forum.gif
Pavasaris.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Pavasaris.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.03.13 12:47 labots
 citēt
Pirmā (man) zīme, ka pavasris ir atnācis - Dižraibā aicinājums draudzenei.
www.ornitofaunistika.com...

Varbūt kādam ir video?
Publicēts: 31.03.13 13:07
 citēt
Intam Folkmanim ir, viņš pats filmē un putnu balsis ieraksta, gan mūziku piemeklē.
Gan pavasara gan rudens noskaņu video.
Man gan tikai viņa diskos būs, nezinu vai internetā ir izvietots.
Publicēts: 31.03.13 14:06 labots
 citēt
Eltons:Intam Folkmanim ir, viņš pats filmē un putnu balsis ieraksta, gan mūziku piemeklē.
Gan pavasara gan rudens noskaņu video.
Man gan tikai viņa diskos būs, nezinu vai internetā ir izvietots.

Paldies! Atradīšu. Itkā Pentax K-01 esot puslīdz normāls video. Ģimenei. Varbūt ir vērts pamēģināt.:face-smile:
Publicēts: 31.03.13 15:50 labots
 citēt
Nejauši atradu.
www.youtube.com...

Bez komentiem. Tie vīri, kuri Edgaru, ar visu krēslu, iznesa uz busiņu, pēc koncerta Ogres vecajā kultūras namā, vēl pie Milleres, sapratīs.
Pieļauju, Lunis varētu atcerēties, zināt.:face-wink:
Publicēts: 31.03.13 18:59
 citēt
Voldemorts:Pirmā (man) zīme, ka pavasris ir atnācis - Dižraibā aicinājums draudzenei.
www.ornitofaunistika.com...

Varbūt kādam ir video?
Vispār bungo abu dzimumu dzeņi,tā drīzāk ir zīme citiem-aizņemts!!! ;)
Publicēts: 31.03.13 20:43
 citēt
Es no saviem apcirkņiem varu piedāvāt tikai baltmugurdzeni barojoties :D
www.youtube.com...
Publicēts: 31.03.13 21:39
 citēt
CerambyX:Es no saviem apcirkņiem varu piedāvāt tikai baltmugurdzeni barojoties :D
http://www.youtube.com/watch?v=XjUh-k87DmA

Sirsnīgs paldies. Lūk, cik Latvija ir maza! Skaisti! Faktiski tikai šodien saprotu vecmāmiņas teikto par mūsu Mazajiem brāļiem.
Vēlreiz - paldies!
Publicēts: 31.03.13 21:47 labots
 citēt
Nedaudz manu domu par Pavasari pakorģēja kordziedātāja, komponiste ( konsomolka, sportsmenka)
www.youtube.com...

Pasakatieties - kādi viņi jauni un skaisti bija. Nu, labi - šodien tikai skaisti.

Mūsu Valsts Gods, Prāts un Sirdsapziņa. Tādi cilvēki dzimstot tikai reizi simts gados...
Publicēts: 31.03.13 22:41 labots
 citēt
www.youtube.com...

Tikai - diriģentes rokas. Koristu lūpas, acis. Dvēseles spoguļi. Ar to arī esam bagāti.
Publicēts: 31.03.13 22:54
 citēt
Voldemorts:Nedaudz manu domu par Pavasari pakorģēja kordziedātāja, komponiste ( konsomolka, sportsmenka)
www.youtube.com...

Pasakatieties - kādi viņi jauni un skaisti bija. Nu, labi - šodien tikai skaisti.

Mūsu Valsts Gods, Prāts un Sirdsapziņa. Tādi cilvēki dzimstot tikai reizi simts gados...

Voldemorta kgs, es arī tajā ierakstā esmu, joprojām jūtos jauns un skaists, cik zinu, pārējie arī, maestro Paulam vēl uz 50 gadu jubileju kliņģeri koncerta beigās uzdāvinājām... katrs cilvēks ir unikāls, tamdēļ neiebraucu, kas tieši dzimst tikai reizi simts gados?
Publicēts: 01.04.13 00:01 labots
 citēt
viencmuzikanc:
Voldemorts:Nedaudz manu domu par Pavasari pakorģēja kordziedātāja, komponiste ( konsomolka, sportsmenka)
www.youtube.com...

Voldemorta kgs, es arī tajā ierakstā esmu, joprojām jūtos jauns un skaists, cik zinu, pārējie arī, maestro Paulam vēl uz 50 gadu jubileju kliņģeri koncerta beigās uzdāvinājām... katrs cilvēks ir unikāls, tamdēļ neiebraucu, kas tieši dzimst tikai reizi simts gados?

Par simts gadiem teica mans kaimiņš, vienkāršs mazpilsētas vīrs, kad Edgaru, kurš Liepiņš, uz savām zemnieka rokām uz auto nesa.
Analoģiski - pirmais Rozenštrauha koncis - Ogrē.
Nepārproti par šī pasākuma mākslinikecisko vērtību. Atmoda.
Ar lielu pietāti i sekoju mūsu mūziķiem. Esmu tikai mehāniķis. Vislielāko sapratni man sniedz kaimiņiene Vineta Līce. Loti ceru, pazīsti.
Publicēts: 01.04.13 00:04
 citēt
Jums tiešām nav citu ko darīt?
Publicēts: 01.04.13 10:05 labots
 citēt
Voldemorts:

Par simts gadiem teica mans kaimiņš, vienkāršs mazpilsētas vīrs, kad Edgaru, kurš Liepiņš, uz savām zemnieka rokām uz auto nesa.
Analoģiski - pirmais Rozenštrauha koncis - Ogrē.
Nepārproti par šī pasākuma mākslinikecisko vērtību. Atmoda.
Ar lielu pietāti i sekoju mūsu mūziķiem. Esmu tikai mehāniķis. Vislielāko sapratni man sniedz kaimiņiene Vineta Līce. Loti ceru, pazīsti.

ļoti ceru, ka līdz reportam par rīta gāzēm un vēdera izeju nenonāksi! Kaut gan pārsteigts nebūšu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):