Nu, vēl droši vien būtu vērts paskatīties uz sony NEX sērijas kamerām - maināma optika, cenas pārāk nekož. Kaut gan, ja pareizi sapratu, tad tofika autore ir no tām, kas brauc ar X6, attiecīgi cena pa lielam pofig...
ivog:Nu, vēl droši vien būtu vērts paskatīties uz sony NEX sērijas kamerām - maināma optika, cenas pārāk nekož. Kaut gan, ja pareizi sapratu, tad tofika autore ir no tām, kas brauc ar X6, attiecīgi cena pa lielam pofig...
KOA?! nu šito es nepiedošu. neciešu bmw un braucu ar vecu audi A6 un lepojos ar to. un ja palasīsi pa tiešām to, kas šeit rakstīts, tad pamanīsi, ka nav gluži cena vienaldzīga.
Šeit jau sāk izskatīties pēc Delfu komentāriem....
ivog:Nu, vēl droši vien būtu vērts paskatīties uz sony NEX sērijas kamerām - maināma optika, cenas pārāk nekož. Kaut gan, ja pareizi sapratu, tad tofika autore ir no tām, kas brauc ar X6, attiecīgi cena pa lielam pofig...
KOA?! nu šito es nepiedošu. neciešu bmw un braucu ar vecu audi A6 un lepojos ar to. un ja palasīsi pa tiešām to, kas šeit rakstīts, tad pamanīsi, ka nav gluži cena vienaldzīga.
Šeit jau sāk izskatīties pēc Delfu komentāriem....
neuztraucies, mēs, fotoblodzēni, esam paranoiski. Citu tāpat te nav ko sadarīt....
KristineR:KOA?! nu šito es nepiedošu. neciešu bmw un braucu ar vecu audi A6 un lepojos ar to. un ja palasīsi pa tiešām to, kas šeit rakstīts, tad pamanīsi, ka nav gluži cena vienaldzīga.
Tad jau jāatvainojas... ceru ka tomēr piedosi Lai Tev jauka diena un izdodas nopirkt pareizo kameru
Es sev ilgi meklēju otro kameru, pamazām izvēle nonāca līdz šim pašam Fuji bet beigās, dēļ izmēra un cenas (arī neesmu īsts vecis) , nopirku Canon M + 22mm f2, viss ideāli vienīgi nu lēns kā igaunis.
kasparsf:Es sev ilgi meklēju otro kameru, pamazām izvēle nonāca līdz šim pašam Fuji bet beigās, dēļ izmēra un cenas (arī neesmu īsts vecis) , nopirku Canon M + 22mm f2, viss ideāli vienīgi nu lēns kā igaunis.
Šis ar bija manā sarakstā bet pie augstākiem iso, bilde vnk pretīga.
kasparsf:Es sev ilgi meklēju otro kameru, pamazām izvēle nonāca līdz šim pašam Fuji bet beigās, dēļ izmēra un cenas (arī neesmu īsts vecis) , nopirku Canon M + 22mm f2, viss ideāli vienīgi nu lēns kā igaunis.
Šis ar bija manā sarakstā bet pie augstākiem iso, bilde vnk pretīga.
nu HVZ, tik cik man vajag un kam man viņš domāts pilnīgi pietiek, te piemērs ISO6400 www.fotoblog.lv...
Ja par tēmu un ja izvēlēts Fuji X-E1, tad alternatīva būtu Sony NEX-6, Oly OMD E-M5 vai kāds no jaunajiem 4/3 Panasonikiem (tiks prezentēti 9. aprīlī). Bet, ja par Leikām, tad drīz būšot arī citas iespējas - izgāzt ap 5000 Eur par Hasselblad ar ādas vai sarkankoka apdari:
Saulīte! Izgāju visu šo ciklu, pēc filmkamerām un spooguļkamrām. Uz PM, iedošu notestēt (par buču uz vaiga, pats pievedīšu ) savu pentax K-01 . Nekā lētāka nepastāv, varu nokomplektēt ar falktisi jebkuru interesējošo stiklu.
Nav jau nekas ideāls tas K-01, man arī viņš ir un patīk, bet ir arī trūkumi: 1. Kabatā nelīdīs pat ar pankūku virsū. 2. AF sūnains 3. Nav skatu meklētāja. Kamera "na ljubitelja", visiem nepatiks. P.S. man atkal pēc visām digitālajām kaifs paņemt rokās analogo Pentax MX - nekādu lieku podziņu da kloķīšu, tikai pats nepieciešamākais, nav pirms katras bildēšnas jāpārbauda visi uzstādījumi vai nav kaut kas ne tā sagrozījies, nav nekādi aķīši jālādē - vienkārši ņem un bildē.
Voldemorts:Saulīte! Izgāju visu šo ciklu, pēc filmkamerām un spooguļkamrām. Uz PM, iedošu notestēt (par buču uz vaiga, pats pievedīšu ) savu pentax K-01 . Nekā lētāka nepastāv, varu nokomplektēt ar falktisi jebkuru interesējošo stiklu.
nu bļ.. džekiem raksti savas armijas rupjības; meitenēm - uci puci, pievedīšu, tik buču utt... tā lēnām paliec par baidīgu vaiduku...
KristīneR Labi, bildītēm, šneideriem - vēl vienāršāk paskaidrošu (padomdevēji, velns nerāvis - tālāk - pāris vārdi krieviski). Dāma ar jebkuru sev pieejamu transportu brauc uz ELKOR. Tam, pret VEF. Uz otro stāvu, fotopreces. Satiks nopietnu vīru, firmas drēbēs. Pats gan Sony fans, bet parādīs, paskaidros visu interesējošo. Paraktiski visas kameras ir pieejamas, arī lēcas. Jūs interesējošā kamera, manuprāt, ļoti perspektīva. Tikko pats pirku 50/1,4, formēju viņu interneta veikalā. Jauku dienu vēlot, Valdis. P.S. Par Pentax K-01 - jociņš, pašam labi guļ rokā. Lasot puiku komentus, pieļauju - jociņš nevietā, atvainojos.
Voldemorts:KristīneR Labi, bildītēm, šneideriem - vēl vienāršāk paskaidrošu (padomdevēji, velns nerāvis - tālāk - pāris vārdi krieviski). Dāma ar jebkuru sev pieejamu transportu brauc uz ELKOR. Tam, pret VEF. Uz otro stāvu, fotopreces. Satiks nopietnu vīru, firmas drēbēs. Pats gan Sony fans, bet parādīs, paskaidros visu interesējošo. Paraktiski visas kameras ir pieejamas, arī lēcas. Jūs interesējošā kamera, manuprāt, ļoti perspektīva. Tikko pats pirku 50/1,4, formēju viņu interneta veikalā. Jauku dienu vēlot, Valdis. P.S. Par Pentax K-01 - jociņš, pašam labi guļ rokā. Lasot puiku komentus, pieļauju - jociņš nevietā, atvainojos.
labi, ka krievu valodu pietaupīji guļamizstabai un/vai točiņai
Voldemorts:KristīneR Labi, bildītēm, šneideriem - vēl vienāršāk paskaidrošu (padomdevēji, velns nerāvis - tālāk - pāris vārdi krieviski). Dāma ar jebkuru sev pieejamu transportu brauc uz ELKOR. Tam, pret VEF. Uz otro stāvu, fotopreces. Satiks nopietnu vīru, firmas drēbēs. Pats gan Sony fans, bet parādīs, paskaidros visu interesējošo. Paraktiski visas kameras ir pieejamas, arī lēcas. Jūs interesējošā kamera, manuprāt, ļoti perspektīva. Tikko pats pirku 50/1,4, formēju viņu interneta veikalā. Jauku dienu vēlot, Valdis. P.S. Par Pentax K-01 - jociņš, pašam labi guļ rokā. Lasot puiku komentus, pieļauju - jociņš nevietā, atvainojos.
Neko tur Elkorā nepaskaidros, jo vienīgais cilvēks kurš varēja to darīt no pagājušā gada bildē un tirgo aparātus labākā pasaulē.