forum.gif
Kādu monopodu izvēlēties?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kādu monopodu izvēlēties?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.04.13 12:11
 citēt
Monopods nepieciešams, lai noņem no manis smagumu ilgi fotografējot un lai varētu uztaisīt lēnākas panējošās bildes. Absolūtais stingrums, stabilitāte ļoti lēniem slēdža ātrumiem priekš ainavām vai taml. nav svarīga. Gribās arī kautkādu lēto galvu ar quick release plate, lai monopodu turot taisni,var notēmēt arī augstāk vai zemāk. Likšu virsū ~ 2,5kg. ar 155cm max augstumu ir pietiekami.
Negribu daudz tērēt, jo nezinu vai man patiksies ar monopodu fočēt un cik tas būs noderīgs. Mērķēju uz lētajiem brendiem vai pašiem lētākajiem Manfrotto. Kurus modeļus ieteiksiet? Kādi vēl ieteikumi pērkot, izvēloties monopodu?
Publicēts: 08.04.13 12:31
 citēt
Lētākais monopods www.masterfoto.lv... 11Ls , VAI līdzvērtīgs grabulis tik ar ērtumu PIEMĒIT reku 10Ls web.argus.lv... , bišk ņirdzīgi bet GALVA kas atbilst tavām vēlmēm reku veikals.bfs.lv... maksā 3x tik daudz ka pats PODS:):)
Publicēts: 08.04.13 12:40
 citēt
pašam ir, ja nekļūdos, Manfrotto 679B, varbūt arī 681B. Mazs, robusts, nedārgs, laba kravnesība.

679B - veikals.bfs.lv...
681B - veikals.bfs.lv...
Publicēts: 08.04.13 13:03
 citēt
No lētā gala Manfroto alumīnija monopodi būs ok, īpaši ja nav lielu prasību pret kravnesību un stabilitāti
Publicēts: 08.04.13 18:53
 citēt
Benro. Lētākais drusku virs 20 latiem, bet tie ir tā vērti. Pārbaudīts.
Publicēts: 08.04.13 20:48
 citēt
uljens:pašam ir, ja nekļūdos, Manfrotto 679B, varbūt arī 681B. Mazs, robusts, nedārgs, laba kravnesība.

679B - veikals.bfs.lv...
681B - [url=http://veikals.bfs.lv/product_info.php/monopodi-manfrotto-681b-manfrotto-hd-pro-monopod-681b-sect-black-p-1401
]http://veikals.bfs.lv/product_info.php/monopodi-manfrotto-681b-manfrotto-hd-pro-monopod-681b-sect-black-p-1401[/url] Man līdzīgi,izmantots tiek drausmīgos apstākļos,jūrmalas smilts,nolaistu dīķu dūņas!!!Krāsa visa no apakšējiem posmiem nost,bikk pievelk savilcējķepām skrūvi,ja netur, un mauc tālāk! ;) Sūtiju gan no ebaja ar vienkāršu galvu(kaut kāda 234 vai nav,var grozīt tikai vertikālā plaknē,bet man jau citādāk nevajag,horizontālā var grozīt ar visu podu,kaut iesprausts līdz pusei dūņās)!
Publicēts: 08.04.13 21:02
 citēt
Nedaudz cita pieeja monopodiem:
www.luminous-landscape.com...
Publicēts: 08.04.13 22:00
 citēt
Voldemorts:Nedaudz cita pieeja monopodiem:
http://www.luminous-landscape.com/locations/tuscany.shtml

sviests, slinkums paarnjem pasauli:face-sad:
Publicēts: 08.04.13 22:00
 citēt
man ir BENRO
Publicēts: 10.04.13 19:00 labots
 citēt
Atgriežoties pie norādes www.luminous-landscape.com... :face-smile:
Nezinu, man šķiet, šī tehnoloģija ir vienīgā, lai iegūtu tādas panorāmas kā Lielās Sekvojas bilde, Everesta virsotņu panorāma vai šie Toskānas vīna dārzi. Septiņpadsmit kadri trīs rindās - par detalizāciju var spriest pēc pievienotajām 100% detaļām.
Manuprāt, tas varētu būt katra ainavista sapnis.
Publicēts: 10.04.13 19:06
 citēt
Voldemort, klau - a Tu vari izvirpot, hmm .. da hvz kā uztaisiīt, salauzto FOMEI klipsi ?
Publicēts: 10.04.13 21:01 labots
 citēt
dansiga:Voldemort, klau - a Tu vari izvirpot, hmm .. da hvz kā uztaisiīt, salauzto FOMEI klipsi ?

Jāredz, jāsamēra, jāuzskicē. Pa Rīgu vandos bieži, sarunāsim. Pie darbgalda brīvi tieku sestdienās, pirmdienās.
Aizsūtu savu LMT numuru.:face-wink:

Laikam tāpēc man klipši nekad, nekur nav patikuši.oga.lv...
veikals.bfs.lv...:
Publicēts: 11.04.13 16:40
 citēt
Voldemorts:Atgriežoties pie norādes www.luminous-landscape.com... :face-smile:
Nezinu, man šķiet, šī tehnoloģija ir vienīgā, lai iegūtu tādas panorāmas kā Lielās Sekvojas bilde, Everesta virsotņu panorāma vai šie Toskānas vīna dārzi. Septiņpadsmit kadri trīs rindās - par detalizāciju var spriest pēc pievienotajām 100% detaļām.
sekvojas bildēšana: www.youtube.com...
1:13:face-wink:
Publicēts: 11.04.13 21:54
 citēt
zombycop:
sekvojas bildēšana: www.youtube.com...
1:13:face-wink:

Paldies!
Tieši par to arī priecājos. Tehnoloģiju progress un bildētāju izdoma ir progresējoša!
Sevišķi patika Toskānas sērijā iegūtais detalizējums. Kā tur teica - mērķis attaisno līdzekļus?
Strīdi par pareizo platleņķa objektīvu ainavām - piedodiet, zems līmenis. Ainavistiem.:face-wink:
Publicēts: 11.04.13 21:59
 citēt
nozāģē attiecīga garuma birstes kātu, un visas problēmas .... :bad_smile:
Publicēts: 11.04.13 22:00
 citēt

---------------------
jā, te varētu būt runa, ka kāds nopērk bildi par vairākām štukām, i aci nepiemiegs...
Publicēts: 11.04.13 22:19
 citēt
talavietis:

---------------------
jā, te varētu būt runa, ka kāds nopērk bildi par vairākām štukām, i aci nepiemiegs...

+++100%
Darbs, darbs, darbs. Mērķtiecīgs. Rezultāts, manuprāt, daudziem mūsu bildētājiem, iespēju robežās, pieejams.:face-smile:
Publicēts: 12.04.13 14:09
 citēt
Vēl nedaudz par fototehnikas iespējām.
Šoreiz makro bildētājiem.
www.dpreview.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas