forum.gif
WTF?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / WTF?!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.03.13 15:41
 citēt
Atvainojos par topika nosaukumu, mātes vārdiem negribu, lai gan knapi valdos!

Tēma par sansetei nozagto bildi, kuru vēl viņdien visi varēja skatīt galerijā.

Šodien, citu bildi rotā vaininieka paskaidrojums, kurā varam lasīt sekojošu tekstu: ".. vakardienas notikums man neļauj mierīgi 'dzīvot', jo es nebiju zagusi nevienu bildi, kad vakar ieraudziju to bildi man bija šoks, jo es to nebiju likusi man nav nemaz tāda bilde. Manai māsīcai ir arī pieeja pie mana profila. Skaidrs, tas bija atkal viņas kārtējais jociņš, tikai nesaprotu kāpēc šādi jājoko kamēr es biju darbā. Viņa ir atbraukusi ciemos!!!! Vakar es dikti nelaipni runāju ar viņu par šo starpgadijumu, vairāk nekas tāds neatkārtosies, jo es nomainiju visas paroles, lai nevar ieiet visi, kam tik nav slinkums! Tātad man viņas vietā JUMS VISIEM JĀATVAINOJAS PAR SAGĀDĀTAJĀM NEĒRTĪBĀM! " (surce: www.fotoblog.lv... )

Taču tas ne tuvu nav viss...
Vakar, ziņkārojoties, sāku pētīt gogles annāles un zaglēna pēdojumus un, nonākot līdz viņas albumam feisbukā, man atkārās žoklis.

Viena lieta ir kačāt no neta bildes un gruzīt tās visur pēc kārtas - nu, tur, pūkainus cālīšus, sunīšus, kaķīšus, utt., sievieši sajūsmā par tādām figņām, bet te - svešu autoru bildes un zagļa paraksts virsū, nešķirojot - zagta no latvieša, āmurikāņa vai kaimiņa...

Skatiet paši, visu galeriju nelikšu, tikai dažus parakstītos piemērus. Tur ir arī kačātie, bez paraksta, modificēti pēc albuma īpašnieces ieskatiem (faktiski visiem īpašnieki goglē atrodami).

1. www.facebook.com...
oriģināls: www.baltictravelnews.com...

2. www.facebook.com...
oriģināls: www.panoramio.com...

3. www.facebook.com...
oriģināls: picasaweb.google.com...

4. www.facebook.com...
oriģināls: foto.delfi.lv...

utt...

Ierosinu: lūgt administrāciju pieprasīt publisku atvainošanos sansetei, šoreiz, bez māsīcas iepīšanas
vai -
spērienu uz neatgriešanos!
Publicēts: 28.03.13 16:14
 citēt
raksti pa taisno adminiem, te ir godam nopelnīts permanents ecihs ar naglām bez apžēlošanas iespējām.
Publicēts: 28.03.13 16:14 labots
 citēt
Cjota man netapa skaidrs KAS kam ko šoreiz nespēris ? Misa-zitane kadam ko nospērusi vai kas kam ? Pričom Sansete ?
Publicēts: 28.03.13 16:22
 citēt
Sapper:raksti pa taisno adminiem, te ir godam nopelnīts permanents ecihs ar naglām bez apžēlošanas iespējām.

Es jau vēl naivi ceru, ka atrāpos publiski atvainoties gan sansetei, gan par melošanu. :)
Skatos, mana privātā depeša nav palikusi bez uzmanības - padzēsusi savus komentārus, kad padraudēju pārējos radus un pašu "māsīcu" painformēt.
Administrāciju informēt - tur jau vairāk sansetes autortiesības pārkāptas. Būtu manas - aizbrauktu un iedotu bietē. :)
Publicēts: 28.03.13 16:26
 citēt
f-foto:
Lunis:Cjota man netapa skaidrs KAS kam ko šoreiz nespēris ? Misa-zitane kadam ko nospērusi vai kas kam ? Pričom Sansete ?

Te būs skaidrāk saprotams: Zinadins Zidans sper pa bumbu.

zidans salīdzinot ar Luni arī kā futbolists ir bērna šļupsti...
Publicēts: 28.03.13 16:27 labots
 citēt
Lunis:Cjota man netapa skaidrs KAS kam ko šoreiz nespēris ? Misa-zitane kadam ko nospērusi vai kas kam ? Pričom Sansete ?

Sansetes bilde, ar sniegpulkstenīšiem. Jau dzēsta, kas nozīmē, ka norādi uz pārkāpumu ielikt nevaru.

Šeit - oriģināls: www.poga.lv...
Publicēts: 28.03.13 16:36 labots
 citēt
jaukas bildes tai Sansetei
man iepatikās
Publicēts: 28.03.13 16:56
 citēt
Zagļus vajag purvā slīcināt..
Publicēts: 28.03.13 17:00 labots
 citēt
_VA_:

Sansetes bilde, ar sniegpulkstenīšiem. Jau dzēsta, kas nozīmē, ka norādi uz pārkāpumu ielikt nevaru.

Šeit - oriģināls: www.poga.lv...

Aaaa Sansetei bildes kāda zoss nospēra ? Nu jā , viņas darbiņus ir vērts SPERT tas gan , vienīgi ka tā dumjā zoss spērēja reklamējās kā "Dabas Fotogrāfe" :):)
Publicēts: 28.03.13 17:05
 citēt
Ja zog, tātad kā pagodinājums jāuztver :)
Publicēts: 28.03.13 17:07
 citēt
Meduslacis:Zagļus vajag purvā slīcināt..

:) nepiesārņo dabu.
Publicēts: 28.03.13 17:11
 citēt
kāpēc manas bildes nezog :(
tas parāda, cik labas manas bildes.... :cry:
Publicēts: 28.03.13 17:15
 citēt
Nu, ko var ņemties... tā kā būtu ļimons kādam nosperts. Ja bail, ka nozags, ir izvēle nepublicēt savus šedevrus.
Publicēts: 28.03.13 17:17
 citēt
ivog:Nu, ko var ņemties... tā kā būtu ļimons kādam nosperts. Ja bail, ka nozags, ir izvēle nepublicēt savus šedevrus.

ZAGLIS ir un paliek ZAGLIS...Kaut vai santīms nosperts..
Publicēts: 28.03.13 17:23
 citēt
ivog:Nu, ko var ņemties... tā kā būtu ļimons kādam nosperts. Ja bail, ka nozags, ir izvēle nepublicēt savus šedevrus.

Ņemties var un vajag. Ir būtiska atšķirība - zog, lai savā mājas kompī uz desktopa uzlipinātu vai zog un uzliek virsu savu vārdu, reklamējas ar fotopakalpojumiem, izmanto savā portfolio svešas bildes un vēl sprēgā, kad pieķer aiz rokas.

Manis pēc, Tu vari zagt ko vēlies un propagandēt to ar saukli "ko var ņemties", tikai rēķinies, ka vienā jaukā dienā vari dabūt kerzavika zoles nospiedumu uz fizionomijas. Tad arī stomatologs un plastikas ķirurgs pateiks Tev, cik Tava ņemšanās izmaksās..
:)
Publicēts: 28.03.13 17:27
 citēt
Skaidrs tad no kurienes ir tās mazizmēra bildes tai dēvētai PHOTOGRAPHER123....nepietiek ar to ka saprašanas nekādas,vēl zog un melo...niks jau ar atbilstošs viņas līmenim:bad_egg:
Publicēts: 28.03.13 17:27
 citēt
_VA_:

Ņemties var un vajag. Ir būtiska atšķirība - zog, lai savā mājas kompī uz desktopa uzlipinātu vai zog un uzliek virsu savu vārdu, reklamējas ar fotopakalpojumiem, izmanto savā portfolio svešas bildes un vēl sprēgā, kad pieķer aiz rokas.

Manis pēc, Tu vari zagt ko vēlies un propagandēt to ar saukli "ko var ņemties", tikai rēķinies, ka vienā jaukā dienā vari dabūt kerzavika zoles nospiedumu uz fizionomijas. Tad arī stomatologs un plastikas ķirurgs pateiks Tev, cik Tava ņemšanās izmaksās..
:)

Lai šie vārdi nepaliktu tukši, gaidam bildi ar Misas-Zitanes portretu un kerzavika zoles nospiedumu vinai uz sejas, ka ari lapinu uz kuras ir rakstits tavs niks :face-grin:
Publicēts: 28.03.13 17:29
 citēt
wtf... manas bildes tur nava... suudiigi focheeju :anger:
Publicēts: 28.03.13 17:30
 citēt
bet ja nopietni, tad visiem der parushinaaties, jo cik redzeeju, tur simtiem NE vinjas liimenja bilzhu
Publicēts: 28.03.13 17:33
 citēt
izskatās - mežonīgais kapitālisms - skāris foto jomu arī
dāma mauc bez aizturēm un šķauda uz fotogrāfiem
Publicēts: 28.03.13 17:34
 citēt
ARTURVODNEV:
Lai šie vārdi nepaliktu tukši..

Šie vārdi arī nepaliks tukši. Vienā jaukā dienā, biedrs ivog, pavisam noteikti norausies pa muti, nu, kaut vai - par zagļu atbalsta propagandu.
Savukārt, minētā kundzīte dabūs pat vairākus kerzavikus, tai skaitā - no apmelotās māsīcas Antras.
Publicēts: 28.03.13 17:36
 citēt
nedomāju ka ši būtu autora šābrīža prasmēm::what::what::what:

www.facebook.com...
Publicēts: 28.03.13 17:39
 citēt
Ta Sansete ir apzagta, vai viņa pati kaut kur zog? :what:
Publicēts: 28.03.13 17:49
 citēt
Vavers:wtf... manas bildes tur nava... suudiigi focheeju :anger:

Vo, nazis! Tu jau izurbi visu galeriju?! :D Es vēl pusē neesmu, bet dažus pazīstamus un redzētus kadrus, ieraudzīju gan..
Publicēts: 28.03.13 18:01
 citēt
_VA_:
Vavers:wtf... manas bildes tur nava... suudiigi focheeju :anger:

Vo, nazis! Tu jau izurbi visu galeriju?! :D Es vēl pusē neesmu, bet dažus pazīstamus un redzētus kadrus, ieraudzīju gan..

pacietiibas pietika apmeeram biki vairaak par pusi... riit briivdiena, mosh izurbshu liidz galam :face-grin:
Publicēts: 28.03.13 18:11
 citēt
smartins:Ta Sansete ir apzagta, vai viņa pati kaut kur zog? :what:

smartins, nu tu dod .... šitā apvainot feino sanseti :-(((( VIŅAS bildi tā photograapere noazaga 0 bet ir jau izdzēsusi ....
Publicēts: 28.03.13 18:18
 citēt
Vispār = Dies' ar viņu ..... izskrēju viņas galerijai Facebook ..... paskatoties uz bildēm, uz kurām ir viņa - vienkārši slims cilvēks . Nevaig viņai ar kerzoviku pa seju .... tikai klusēt arī nevajag, par to, ka liek te zagtas bildes .....
Publicēts: 28.03.13 18:20
 citēt
Tā arī netop skaidrs kurš kam ko ir nozadzis :)
Publicēts: 28.03.13 18:22
 citēt
Baltskars:Tā arī netop skaidrs kurš kam ko ir nozadzis :)

Tā photographere bija nozagusi sansetes bildi - sniegpulksteņus un bija ielikusi blogā .... pēc aizrādījuma - izrāva laukā....
Publicēts: 28.03.13 18:23
 citēt
dansiga:..... izskrēju viņas galerijai Facebook .....

Es arī mēģināju, nesanāk. Tur vajag reģistrēties vai kā?
Publicēts: 28.03.13 18:32
 citēt
Ne nu slims ne nu kā. Infantils, neatbilstoši savam vecumam - jā, bet ne tik slims, lai regulāri neapzinātos ko dara.
Citkārt, es neklapētu ne ar ausi, bet mani nokretinēja tas komentārs šorīt, kur par grēkāzi tika pataisīta radiniece.
Un vēl vairāk mani nokretinēja tā galerija ar štempeli Foto: autors tāds un tāds, uz rupji nospertiem bilžukiem.
Kaut kādai mēra izjūtai tomēr jābūt.
Publicēts: 28.03.13 18:35
 citēt
_VA_:Ne nu slims ne nu kā. Infantils, neatbilstoši savam vecumam - jā, bet ne tik slims, lai regulāri neapzinātos ko dara.
Citkārt, es neklapētu ne ar ausi, bet mani nokretinēja tas komentārs šorīt, kur par grēkāzi tika pataisīta radiniece.
Un vēl vairāk mani nokretinēja tā galerija ar štempeli Foto: autors tāds un tāds, uz rupji nospertiem bilžukiem.
Kaut kādai mēra izjūtai tomēr jābūt.

Tev ir iespēja iet uz policiju!
Publicēts: 28.03.13 18:37
 citēt
Schneider:
dansiga:..... izskrēju viņas galerijai Facebook .....

Es arī mēģināju, nesanāk. Tur vajag reģistrēties vai kā?

neiznu ... es tur esmu un man nav problēmu :-)
Publicēts: 28.03.13 18:41
 citēt
Baltskars:

Man labāk patīk elektrostiba. Tāds kā mobilais analogs rozetei ar 220V. Kā palaiž nagus, tā ar stibiņu! :D
Publicēts: 28.03.13 18:45
 citēt
_VA_:
Baltskars:

Man labāk patīk elektrostiba. Tāds kā mobilais analogs rozetei ar 220V. Kā palaiž nagus, tā ar stibiņu! :D

Diez vai Tu te atradīsi kurš Tev tā ar stibiņu :D bet kas zin
Publicēts: 28.03.13 18:49
 citēt
Baltskars:

Diez vai Tu te atradīsi kurš Tev tā ar stibiņu :D bet kas zin

Nesaki vis! Pirmā stibiņa nostrādāja nevainojami - iztīrīja to manu augstāk citēto gabalu, kur māsīca vainīga, zibens ātrumā pēc manas privātās depešas izlasīšanas. :D
Publicēts: 28.03.13 19:24
 citēt
_VA_:
Šie vārdi arī nepaliks tukši. Vienā jaukā dienā, biedrs ivog, pavisam noteikti norausies pa muti, nu, kaut vai - par zagļu atbalsta propagandu.

Paklausies tu, idiņ, pirmkārt es neatbalstu zagļus un arī pats nezogu, otrkārt par šo solījumu tev pašam nāksies atbildēt. Jāsaka gan ka no līmeņa "sist pa muti" esmu jau izaudzis daudzus gadus atpakaļ, manās aprindās lietas kārto savādāk. Bet tavs līmenis par tevi kaut ko liecina. Un, jā, es neesmu fotogrāfs un nekad nebūšu, attiecīgi man pofig šī tēma.
Publicēts: 28.03.13 19:26 labots
 citēt
Vot tā ir iekša. 3,14zģīt bildes un tirgot viņas feisbukā... :money:

Photographer Liga Misa-Zitane
Riga, Latvia · 2011 to present
I am photographer of nature, but if somebody want make photos, I am allways here.

Price list:

1 photo usual - 1 LVL
1 photo with frame made on PC 2 LVL
1 photo made of wood or other material frame 10x15 - 1.50 LVL, 20x30 - 3.00 LVL

Phone: +37126391307

TRY!
Publicēts: 28.03.13 19:26
 citēt
Photographer Liga Misa-Zitane
Riga, Latvia · 2011 to present
I am photographer of nature, but if somebody want make photos, I am allways here.

Price list:

1 photo usual - 1 LVL
1 photo with frame made on PC 2 LVL
1 photo made of wood or other material frame 10x15 - 1.50 LVL, 20x30 - 3.00 LVL

Phone: +37126391307

TRY!
Publicēts: 28.03.13 19:26 labots
 citēt
LOL SAPPER LOL.

Nu slims cilvēks viņa, SLIMS. Bet zaglis paliek zaglis.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):