forum.gif
Matrica,...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Matrica,...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.03.13 13:02
 citēt
Nez cik ilgā laikā degradējas Pentaxim matrica,un kā ,dinamisko daļu ar skar.Pieredze,kāda.
Publicēts: 30.03.13 13:11
 citēt
AGNOS:Nez cik ilgā laikā degradējas Pentaxim matrica,un kā ,dinamisko daļu ar skar.Pieredze,kāda.
Voldemortam jāprasa... šams ir degradācijas spečuks...
Publicēts: 30.03.13 13:15
 citēt
Šeit nāk prātā Ostapa monologs par mūžīgo adatu prīmusam. :)
Publicēts: 30.03.13 13:16
 citēt
Vispār at to degradēšanos ir tā ka, kameras mūžš ir īsāks ne kā matricas, un pa daļai tās ir pilsētas leģendas. Vienīgais kas ir tad morālā novecošana gan kameras gan komponentu .
Publicēts: 30.03.13 13:18
 citēt
un vēl jārēķina atomu pusabrukšanas laiks
Publicēts: 30.03.13 13:22
 citēt
Vellos, kādi mums Latvijā kadri. Atomzinātnieki.
Publicēts: 30.03.13 13:24
 citēt
Voldemorts:Vellos, kādi mums Latvijā kadri. Atomzinātnieki.

šad tad ir vērts izbraukt ārpu Ogres,ne to vien uzzināsi :face-wink:
Publicēts: 30.03.13 14:08
 citēt
Man bija 2000 gada Canon EOS D30, pārdevu ar strādājošu matricu un smukām krāsām, arī vecs kā zeme Pentax K110D, kurš nosprāga dabīgā nāvē, bet par matricu nebija nekādu sūdzību.
Publicēts: 30.03.13 17:07
 citēt
Ņēēēē AGNOS,neklausi nevienu,šausmīgi degradējas-tev sen pienākas apgreids,laiks jemt 645D un te mans atbalsts pasākumam :D :D :D
Publicēts: 30.03.13 17:14 labots
 citēt
Matricas morāli noveco daudz ātrāk par fizisku degradēšanos. Ja, gadienā, Tavs Pentaxis nav pirmā svaiguma un ir izlaists kāds jaunāks modelis, vari savu fočuku uzskatīt par morāli novecojušu mēslu. Karoč - ar steigu jāmeklē jaunu!!!
Publicēts: 30.03.13 17:19
 citēt
smartins:Matricas morāli noveco daudz ātrāk par fizisku degradēšanos. Ja, gadienā, Tavs Pentaxis nav pirmā svaiguma un ir izlaists kāds jaunāks modelis, vari savu fočuku uzskatīt par morāli novecojušu mēslu. Karoč - ar steigu jāmeklē jaunu!!!

Reku -kā radīts tavai ķepai
Publicēts: 30.03.13 22:21
 citēt
smartins:Matricas morāli noveco daudz ātrāk par fizisku degradēšanos. Ja, gadienā, Tavs Pentaxis nav pirmā svaiguma un ir izlaists kāds jaunāks modelis, vari savu fočuku uzskatīt par morāli novecojušu mēslu. Karoč - ar steigu jāmeklē jaunu!!!

Tu vecīt te neputro novecošanu ar degradāciju.A to kā paskatos spogulī...:face-grin:
Publicēts: 30.03.13 22:32
 citēt
viecha:

Tu vecīt te neputro novecošanu ar degradāciju.A to kā paskatos spogulī...:face-grin:
Cik saprotu, spogulis tev rāda stipri degradētu bildi :D Vēl sūdīgāku, kā uzņemtu uz pāris gadus vecas matricas :D
Publicēts: 30.03.13 22:40
 citēt
Laikam spogulis būs degradējies.Jānomaina uz jaunāku modeli.
Publicēts: 31.03.13 14:13
 citēt
Jolan:
Voldemorts:Vellos, kādi mums Latvijā kadri. Atomzinātnieki.

šad tad ir vērts izbraukt ārpu Ogres,ne to vien uzzināsi :face-wink:

Kad biji pēdējo reizi aiz savas sādžas robežām?:face-sad:
Publicēts: 31.03.13 14:24
 citēt
labāk mūžā sajāt desmit matricas, nekā viena matrica sajāj tevi.... :) /seno evenku paruna /
Publicēts: 31.03.13 14:50 labots
 citēt
talavietis:labāk mūžā sajāt desmit matricas, nekā viena matrica sajāj tevi.... :) /seno evenku paruna /

Unikāli!!! Par evenkiem, gadījās redzēt, kā šamanis iepīpē ko līdzīgu mūsu mušmirei un ar tamburīnu laižas dejā - daudz par mani vecāks....
Par matricām. Atkal zinu, noķengās jaunuļi. Cilvēka izelpā - dēls varētu formulu uzrakstīt, iespējams. Uzpūš uz filtra ( līdz matricai - tālu. nupat jaunākie modeļi, bez filtra esot). Nu, slaukāmais materiāls - teiksim - firmas noslēpums. Jā. arī pamēģināju fotofirmu piedāvāto ķīmiju. Abi nostrādāja labi. :face-wink:
Publicēts: 31.03.13 19:51
 citēt
Tas ir kādas repa dziesmas teksts?
Publicēts: 31.03.13 19:55
 citēt
gustavs , zinātu, ko ar to darīt
Publicēts: 01.04.13 10:52
 citēt
Reku -kā radīts tavai ķepai

Tā jau apsiekalots,stāv veikālā,mans ar pastāvēja blakucīt,aizdzina mani ,esot tikai ūdens aizsardzība,bet pret knipsētāju fermentiem nēsot paredzēts.Tad vēl nesapratu lejā,baltā kvadrāta par cipariem,vai tas kameras svars,vai kas cits.:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):