ivog: Paklausies tu, idiņ, pirmkārt es neatbalstu zagļus un arī pats nezogu, otrkārt par šo solījumu tev pašam nāksies atbildēt. Jāsaka gan ka no līmeņa "sist pa muti" esmu jau izaudzis daudzus gadus atpakaļ, manās aprindās lietas kārto savādāk. Bet tavs līmenis par tevi kaut ko liecina. Un, jā, es neesmu fotogrāfs un nekad nebūšu, attiecīgi man pofig šī tēma.
Kas tad šis ir "Nu, ko var ņemties... tā kā būtu ļimons kādam nosperts.. " , ja ne atbalsts?! Paspruka nejauši kā purkšķītis?! Tavās, tā saucamajās aprindās, šķiet, ļautiņi tādi iestīvināti un šaura profila - par metaforām pēdējo reizi, droši vien, skolā tikai dzirdējuši un visu saprot ekskluzīvi burtiski. Izsaku līdzjūtību. Manās "aprindās" tādu aunu nav, par laimi.
To, ka neesi nekas un Tev "pofig", varēja saprast pēc komentāra. Būtu diezgan naivi iedomāties, ka kaut ko tādu var uzrakstīt kaut kādu nebūt vērtību radoša persona.
sanktZeppelin:VA,ko Tu te plosies un pa seju soli pasažieriem? Zaglej ir vārds,uzvārds,tel.nummurs.Ņem un skaidrojies,nevis gaisu jauc!
Vai vari man parādīt ar pirkstiņu, kurā tekstā Tev parēgojās, ka es kaut ko solu? Tur, kur parēgojās biedram ivog - sākas ar vārdiem "vienā jaukā.."? Varbūt tur, kur rakstīts "..aizbrauktu un iedotu bietē?" Ja tā ir pa seju solīšana, tad Tev laiks doties uz skolu, dzimto valodu apgūt un, pie viena - iemācīties lasīt to, kas rakstīts, nevis kā ienāk prātiņā..
Vispār palasot visu diskusiju tapa skaidrs, ka nav lāga, ja jau svešas bildes tiek tirgotas "mordokņigā". Es sākumā biju sapratis, ka lielais cepiens ir par vienu konkrētu bildi, kas ielikta bloga galerijā, lai spodrinātu savas spalvas - par to tiešām nebūtu daudz ko cepties - aizrādīja, bildi izņēma un miers mājās.
Sapper: B. Vienkārši nepieskata savu būtni, lai tā sūdus netaisa.
ja es pareizi sapratu - vīra pienākums ir ganīt savu sievu? tu savu labi gani? liec pie melu detektora reizi nedēļā? pārbaudi somu un interneta pārlūka vēsturi katru dienu?
ja es pareizi sapratu - vīra pienākums ir ganīt savu sievu? tu savu labi gani? liec pie melu detektora reizi nedēļā? pārbaudi somu un interneta pārlūka vēsturi katru dienu?
Arābu tautas gudrība vēsta: "Ir ieteicams laiku pa laikam iekaustīt savu sievu. Ja jūs nezināt par ko, gan viņa pati zinās par ko!"
Lūk arī rezultāts mūsu pagrimušajai sabiedrībai, kas nekādas tradīcijas neivēro.
PHOTOGRAPHER123@91.105.64.37 | 22:42 28.03.2013 | Atbildēt uz komentāru |
Lūdzu visi pārējie un it īpaši Antra, piedošanu, mana rīcība bija netaisna, apsolu vairs nekad to neatkārtot! Es patiesi nožēloju izdarīto, nezinu kas man bija, jo nekad iepriekš šādi nerīkojos!!! (surce: www.fotoblog.lv... )
Uzliku mamzelei par goda pienākumu izvākt no visām savām galerijām pilnīgi visas zagtās un no neta kačātās bildes. Dažkārt, tas kerzaviks sejā mēdz būt efektīvāks par policiju.. ( ko jau nu katrs saprot ar kerzaviku. )
nē, nesaprati, jo ne jau saprast bija Tavs mērķis, bet pavilkt uz kašķi. :P Nākamreiz ar Tevi diskutējot ņemšu vērā Tavu aprobežoto domāšanas veidu un lietošu izteicienus, kurus viemēr ir jāsaprot burtiski.
Sapper: nē, nesaprati, jo ne jau saprast bija Tavs mērķis, bet pavilkt uz kašķi. :P Nākamreiz ar Tevi diskutējot ņemšu vērā Tavu aprobežoto domāšanas veidu un lietošu izteicienus, kurus viemēr ir jāsaprot burtiski.
mans mērķis bija izprast kāda suņa pēc tu vispār pieminēji vīru.
Sapper: nē, nesaprati, jo ne jau saprast bija Tavs mērķis, bet pavilkt uz kašķi. :P Nākamreiz ar Tevi diskutējot ņemšu vērā Tavu aprobežoto domāšanas veidu un lietošu izteicienus, kurus viemēr ir jāsaprot burtiski.
mans mērķis bija izprast kāda suņa pēc tu vispār pieminēji vīru.
skaidrs, ka sakarīgi paskaidrot tu to nespēsi.
Elementāri, Mendelson!
ja Tavējā beibe, sieva, vai varbūt vīrs feisbukā publiski mēģinātu tirgot svešas zagtas bildes, Tu tēlotu aklu kurlmēmu tālbraucēju kapteini, vai tomēr iejauktos? Un nevalag salīdzināt paranojisku izspiegošanu ar "mednieku stāstiem", kurus piekopj dažas noziegumos pieķertas prominentas personas, kas nezina, kas viņa ģimenē kam pieder un kurš ar ko nodarbojās.
Man jau ar mute palika vaļā, ka bija sperti pat vienkāršu ļautiņu, ar ziepjutrauciņiem sabildētie taurenīši un kastanīši... Nodievojās, ka izvākusi visas zagtās, cik jau spējusi apzināt..