Man ir viens jautājums. tātad sāksim ar to ka piem pasūta fotogrāfu uz kāzām, bet viņam piem nobrūk slēdzis vai vēl kkas. ko tad darīt, labi ja ir otrs foto bet ja nu nav? ko tad darīt? ja tas ir slēdzis vai to iepriekš var zināt kad nobruks taču nē.
pupiks:Man ir viens jautājums. tātad sāksim ar to ka piem pasūta fotogrāfu uz kāzām, bet viņam piem nobrūk slēdzis vai vēl kkas. ko tad darīt, labi ja ir otrs foto bet ja nu nav? ko tad darīt? ja tas ir slēdzis vai to iepriekš var zināt kad nobruks taču nē.
ko sakat?
katram kārtīgam kāzu fotogrāfam ir 2 kameras, ja nav, tad tā jau ir fotogrāfa problēma un jārēķinās ar iespējamajiem riskiem.
Bildes:kas tas par muļķīgu jautājumu... ja Tu ej strādāt, tad līdzi ir rezerves instrumentu komplekts. un āmen baznīcā!
un visiem fotogrāfiem ir vēl viens foto komplekts?
FOTOGRAFAM vienmer ir rezerves kameras , ja runa par FOTOGRAFU ne letu halturistu
Te gan reiz bij viens "Kāzu asociācijas dibinātājs vien no čiekuriem" apgalvoja ka VISAS PROBLĒMAS esot klienta problēmas , tipa ja viņš saslimst NETIEK tad "Klienta problēma" vajagot tak saprast Forsmažoru Toreiz tas teicami liecināja par NEJĒGŠANU PROFESIONĀLĀ DARBĀ par naudu VISAS problēmas kuras notiek DARBA tiešā saistībā ar DARBU tehniku ir PAŠA PROBLĒMAS, ne klienta. NETIEC , sameklē vieta kas TIKS , nobruka kaut kas PATS VAINĪGS pašam jābūt rezervei
Bildes:kas tas par muļķīgu jautājumu... ja Tu ej strādāt, tad līdzi ir rezerves instrumentu komplekts. un āmen baznīcā!
Bildem un citiem leilajiem pietiks ja rezervē būs labs mobilais. Jautājums savāds, pat paranoisks. Interesanti, ja ģimnāzijā, gala pārbaudes laikā man uznāks milzīga temperatūra. Vai atcels eksāmenus visiem?
Tā nu nav ka nobrūk jauna kamera, bet vispār kāzu bildēšanas cenas ir tādas ka 2 kameras atļautries nav ne kādas problēmas. Ir cita lieta vai piesakoties bildēt kāzas var paprasīt attiecīgu cenu. Jo pa lielam skatoties reklāmās, kāzas bildē ar jebko un da jeb kā un ja''nem par kāzu bildēšanu 50ls tad otru kameru atļauties ir gana sarežģīti.
Man vienmēr līdzi ir 2 kameras ar pamatobjektīviem, 2 blices, bet 70-200/2,8 gan tikai viens. Ja nu gadījienā kas, tad ar argumentu "draņķa japīzeri, brāķi ražo" neattaisnosies, klientam vajag produkciju, viņu neinteresē, kā tu to dabūsi gatavu.