Vienu dienu saņēmu zvanu AKKA/LAA "tirdzniecības daļas" ... ... kaut kā man izdevās tikt no viņiem vaļā ar atlēgas vādiem "austiņas", "klausos viens pats" utml. Katrā ziņā viņi gribēja no manis iekasēt 14Ls gadā, par to, ka es viens pats savā birojā klausos mūziku.
Es līdz galam nespēju saprast šo "bezpriģelu" ar ko viņi nodarbojas un "piemetu" līdzīgu shēmu par fotogrāfijām. Tik pat labi var uztaisīt līdzīgu "kantori", kas iekasē kāpostu par to, ka tu darbā skaties bildes ... kaut vai delfi ziņas lasot galvenajā lapā ir bildes, bāros pie sienām ir bildes, utt.
Nodibini biedrību ar mērķi "Iekāst piķi" apmaksā lobiju pie "100 badīgiem nabagiem" un šie tev sabalsos ka par VISSU uz ko skatās būs NODOKĻI jāmaksā Apmēram šitā youtu.be...
ja es kādam sabildēju kāziņas un šie sadomā rādīt bilžas ārpus "ierastā ģimenes loka" - šiem ir jāmaksā nodeva.(AKA) + otra nodeva viņiem jāmaksā stilistu, grimmētāju un frizieru ģildei, par to ka šie labie ļaudis vienreiz nokāsa kāpostu par pakalpojumu, bet nu tā kā tā ir "māksla" tad viņiem pienākas....(LAIPA).
es ieteiktu autoratliidziibu iekaseshanas biedrībām kamikadzes pasaakumu - principā jau vajag aplikt ar nodevām mirkrosftu, appli, oraklu utt... ne jau datu neseejus...tikai pateicoties shiem to maakslu iespējams pavairot, klausiit, skatiit utt... atmaksa buutu shausminosha...specnaza un imantas hakera gadiijums liktos kaa liegs pavasara veejinja pieskāriens