Monopods nepieciešams, lai noņem no manis smagumu ilgi fotografējot un lai varētu uztaisīt lēnākas panējošās bildes. Absolūtais stingrums, stabilitāte ļoti lēniem slēdža ātrumiem priekš ainavām vai taml. nav svarīga. Gribās arī kautkādu lēto galvu ar quick release plate, lai monopodu turot taisni,var notēmēt arī augstāk vai zemāk. Likšu virsū ~ 2,5kg. ar 155cm max augstumu ir pietiekami. Negribu daudz tērēt, jo nezinu vai man patiksies ar monopodu fočēt un cik tas būs noderīgs. Mērķēju uz lētajiem brendiem vai pašiem lētākajiem Manfrotto. Kurus modeļus ieteiksiet? Kādi vēl ieteikumi pērkot, izvēloties monopodu?
Lētākais monopods www.masterfoto.lv... 11Ls , VAI līdzvērtīgs grabulis tik ar ērtumu PIEMĒIT reku 10Ls web.argus.lv... , bišk ņirdzīgi bet GALVA kas atbilst tavām vēlmēm reku veikals.bfs.lv... maksā 3x tik daudz ka pats PODS
]http://veikals.bfs.lv/product_info.php/monopodi-manfrotto-681b-manfrotto-hd-pro-monopod-681b-sect-black-p-1401[/url] Man līdzīgi,izmantots tiek drausmīgos apstākļos,jūrmalas smilts,nolaistu dīķu dūņas!!!Krāsa visa no apakšējiem posmiem nost,bikk pievelk savilcējķepām skrūvi,ja netur, un mauc tālāk! Sūtiju gan no ebaja ar vienkāršu galvu(kaut kāda 234 vai nav,var grozīt tikai vertikālā plaknē,bet man jau citādāk nevajag,horizontālā var grozīt ar visu podu,kaut iesprausts līdz pusei dūņās)!
Atgriežoties pie norādes www.luminous-landscape.com... Nezinu, man šķiet, šī tehnoloģija ir vienīgā, lai iegūtu tādas panorāmas kā Lielās Sekvojas bilde, Everesta virsotņu panorāma vai šie Toskānas vīna dārzi. Septiņpadsmit kadri trīs rindās - par detalizāciju var spriest pēc pievienotajām 100% detaļām. Manuprāt, tas varētu būt katra ainavista sapnis.
Voldemorts:Atgriežoties pie norādes www.luminous-landscape.com... Nezinu, man šķiet, šī tehnoloģija ir vienīgā, lai iegūtu tādas panorāmas kā Lielās Sekvojas bilde, Everesta virsotņu panorāma vai šie Toskānas vīna dārzi. Septiņpadsmit kadri trīs rindās - par detalizāciju var spriest pēc pievienotajām 100% detaļām. Manuprāt, tas varētu būt katra ainavista sapnis.
Voldemorts:Atgriežoties pie norādes www.luminous-landscape.com... Nezinu, man šķiet, šī tehnoloģija ir vienīgā, lai iegūtu tādas panorāmas kā Lielās Sekvojas bilde, Everesta virsotņu panorāma vai šie Toskānas vīna dārzi. Septiņpadsmit kadri trīs rindās - par detalizāciju var spriest pēc pievienotajām 100% detaļām. Manuprāt, tas varētu būt katra ainavista sapnis.
Paldies! Tieši par to arī priecājos. Tehnoloģiju progress un bildētāju izdoma ir progresējoša! Sevišķi patika Toskānas sērijā iegūtais detalizējums. Kā tur teica - mērķis attaisno līdzekļus? Strīdi par pareizo platleņķa objektīvu ainavām - piedodiet, zems līmenis. Ainavistiem.
--------------------- jā, te varētu būt runa, ka kāds nopērk bildi par vairākām štukām, i aci nepiemiegs...
--------------------- jā, te varētu būt runa, ka kāds nopērk bildi par vairākām štukām, i aci nepiemiegs...
+++100% Darbs, darbs, darbs. Mērķtiecīgs. Rezultāts, manuprāt, daudziem mūsu bildētājiem, iespēju robežās, pieejams.