forum.gif
Fotogrāfēt - nav tukšu gvelzt.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotogrāfēt - nav tukšu gvelzt.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.13 22:10
 citēt
Bildējiet.
www.latfoto.lv...
Publicēts: 11.04.13 22:16 labots
 citēt
atkārtojamies, cik reizes? :)
Publicēts: 11.04.13 22:22
 citēt
talavietis:atkārtojamies cik reizes? :)

opim piedodams.Vesumu jāciena :face-wink:
Publicēts: 11.04.13 22:28
 citēt
Voldemorts:Bildējiet.
http://www.latfoto.lv/foto-konkursi/4237-baltijas-kazu-portreta-dabas-fotografijas-konkurss-latviesiem-godalgas.html

Tiešām, cik bildes biji iesniedzis šim konkursam????:face-smile:
Publicēts: 11.04.13 22:31
 citēt
davai, katrs Valdonkulim pa knipim! :))
Publicēts: 11.04.13 22:37 labots
 citēt
talavietis:davai, katrs Valdonkulim pa knipim! :))

Tad tomēr sirds sāp?
Bilžu ta vīriem nav. Izstādēs skatāmu un atzītu.
Bildējošas dāmas apsmiet - ikdiena.
Debatēt diennaktīm par jebkuru, pat troļļa /f-foto/ pasviestajiem,debilajiem tematiem - lūdzu, bez problēmām!
Kaut vienu BALTU vārdu teikt par tiem / tām, kuri bildē? Nu, neceļas roka uzklikšķināt...
Latvieša skaudība?
Tad kuram to knipi?:face-wink:
Publicēts: 11.04.13 22:41
 citēt
Publicēts: 11.04.13 22:42
 citēt
opis mājienu nesapratīs.Diemžēl
Publicēts: 11.04.13 23:01
 citēt
Jolan:opis mājienu nesapratīs.Diemžēl

Pat nedomās saprast.
Bildējiet. Rādiet, ko spējat.
Nevajag šedevrus - dodiet savu šodienas skatījumu. Nu, kā Sergejs, piemēram. Sirds silst, skatoties.
Kam tad juniori šeit spieto - verbālai caurejai?
Itkā jau tomēr FOTOBLOG. Nu, par bildēšanu.
Pārējo sāpi vajadzētu apspriest ar sievasmāti, virtuvē.
Publicēts: 11.04.13 23:04
 citēt
Voldemorts:
Kam tad juniori šeit spieto - verbālai caurejai?..

Tik viens seniors te verbāli sen jau ir pāpļūtījis visus juniorus, kopā paņemtus.
Publicēts: 12.04.13 04:47
 citēt
''Vodemort kampf'' laikam top. Lai veicas!
Publicēts: 12.04.13 09:39
 citēt
f-foto:Voldemort, ja arī turpmāk taisīsiet tēmas tikai tāpēc, lai ieriebtu f-foto, tad fotogrāfus jau nu nevajadzētu blamēt. Runājiet par lietu - par motociklu izturību kalnos, par leģionāru pamācībām priekšspēlē, par OMON stobru un MTO objektīvu bajonetēm, galu galā - pasmejieties par cilvēkiem ar runas, stājas u.c. defektiem, ja savādāk nespējat izpausties. Tikai neveidojiet šādas greizas asociācijas, kaut vai to Latfoto autoru dēļ. Iemācieties vismaz tīmekļa citēšanas kultūru un loģisku tēmas izklāstu.

Ūja.ūja,kad izcīnīta vieta līderu pulkā,pamest verbālā meteorisma druvu varētu tikai vāja rakstura punķis ,jeb SALAGA.
Publicēts: 12.04.13 10:09
 citēt
Pridurki (C) V
Publicēts: 12.04.13 12:43
 citēt
Mans intelektuālais potenciāls strauji krīt!Arvien mazāk atrodu topikus forumā kuros vismaz aptuveni saprotu par ko ir tusiņš.:face-sad:
Publicēts: 12.04.13 12:44
 citēt
viecha:Mans intelektuālais potenciāls strauji krīt!Arvien mazāk atrodu topikus forumā kuros vismaz aptuveni saprotu par ko ir tusiņš.:face-sad:
padomju armijā esi dienējis?
Publicēts: 12.04.13 13:07
 citēt
Dienējis esmu,taču izcilus rezultātus nesasniedzu.Līdz galam biju rjadovojs.:face-wink:
Publicēts: 12.04.13 13:22
 citēt
Pamirs nerullē, tikai tad, ja esi dienējis Viļņas Ziemeļu pilsētiņā, NKVD stratēģiskās nozīmes atsevišķajā ložmetēju divīzijā, vienlaicīgi bijis čokā par apsardzes priekšnieku un uz ceļiem ķēris izbēgušos cietumniekus, kurus pats neesi spējis nosargāt - vot tad atpūšas visi Čaki Sīgali kopā ar Brūsu Švancanēģeri.
Publicēts: 12.04.13 13:41
 citēt
f-foto:Neprofesionāļa viedoklis, bet uz ceļiem kādu grūti noķert.

Neko tu nesajēdz, ir tak tādi, kuri bēg tikai tādēļ, lai viņus drīzāk akal noķertu un piespriestu višku:
Voldemorts: ...slepkava, ticis ārā no strogača (nobendējot apsargu) iet uz Viļņu, caur visu Lietuvu. Aiz sevis atstājot izvarotas vidusskolas absolventes un izlaupītus ciema veikalus.

Pie tam - strogačs ir turpat Viļņas Ziemeļu pilsētiņā, bet šis met līkumu uz Viļņu cauri visai Lietuvai.
Tas ir tikpat kā tonkij vostok, ne visiem lemts saprast. :face-wink:
Publicēts: 12.04.13 13:49
 citēt
f-foto:Neprofesionāļa viedoklis, bet uz ceļiem kādu grūti noķert. Ja pieceļas kājās, droši vien var ātrāk paskriet. Ja vēl vecs IŽ, tad nu vispār ...

Es te bildes apstrādājot vakarnakt skatījos vesternu „Ārpus likuma" [ Lawless ] youtu.be... , baigi laps gabals izrādijas:):)
Publicēts: 12.04.13 14:31 labots
 citēt
te secinājums tikai viens, vai nu armijas rūdījums par švaku jeb dzira par stipru... tātad, salaga!:face-devil-grin:
Publicēts: 12.04.13 17:24
 citēt
Izvēlīgs bijis katordznieks...tikai ar vidējo izglītību meitenes gribēja!
Publicēts: 12.04.13 20:55 labots
 citēt
talavietis:te secinājums tikai viens, vai nu armijas rūdījums par švaku jeb dzira par stipru... tātad, salaga!:face-devil-grin:

professionali.ru... :face-wink:
Publicēts: 12.04.13 21:07
 citēt
Voldemorts:
talavietis:te secinājums tikai viens, vai nu armijas rūdījums par švaku jeb dzira par stipru... tātad, salaga!:face-devil-grin:

professionali.ru... :face-wink:

------------------

“Кто пил — ушёл, кто пьёт — уйдёт! Но разве вечен тот — кто ничего не пьёт?!”
Publicēts: 12.04.13 21:10
 citēt
talavietis:

“Кто пил — ушёл, кто пьёт — уйдёт! Но разве вечен тот — кто ничего не пьёт?!”

Кто не курит и не пьет, тот здоровеньким помрет...:face-grin:
Publicēts: 12.04.13 21:23
 citēt
Pfff nu ir gan... Lai raksta, es piemēram, pirmo reizi redzu to linku, ko Voldemorts ir ielinkojis, tik pamēģiniet kādu knipi viņam uzsist! Dabūsiet ar pātagu!! :face-grin:
Publicēts: 12.04.13 21:29
 citēt
dolldia beidzot kārtību ieviesīs :-)
Publicēts: 12.04.13 21:31
 citēt
dolldia: Dabūsiet ar pātagu!! :face-grin:

apsoli?
Publicēts: 12.04.13 21:35 labots
 citēt
Dolldia arī lateksa un pātadziņas piekritēja? :face-devil-grin:

... un vesela rinda blogeru- per mani, per mani..! :face-grin:
Publicēts: 12.04.13 21:40
 citēt
talavietis:Dolldia arī lateksa un pātadziņas piekritēja? :face-devil-grin:

... un vesela rinda blogeru- per mani, per mani..! :face-grin:

Vouu tas gan viņai piestāvētu !! ATKAL ideja ! Pieliksim ka tā tava :D
Publicēts: 13.04.13 11:17
 citēt
Publicēts: 13.04.13 11:44
 citēt
dolldia:Pfff nu ir gan... Lai raksta, es piemēram, pirmo reizi redzu to linku, ko Voldemorts ir ielinkojis, tik pamēģiniet kādu knipi viņam uzsist! Dabūsiet ar pātagu!! :face-grin:

Dollida, ir taču jautri! Viss tik prognozējams!:face-grin:
Jaunie - viss, dzīves pieredzes robežās.:face-smile:
Schneider - kā ieplīsusi vinila plate, skan tikai viens celiņš.:face-sad:
Jaunas vēsmas parādījušās mūsu viszinošākajam:
/f-foto/: "Voldemort, ja arī turpmāk taisīsiet tēmas tikai tāpēc, lai ieriebtu f-foto..." Saīsināts citāts.
Liekot topiku, par tāda f/foto eksistenci vispār nedomāju. Nu neeksistē man... Kalnos līdzi neņemtu. Nekad.
Kas šeit - pionieru pulciņā lielākie pāri darīja? Paranojas pirmās pazīmes?:face-sad:
Publicēts: 13.04.13 11:56
 citēt
Publicēts: 13.04.13 12:09
 citēt
Voldemorts: Schneider - kā ieplīsusi vinila plate, skan tikai viens celiņš.:face-sad:

Tik aizmirsi piebilst, ka tajā celiņā skan tavs izpildījums, tā, ka plati nevajag vainot.
Voldemorts: Kalnos līdzi neņemtu. Nekad.

Nez kādēļ man liekas, ka viņš ar tevi pat pa līdzenu vietu diezin vai blakus ietu.:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):