forum.gif
Lindermana bezbudžeta reklāmas kampaņa..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Lindermana bezbudžeta reklāmas kampaņa..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.13 15:56 labots
 citēt
Nejauši uzskrēju virsū šim te virsrakstam...

"Lindermans aicina apzīmogot latu banknotes ar uzrakstiem par krievu valodu"

Diezgan spēcīga doma.. ir redzēts, kad šādā veidā sevi reklamē uzņēmumi, gan pasaulē, gan arī LV ir manīts kāds web links, bet šajā kontekstā no Lindermana puses, ažiotāža laikam būs nedaudz lielāka.

Savā ziņā, viens jau ir panākts, reklāma ir - par viņu runā 70% iedzīvotāju, kas jau to ir izlasījuši :face-glasses:

www.diena.lv...
Publicēts: 05.04.13 16:03 labots
 citēt
es tādu naudu neņemšu!
Publicēts: 05.04.13 16:31
 citēt
Šādu izdotu veikalā, atteiktos un stāvētu, līdz iedotu tīru.
Publicēts: 05.04.13 16:33
 citēt
Tādu naudu arī veikalos un bankās var atteikties ņemt.
Publicēts: 05.04.13 16:35
 citēt
es ar tādu nepieņemšu......
Publicēts: 05.04.13 16:36
 citēt
NilsS:es tādu naudu neņemšu!
Da nekur neliksies. Noliks kasiere uz šķīvīša un smaidīs :) Bojāta jau tā nauda nav, mazums saķēpātas naudiņas ir apgrozībā. Nu labi, ar kasierīti vēl var runāties, bet ar bankomātu?...
Publicēts: 05.04.13 17:33
 citēt
DUMJĪBAS kādas , cik atceros par VALSTS ĪPAŠUMA apzinātu bojāšanu varēja piešut LIETAS :) NAUDAS ZĪMES ir valsts īpašums , tā pat kā PASE:):)
Publicēts: 05.04.13 17:38
 citēt
UldisS:
Da nekur neliksies. Noliks kasiere uz šķīvīša un smaidīs :) Bojāta jau tā nauda nav, mazums saķēpātas naudiņas ir apgrozībā. Nu labi, ar kasierīti vēl var runāties, bet ar bankomātu?...

Esi kādreiz redzējis saķēpātu banknoti bankomātā?
P.S. Lindermani brīvdienās palaida no Tvaika ielas iestādes?
Publicēts: 05.04.13 17:45 labots
 citēt
UldisS:

palūgšu samainīt un nekur neliksies pārdevējs:face-wink:
Nevajag būt lupatai, tad neviens tevī kājas neslaucīs....
PS es ar sāku domāt, ka tas ir nelikumīgs akts!
Publicēts: 05.04.13 18:09
 citēt
papildus noslodze tirgotājiem tikai :face-grin:
Publicēts: 05.04.13 20:21
 citēt
Ja nu kāds nezin,veikaliem ir pienākums ņemt bojātas(sasmērētas)banknotes(atbilstoši LB noteikumiem),neatbilstošas var neņemt,tās samainīs(ja samainīs)tikai LB,taču viņi nedrīkst tās laist atpakaļ apgrozībā,t.i.izdot kā atlikumu.Tās jānogādā attiecīgā sadarbības partnerī-komercbankā.Tā kā Ļindermanis var iebraukt auzās! ;)
Publicēts: 05.04.13 21:03
 citēt
Lindermans jau kuro reizi dirš virsū latvijiņai kā valstiņai, bet latvijīši kārtējo reizi norij uzdiršanas krupīti un turpina mukt uz labāku algu valstiņām.. drīz šeit paliks tikai Lindermaņa piekritēji
Publicēts: 05.04.13 22:10
 citēt
Joprojām nesaprotu kāpēc viņš ir uz brīvām kājām. Sen jau viņu varēja iesēdināt par nacionālā naida kurināšanu.
Publicēts: 05.04.13 22:13
 citēt
...no katras puses ir sēdināmi par naida kurināšanu
Publicēts: 05.04.13 22:29
 citēt
UldisS:
Bankomāts tādu banknoti nekad neizdos. Ja kāda bojāta/netīra banknote ieklīst bankas kasē, to Latvijas Bankā apmaina pret tīru/veselu naudu un bojāto iznīcina.
Publicēts: 05.04.13 22:33
 citēt
Uris85:Joprojām nesaprotu kāpēc viņš ir uz brīvām kājām. Sen jau viņu varēja iesēdināt par nacionālā naida kurināšanu.

redzi, to sauc par demokrātiju (demokratiska valsts)... Lindermani tiešām vajadzētu uz pāris mēnešiem iesēdināt gan, bet viņa reklamētājus uz gadiņu. Arī šis raksts ir ūdens lindermaņu dzirnavām :(. Pēc šī raksta par viņu runās par 1% vairāk :D
Publicēts: 05.04.13 22:51
 citēt
Esmu gan dzirdējis,ka naudas zīmju bojāšana ir noziegums.Tipa ja tu mājās aiz skrobes sadedzini kamīnā dažus tūkstošus latu,tad tevi var iesūdzēt par valsts ekonomikas graušanu!Aber šodien TV stāstīja,ka juridiski apzīmogošana neesot uzskatāma par bojāšanu.Un ja tu kā pārdevējs veikalā atteiksies pieņemt no manis tādu banknoti,tad var sanākt liels skandāls un tiesāšanās.Man tas likās pavisam jocīgi,bet tie boļševiku atkritumi šo lietas formālo pusi ir smuki papētījuši....Ne velti vesela kaudze ar tiem zīmogiem sagatavota.
Publicēts: 05.04.13 22:58
 citēt
Nu ta vajag zīmogot uz vella paraušanu. Ar Jumjiem, VL logo, visādiem tekstiņiem, utt.
Publicēts: 05.04.13 23:02
 citēt
neviens neliedz to darīt
Publicēts: 05.04.13 23:03 labots
 citēt
vajag spiest virsū savu uzņēmējdarbības reklāmu..

Iedomājies uz naudas zīmēm teksts- " Nekāda nauda nav tā vērta, lai to taupītu uz fotopakalpojumiem..."
Zvani: 29XXXXX:face-devil-grin:
Publicēts: 05.04.13 23:41
 citēt
talavietis:vajag spiest virsū savu uzņēmējdarbības reklāmu..

Iedomājies uz naudas zīmēm teksts- " Nekāda nauda nav tā vērta, lai to taupītu uz fotopakalpojumiem..."
Zvani: 29XXXXX:face-devil-grin:

Piecisimtinieks ar uzrakstu:

Atdodiet atpakaļ šo papīrīti un izcili nobildēšu Jūsu kāzas "no līdz". Zvaniet: 29******* :grimace:
Publicēts: 05.04.13 23:43
 citēt
Da lai zibens sasper to Lindermani un viņa idejas... viņš viens savās idejās sapūs!!! bet kamēr būs latviešu bāleliņi, kas šīs idejas iznes tautās, idejas iedegās, kā vēja pūsts ugunskurs :(
Publicēts: 05.04.13 23:44
 citēt
jg101:Lindermans jau kuro reizi dirš virsū latvijiņai kā valstiņai, bet latvijīši kārtējo reizi norij uzdiršanas krupīti un turpina mukt uz labāku algu valstiņām..

Un Tu? Ar ko Tu atšķiries? Ko esi izdarījis, kādupretspēku Ļiņģerjmam izrādi? Ar ko esi labāks? Špļau krupīti atpakaļ, kad neviens neredz, vai kā?
Publicēts: 05.04.13 23:45
 citēt
Haiduks:Da lai zibens sasper to Lindermani un viņa idejas... viņš viens savās idejās sapūs!!! bet kamēr būs latviešu bāleliņi, kas šīs idejas iznes tautās, idejas iedegās, kā vēja pūsts ugunskurs :(

vienreiz kaut ko sakarīgu arī pateici.
16. martā vispār vajadzētu pieteik ūberpasākumu... un neaiziet. Za to uzfilmēt sižetu par nacistu gājienu ar Ždanoku priekšgalā un prom uz TV.
Publicēts: 05.04.13 23:48
 citēt
Uris85:Joprojām nesaprotu kāpēc viņš ir uz brīvām kājām. Sen jau viņu varēja iesēdināt par nacionālā naida kurināšanu.

Rokas nost no mūsu Lindermana!

1. Lindermans ir nekaitīgs pajoliņš, kurš aizņem konkrētās mērķauditorijas nišu. Ja viņu aizvāks, visdrīzāk parādīsies kāds sakarīgāks līderis, kas konstruktīvi organizēs attiecīgo mērķauditoriju. Kamēr nišu aizņem populistisks Lindermans, troksnis aizēno citus kandidātus. Jo pragmatisms un konstruktīvisms bieži vien ir smalks un nepamanāms. Attiecīgi populisms to aizēno un tas nīkuļo jau iedīglī.

2. Lindermans palīdz kārtīgam Latvietim sasparoties un ļauties patriotismam, auseklītim un nacionālām jūtām.

A kā tu domāji - kamdēļ tad mūsu specdienesti pielika zināmu piepūli un izvilka Lindermanu no Krievijas cietuma?
Publicēts: 05.04.13 23:58 labots
 citēt
tas gan. panākt ka mātuška izdod un pēc tam vaļā palaist...
Publicēts: 06.04.13 00:00
 citēt
versatile:
Haiduks:Da lai zibens sasper to Lindermani un viņa idejas... viņš viens savās idejās sapūs!!! bet kamēr būs latviešu bāleliņi, kas šīs idejas iznes tautās, idejas iedegās, kā vēja pūsts ugunskurs :(

vienreiz kaut ko sakarīgu arī pateici.
16. martā vispār vajadzētu pieteik ūberpasākumu... un neaiziet. Za to uzfilmēt sižetu par nacistu gājienu ar Ždanoku priekšgalā un prom uz TV.

Centos šoreiz rakstīt, lai pat tu saprastu :P
Publicēts: 06.04.13 00:01
 citēt
re kā, domā par mani... jāiet dušā, netīrs sajutos.
Publicēts: 06.04.13 01:49
 citēt
versatile:re kā, domā par mani... jāiet dušā, netīrs sajutos.

kas tad nu ... šovakar tik kritisks esi- es tevi visu laiku tādu redzu :(
Publicēts: 06.04.13 08:00
 citēt
Par naudas zīmes bojāšanu ir kriminālpants! Šeit bojātāju var viegli izskaidrot! Pie kam šādu akciju jau Krievijā popularizēja un mēģināja lietot pret Putinu pirms vēlēšanām.
Publicēts: 06.04.13 09:25 labots
 citēt
Vispār es iedomājos par tādu versiju, pirms es izlasīju Vaards 2. rindiņu, bet jūs kaut kā jūtat, redzat tos kārtīgos Latviešus?

Ja Lindermanis sāktu ''spiest mākslu'' uz eiro, tas būtu mazāk sāpīgi, protams, nav jau mūsu nauda. Tas kas ir svešs par to cīnīties gribēšanaa mazāka.

jācer, ka līdz eiro ieripošanai, nebūs saķēpājis visu naudu
Publicēts: 06.04.13 09:41
 citēt

Ne nu sapūs, ne kā.
Latvijā neredz vai izliekas neredzot, ka aiz tādiem lindermaņiem un citiem ausaiņiem tepat blakus kādā draudzīgā kaimiņvalstī stāv labi finansēti iestādījumi - zinātniski, reliģiski un vēl viena veida, kuri būtībā iracionālu mērķu sasneigašanai ļoti racionāli bruģē ceļu.
Viens piemērs, un ne tas smagākais – ir tāds NVS valstu institūrts, kurā nez kā gadījusies ar Pribalķikas (NVSā !?) otģels, ko vada graduēts polit-vēstur-sarkan-doktors. Nu lūk, šie pavisam atklātā tekstā nesen publicēja rekomendācijas savai valdībai (nav nekādi sīkmaņi!) – kas jādara tai un vietējiem atbalstītājiem (vārdu „aģentura’ tur atklātos tekstos laikam nelieto) Latvijā, lai ar te radītu apstākļus, kuros varēs „rīkoties kā ar Gruziju 2008. gadā”.
Darbu sarakstā ir gan Latgales atdalīšanās idejas kustināšana, gan pravoslāvu kalendāra (Ziemassvētki) ieviešana, gan iekšēju nemieru provocēšana. Viss kopā ar starptautiskas reputācijas bojāšanu, cik nu jaudas (atdzimstošais vai nekad nezudušais fašisms u.c.).
Nu sakiet, ko no tā visa „atbalstītāji” jau nepilda?
Publicēts: 06.04.13 09:50
 citēt
Otto Skorceni!
Augšupcelies. Nāc, dari to ko vislabāk prati. Mūsu jaunie, škiet - vairs nespēj.
Publicēts: 06.04.13 12:17
 citēt
Nu izskatās, ka arī šie vecie
Voldemorts: Man, 08.o1.1945?.. Par MVD, Par stobriem, par optiku. Par motocikliem. Par jebkura dzīvnieka novadīšanai līdz mielasta galdam - jebko...

arī vairāk nevella nespēj, ja jau sauc palīgā palātas biedrus - Skorceni, Napoleonus un Cēzarus.
Publicēts: 06.04.13 12:22
 citēt
Voldemorts:Otto Skorceni!
Augšupcelies. Nāc, dari to ko vislabāk prati. Mūsu jaunie, škiet - vairs nespēj.

nē ! Te vajag vismaz Kārli, vai vēl labāk - Ādolfu !
Publicēts: 06.04.13 12:30
 citēt
žīdiņi visur jauc ūdeni, maitā gaisu
tikai jautājums - kā interesēs

Kā teica Kenedijs savā runā, mūsu valsti (ASV) vada slepens, briesmīgs organizēts spēks, apvienots slepenajās biedrībās
drīz viņu nošāva Dallasā
Publicēts: 06.04.13 13:40
 citēt
Schneider:Nu izskatās, ka arī šie vecie
Voldemorts: Man, 08.o1.1945?.. Par MVD, Par stobriem, par optiku. Par motocikliem. Par jebkura dzīvnieka novadīšanai līdz mielasta galdam - jebko...

arī vairāk nevella nespēj, ja jau sauc palīgā palātas biedrus - Skorceni, Napoleonus un Cēzarus.

Esi palaidis garām iesēju palkusēt. (kā citāts?) Vēl: "kurš tad, ja ne Tu- kad -ja ne šodien...."
Publicēts: 06.04.13 13:58
 citēt
kvaa:žīdiņi visur jauc ūdeni, maitā gaisu

Kā teica Kenedijs savā runā, mūsu valsti (ASV) vada slepens, briesmīgs organizēts spēks, apvienots slepenajās biedrībās
drīz viņu nošāva Dallasā

toties mūsu valstī ir tūkstošos mērāms elektorāts, kurš aktīvi skribelē dažādu internetportālu diskusijās un sevi dēvē par tautu..
Publicēts: 07.04.13 18:34
 citēt
Var jau reklamēties un darīt jeb ko, bet naudasbojāšanai ir ari attiecīgs pants, tā kā ar to var dabūt tiesasdarbus.
Publicēts: 07.04.13 22:12
 citēt
kvaa:žīdiņi visur jauc ūdeni, maitā gaisu

drīz viņu nošāva Dallasā

Žīdu jautājums prasa kardinālus risinājumus!:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas