forum.gif
Fotogrāfiju nodoklis AKKA/LAA stilā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfiju nodoklis AKKA/LAA stilā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.13 13:02
 citēt
Vienu dienu saņēmu zvanu AKKA/LAA "tirdzniecības daļas" ...
... kaut kā man izdevās tikt no viņiem vaļā ar atlēgas vādiem "austiņas", "klausos viens pats" utml.
Katrā ziņā viņi gribēja no manis iekasēt 14Ls gadā, par to, ka es viens pats savā birojā klausos mūziku.

Es līdz galam nespēju saprast šo "bezpriģelu" ar ko viņi nodarbojas un "piemetu" līdzīgu shēmu par fotogrāfijām. Tik pat labi var uztaisīt līdzīgu "kantori", kas iekasē kāpostu par to, ka tu darbā skaties bildes ... kaut vai delfi ziņas lasot galvenajā lapā ir bildes, bāros pie sienām ir bildes, utt.

Moš jāsāk kruķīt kaut kas uz to pusi ? :face-grin::face-grin:
Publicēts: 11.04.13 13:24 labots
 citēt
Nodibini biedrību ar mērķi "Iekāst piķi" apmaksā lobiju pie "100 badīgiem nabagiem" un šie tev sabalsos ka par VISSU uz ko skatās būs NODOKĻI jāmaksā:):) Apmēram šitā youtu.be...
Publicēts: 11.04.13 14:44
 citēt
Teorētiski tas neatšķirtos nekā no tā ko AKKA dara ar mūzikas atskaņošanu.
Publicēts: 11.04.13 16:15
 citēt
Ir vēl labāk...

ja es kādam sabildēju kāziņas un šie sadomā rādīt bilžas ārpus "ierastā ģimenes loka" - šiem ir jāmaksā nodeva.(AKA)
+
otra nodeva viņiem jāmaksā stilistu, grimmētāju un frizieru ģildei, par to ka šie labie ļaudis vienreiz nokāsa kāpostu par pakalpojumu, bet nu tā kā tā ir "māksla" tad viņiem pienākas....(LAIPA).

:D
Publicēts: 11.04.13 16:19
 citēt
Pērkot monitoru,ramīti,papīru jamaksā nodoklis no kura % tiktu samaksāts visādiem FiFu titulu ieguvējiem :grimace:
Publicēts: 12.04.13 09:38
 citēt
es ieteiktu autoratliidziibu iekaseshanas biedrībām kamikadzes pasaakumu - principā jau vajag aplikt ar nodevām mirkrosftu, appli, oraklu utt... ne jau datu neseejus...tikai pateicoties shiem to maakslu iespējams pavairot, klausiit, skatiit utt... atmaksa buutu shausminosha...specnaza un imantas hakera gadiijums liktos kaa liegs pavasara veejinja pieskāriens:D
Publicēts: 12.04.13 10:01
 citēt
Kamēr neieviesīs foto nodokli nekas labs nebūs.....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):