forum.gif
Fuji X-E1 vai ir vērts pirkt..?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fuji X-E1 vai ir vērts pirkt..?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.03.13 11:30 labots
 citēt
arī man par elkor pārdevēju kompetenci radies vissliktākais iespaids !
Tur ļoti maz ko spēj atbildēt, ja jautātājs kaut nedaudz orientējas tēmā....
Publicēts: 28.03.13 11:35
 citēt
Man jau šķiet ka tāda dirsināšana tas topiks vien ir. Kristīnei bildes nevienas un pati arī sen jau gabalā:face-grin: Ka tik nav Kristīne-Juris:haha:
Publicēts: 28.03.13 11:37
 citēt
Citagaisma:
Voldemorts:KristīneR
Labi, bildītēm, šneideriem - vēl vienāršāk paskaidrošu (padomdevēji, velns nerāvis - tālāk - pāris vārdi krieviski).
Dāma ar jebkuru sev pieejamu transportu brauc uz ELKOR. Tam, pret VEF. Uz otro stāvu, fotopreces. Satiks nopietnu vīru, firmas drēbēs. Pats gan Sony fans, bet parādīs, paskaidros visu interesējošo. Paraktiski visas kameras ir pieejamas, arī lēcas. Jūs interesējošā kamera, manuprāt, ļoti perspektīva.
Tikko pats pirku 50/1,4, formēju viņu interneta veikalā.
Jauku dienu vēlot,
Valdis.:face-smile:
P.S. Par Pentax K-01 - jociņš, pašam labi guļ rokā. Lasot puiku komentus, pieļauju - jociņš nevietā, atvainojos.:face-sad:

Neko tur Elkorā nepaskaidros, jo vienīgais cilvēks kurš varēja to darīt no pagājušā gada bildē un tirgo aparātus labākā pasaulē.

Es ceru,ka TUR viņam aparāti nav jātirgo,jo kas gan tā par labāku pasauli,kur fotogrāfam jāstrādā par pārdevēju.
Publicēts: 28.03.13 11:40
 citēt
eltoro:Ka tik nav Kristīne-Juris:haha:

Voldis grib bučoties ar Juri???
Publicēts: 28.03.13 12:20
 citēt
Kristine nav Juris, Kristine RSU redzēta
Publicēts: 28.03.13 12:28
 citēt
spaidijs:Kristine nav Juris, Kristine RSU redzēta
jums tur vcispār tjolkas kļovajas... vakar vienu tādu zaķi redzēju... mmmmmmmmmmmmmmmm
Publicēts: 28.03.13 12:53
 citēt
Schneider:No tā nedēļas plosta peregara smakas nabadzīte pēc bučas nokritīs bezsamaņā.:face-sad:

...vai tad Voldis ir pļēgurs???:face-sad:
Publicēts: 28.03.13 13:03
 citēt
Kāds tev pļēgurs, pats tāds!
Viņš ļoti mēreni lieto tikai dižciltīgākos īru viskijus, bet jokainie teksti nāk no mākslinieciskās dvēseles dziļumiem. Mums, pāķiem, tos nesaprast.
Publicēts: 28.03.13 14:46
 citēt
spaidijs:Kristine nav Juris, Kristine RSU redzēta

Kas tik nav RSU redzēts :D
Publicēts: 28.03.13 14:48
 citēt
Jolan:
Schneider:No tā nedēļas plosta peregara smakas nabadzīte pēc bučas nokritīs bezsamaņā.:face-sad:

...vai tad Voldis ir pļēgurs???:face-sad:
anonīmais. tāpat, kā ir anonīmo retardu kustība
Publicēts: 28.03.13 14:53
 citēt
eltoro:Man jau šķiet ka tāda dirsināšana tas topiks vien ir. Kristīnei bildes nevienas un pati arī sen jau gabalā:face-grin: Ka tik nav Kristīne-Juris:haha:

Es taču uzrakstīju, ka esmu fotomākslā nulle :D kārtējo reizi par to pārliecinājos, ko gan lai es šeit lieku? un man pat vēl joprojām nav kameras, ja neskaita telefonu :D šeit jau gatavi dzīvu apēst, ja kaut kas neprofesionālāks parādās. Saprotu savu kļūdu un atvainojos. Man tiešām nav izpartnes par šīm lietām, piekāpšu, kad pēc miljons gadiem man būs laiks uzradies fotokursiem.
Publicēts: 28.03.13 15:04
 citēt
KristineR:
eltoro:Man jau šķiet ka tāda dirsināšana tas topiks vien ir. Kristīnei bildes nevienas un pati arī sen jau gabalā:face-grin: Ka tik nav Kristīne-Juris:haha:

Es taču uzrakstīju, ka esmu fotomākslā nulle :D kārtējo reizi par to pārliecinājos, ko gan lai es šeit lieku? un man pat vēl joprojām nav kameras, ja neskaita telefonu :D šeit jau gatavi dzīvu apēst, ja kaut kas neprofesionālāks parādās. Saprotu savu kļūdu un atvainojos. Man tiešām nav izpartnes par šīm lietām, piekāpšu, kad pēc miljons gadiem man būs laiks uzradies fotokursiem.
nevajag izsamist - par dažām bučām Voldemorts Tevi apmācīs!
Publicēts: 28.03.13 15:12
 citēt
Bildes:
KristineR:
nevajag izsamist - par dažām bučām Voldemorts Tevi apmācīs!

To es sapratu, jā. Publika kā Delfu komentāros, statistiskais sadalījums atspoguļo Latvijas populāciju, tātad - vienādi pārstāvēti proporcionāli cilvēki ar plašu intelekta/sociālās komunikācijas-izpratnes/neapmierinātības/psihiatrisku un psihoterapeitisku stāvokļu spektru.
Publicēts: 28.03.13 16:53
 citēt
KristineR: ...psihiatrisku un psihoterapeitisku...

Nē, nu gadās, kad šeit kādam sasummējas narkoloģiski un gerontoloģiski faktori, bet runāt par blogu, kā par galīgu trakomāju - tas tomēr ir biš pārspīlēti.
Publicēts: 28.03.13 16:56
 citēt
galvenais - netrāpīties jauno=nikno un veco=plānprātiņu krustugunīs!
Publicēts: 28.03.13 16:56
 citēt
KristineR:
Bildes:evajag izsamist - par dažām bučām Voldemorts Tevi apmācīs!

To es sapratu, jā. Publika kā Delfu komentāros, statistiskais sadalījums atspoguļo Latvijas populāciju, tātad - vienādi pārstāvēti proporcionāli cilvēki ar plašu intelekta/sociālās komunikācijas-izpratnes/neapmierinātības/psihiatrisku un psihoterapeitisku stāvokļu spektru.

Tieši tā vai delfos, vai ministru kabinetos, vai šeit - cilvēki visi gana līdzīgi.
Publicēts: 28.03.13 17:13
 citēt
Narkoloģiskais stacionārs parasti blakus psihiatriskajam, tā kā tālu nav jāmeklē :D un diezgan fiksi var tikt no viena otrā.
Publicēts: 28.03.13 19:56 labots
 citēt
Citagaisma:
Voldemorts:KristīneR
Labi, bildītēm, šneideriem - vēl vienāršāk paskaidrošu (padomdevēji, velns nerāvis - tālāk - pāris vārdi krieviski).
Dāma ar jebkuru sev pieejamu transportu brauc uz ELKOR. Tam, pret VEF. Uz otro stāvu, fotopreces. Satiks nopietnu vīru, firmas drēbēs. Pats gan Sony fans, bet parādīs, paskaidros visu interesējošo. Paraktiski visas kameras ir pieejamas, arī lēcas. Jūs interesējošā kamera, manuprāt, ļoti perspektīva.
Tikko pats pirku 50/1,4, formēju viņu interneta veikalā.
Jauku dienu vēlot,
Valdis.:face-smile:
P.S. Par Pentax K-01 - jociņš, pašam labi guļ rokā. Lasot puiku komentus, pieļauju - jociņš nevietā, atvainojos.:face-sad:

Neko tur Elkorā nepaskaidros, jo vienīgais cilvēks kurš varēja to darīt no pagājušā gada bildē un tirgo aparātus labākā pasaulē.
Publicēts: 31.03.13 17:27
 citēt

nu bet protams! bija tak viena daama te, kas bērnus ar gribēja bildeet...chainjiki 3 lapas pierakstiija ar padomiem :D
Publicēts: 31.03.13 17:30
 citēt
imgfoto:Ka tik nav Kristīne-Juris:haha:

Kristīne ir Mārcis, elementāri!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info: