējams sabīdīs dīlu par Leica V4 :face-kiss:

Tiešām paranoijālais sindroms.
Publicēts: 27.03.13 13:49 labots
 citēt
iepriekšējā bilde bija smukāka.......
PS kas vainas kādam 1000d canon utaml kamerām ?
Publicēts: 27.03.13 13:51
 citēt
NilsS:
KristineR:
Tiešām paranoijālais sindroms.

iepriekšējā bilde bija smukāka.......
PS kas vainas kādam 1000d canon utaml kamerām ?

Nebija smukāka. Šī ir neitrālāka, ja mēslu ar mēslu ir jēga salīdzināt.
Nepatīk canon. Esmu stereotipaina.
Publicēts: 27.03.13 13:54
 citēt
NilsS:
Baltskars:Tak ko ņemies :) nopērc fuji un būsi laimīga :)

Vai garantēšana padara cilvēku laimīgu? Diezvai :)
Publicēts: 27.03.13 13:55
 citēt
KristineR:

pamatojums ?
Publicēts: 27.03.13 13:55
 citēt
KristineR:KOA?! nu šito es nepiedošu. neciešu bmw un braucu ar vecu audi A6 un lepojos ar to. un ja palasīsi pa tiešām to, kas šeit rakstīts, tad pamanīsi, ka nav gluži cena vienaldzīga.

Tad jau jāatvainojas... ceru ka tomēr piedosi :) Lai Tev jauka diena un izdodas nopirkt pareizo kameru :)
Publicēts: 27.03.13 13:56
 citēt
NilsS:
KristineR:

pamatojums ?

Otrais teikums atbrīvo no atbildības.
Publicēts: 27.03.13 13:57
 citēt
Baltskars:
NilsS:

Vai garantēšana padara cilvēku laimīgu? Diezvai :)

ojā ! Kurš gan nevēlas būt drošs, ka viss būss ok arī rīt un parīt....
Publicēts: 27.03.13 13:58 labots
 citēt
KristineR:
NilsS:

pamatojums ?

Otrais teikums atbrīvo no atbildības.

hm :face-smile: tad tomēr pērc to leicu.....viņiem ir smuki jubilejas modeļi....ar zeltu un tā...ja ne citādi, tad smuki skatīsies bufetē
Publicēts: 27.03.13 14:26
 citēt
ja man būtu sponsors, es ar Leicu pirktu
Publicēts: 27.03.13 14:40
 citēt
Bildes:ja man būtu sponsors, es ar Leicu pirktu
null

Es padomaju ka tu esi īsts vecis, kam nauda nav problēma
:D
Publicēts: 27.03.13 14:45
 citēt
MaB:
null

Es vienmēr tā biju domājis, bet nu....:face-wink:
Publicēts: 27.03.13 14:59
 citēt
Es sev ilgi meklēju otro kameru, pamazām izvēle nonāca līdz šim pašam Fuji bet beigās, dēļ izmēra un cenas (arī neesmu īsts vecis) , nopirku Canon M + 22mm f2, viss ideāli vienīgi nu lēns kā igaunis.
Publicēts: 27.03.13 15:12
 citēt
MaB:
null

Baltskars:
MaB:ull

es nedomāju, ka tā ir tēma, kuru vajag izvērst. un pie tam - man ir citas gadžetu prioritātes. kā tūrists es izmantoju mobilo www.fotoblog.lv...
Publicēts: 27.03.13 15:20
 citēt
Vēl var paskatīties arī Olympus OM-D E-M5 virzienā - www.stevehuffphoto.com..., ja runā par kvalitatīvām ne pārāk liela izmēra foto kamerām.
Publicēts: 27.03.13 15:20
 citēt
kasparsf:Es sev ilgi meklēju otro kameru, pamazām izvēle nonāca līdz šim pašam Fuji bet beigās, dēļ izmēra un cenas (arī neesmu īsts vecis) , nopirku Canon M + 22mm f2, viss ideāli vienīgi nu lēns kā igaunis.

Šis ar bija manā sarakstā bet pie augstākiem iso, bilde vnk pretīga.
Publicēts: 27.03.13 15:22 labots
 citēt
Bildes:
MaB:ull

Baltskars:

es nedomāju, ka tā ir tēma, kuru vajag izvērst. un pie tam - man ir citas gadžetu prioritātes. kā tūrists es izmantoju mobilo

Tas ka ar mobilku var labi sabildēt fakts - www.ippawards.com...
Publicēts: 27.03.13 16:35
 citēt
Baltskars:
kasparsf:Es sev ilgi meklēju otro kameru, pamazām izvēle nonāca līdz šim pašam Fuji bet beigās, dēļ izmēra un cenas (arī neesmu īsts vecis) , nopirku Canon M + 22mm f2, viss ideāli vienīgi nu lēns kā igaunis.

nu HVZ, tik cik man vajag un kam man viņš domāts pilnīgi pietiek, te piemērs ISO6400
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 27.03.13 16:41
 citēt
kasparsf:
Baltskars:

nu HVZ, tik cik man vajag un kam man viņš domāts pilnīgi pietiek, te piemērs ISO6400
http://www.fotoblog.lv/img/340570

Bilde dzēsta :D

Tik traki biija ka izdzēsi? :)
Publicēts: 27.03.13 18:05 labots
 citēt
Ja par tēmu un ja izvēlēts Fuji X-E1, tad alternatīva būtu Sony NEX-6, Oly OMD E-M5 vai kāds no jaunajiem 4/3 Panasonikiem (tiks prezentēti 9. aprīlī). Bet, ja par Leikām, tad drīz būšot arī citas iespējas - izgāzt ap 5000 Eur par Hasselblad ar ādas vai sarkankoka apdari:
Publicēts: 27.03.13 19:56
 citēt
publika labi pavilkās :)
bija pat mazliet interesanti :)
retāk lietotas fotošķirnes tomēr rullē ......
Publicēts: 27.03.13 20:15
 citēt
Saulīte! Izgāju visu šo ciklu, pēc filmkamerām un spooguļkamrām. Uz PM, iedošu notestēt (par buču uz vaiga, pats pievedīšu ) savu pentax K-01 . Nekā lētāka nepastāv, varu nokomplektēt ar falktisi jebkuru interesējošo stiklu.:face-kiss:
Publicēts: 27.03.13 21:31 labots
 citēt
Nav jau nekas ideāls tas K-01, man arī viņš ir un patīk, bet ir arī trūkumi:
1. Kabatā nelīdīs pat ar pankūku virsū.
2. AF sūnains
3. Nav skatu meklētāja.
Kamera "na ljubitelja", visiem nepatiks.
P.S. man atkal pēc visām digitālajām kaifs paņemt rokās analogo Pentax MX - nekādu lieku podziņu da kloķīšu, tikai pats nepieciešamākais, nav pirms katras bildēšnas jāpārbauda visi uzstādījumi vai nav kaut kas ne tā sagrozījies, nav nekādi aķīši jālādē - vienkārši ņem un bildē.
Publicēts: 27.03.13 21:37
 citēt
X-E1 var droši ņemt
Publicēts: 28.03.13 09:14
 citēt
Voldemorts:Saulīte! Izgāju visu šo ciklu, pēc filmkamerām un spooguļkamrām. Uz PM, iedošu notestēt (par buču uz vaiga, pats pievedīšu ) savu pentax K-01 . Nekā lētāka nepastāv, varu nokomplektēt ar falktisi jebkuru interesējošo stiklu.:face-kiss:
nu bļ.. džekiem raksti savas armijas rupjības; meitenēm - uci puci, pievedīšu, tik buču utt... tā lēnām paliec par baidīgu vaiduku...
Publicēts: 28.03.13 09:18
 citēt
No tā nedēļas plosta peregara smakas nabadzīte pēc bučas nokritīs bezsamaņā.:face-sad:
Publicēts: 28.03.13 09:38
 citēt
Schneider:No tā nedēļas plosta peregara smakas nabadzīte pēc bučas nokritīs bezsamaņā.:face-sad:
sūds par to... ņirdzīgi tie večuki
Publicēts: 28.03.13 10:03 labots
 citēt
KristīneR
Labi, bildītēm, šneideriem - vēl vienāršāk paskaidrošu (padomdevēji, velns nerāvis - tālāk - pāris vārdi krieviski).
Dāma ar jebkuru sev pieejamu transportu brauc uz ELKOR. Tam, pret VEF. Uz otro stāvu, fotopreces. Satiks nopietnu vīru, firmas drēbēs. Pats gan Sony fans, bet parādīs, paskaidros visu interesējošo. Paraktiski visas kameras ir pieejamas, arī lēcas. Jūs interesējošā kamera, manuprāt, ļoti perspektīva.
Tikko pats pirku 50/1,4, formēju viņu interneta veikalā.
Jauku dienu vēlot,
Valdis.:face-smile:
P.S. Par Pentax K-01 - jociņš, pašam labi guļ rokā. Lasot puiku komentus, pieļauju - jociņš nevietā, atvainojos.:face-sad:
Publicēts: 28.03.13 10:23
 citēt
Voldemorts:KristīneR
Labi, bildītēm, šneideriem - vēl vienāršāk paskaidrošu (padomdevēji, velns nerāvis - tālāk - pāris vārdi krieviski).
Dāma ar jebkuru sev pieejamu transportu brauc uz ELKOR. Tam, pret VEF. Uz otro stāvu, fotopreces. Satiks nopietnu vīru, firmas drēbēs. Pats gan Sony fans, bet parādīs, paskaidros visu interesējošo. Paraktiski visas kameras ir pieejamas, arī lēcas. Jūs interesējošā kamera, manuprāt, ļoti perspektīva.
Jauku dienu vēlot,
P.S. Par Pentax K-01 - jociņš, pašam labi guļ rokā. Lasot puiku komentus, pieļauju - jociņš nevietā, atvainojos.:face-sad:
labi, ka krievu valodu pietaupīji guļamizstabai un/vai točiņai
Publicēts: 28.03.13 11:16
 citēt
Voldemorts:KristīneR
Jauku dienu vēlot,

Neko tur Elkorā nepaskaidros, jo vienīgais cilvēks kurš varēja to darīt no pagājušā gada bildē un tirgo aparātus labākā pasaulē.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas