Kur iespējams rīgā notīrīt sensoru pāris varbūt stundu laika, jo ātrāk jo labāk. jo canon centrā vismaz 24h. 6dien būšu jūsu galā tad nu domāju varbūt kāds tīra.
Friidis:Ja nemaldos, kādreiz Čukmasovs piedāvājās tīrīt...
sākumā lasīju uzvārdu kā krievu vecim, priekšā tikai vēl gospodin čukmasof un nekad neatminēs kas tas ir un google arī neko nepateiks, karoče skazatj krievu spiegs tīra sensorus. .
es jau nu iesaku daudz sirsnīgāk pie Ivara Vībes - viņš pat neļāva man atstāt fotoaparātu un a tnākt vēlāk (jo strādāju blakus mājā). Man ļoti patikās viņa darbs un attieksme. Un cena arī dievīga!
dansiga:es jau nu iesaku daudz sirsnīgāk pie Ivara Vībes - viņš pat neļāva man atstāt fotoaparātu un a tnākt vēlāk (jo strādāju blakus mājā). Man ļoti patikās viņa darbs un attieksme. Un cena arī dievīga!
dansiga:es jau nu iesaku daudz sirsnīgāk pie Ivara Vībes - viņš pat neļāva man atstāt fotoaparātu un a tnākt vēlāk (jo strādāju blakus mājā). Man ļoti patikās viņa darbs un attieksme. Un cena arī dievīga!
sensors gatavojas uz tīrīšanu. visiem jauku nedēlas nogali. vēl pāris ziņas no visādiem pārdevējiem ā un chukam masam jaasuuta ka viss man labi ok tēma domāju slēgta.