forum.gif
interesee lietots digi pusprofesionalais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / interesee lietots digi pusprofesionalais
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.06.07 18:39
 citēt
mans ziepis mirst. neko dizu nevaru atlauties un lidz ar to nekas sakarigs jauns ari nesanaaks, par PRO klasi nemaz nerunajot.

Bet zinu, ka daudzi no jums laiku pa laikam nomaina savus aparatus, ja kads ko interesantu varetu piedavat- ne oblogati spogulkameru, var but ari fiksetais objektivs bet ar kadiem 10x...

Jeb ko jus man ieteiktu no leeta gala jaunu? EOS 350 nesanaaks,
Kadi Fujifilm 5600? Olimpusi? Sony? Panasonic? ko jus par sim markaam sakaat?
Publicēts: 13.06.07 20:25
 citēt
Nezinu, es ilgu laiku lietoju s5600 un nekādu problēmu nebija, takā ņem ciet un cena ar vairs viņam nav liela ;)
Publicēts: 13.06.07 20:47
 citēt
klausos, analizeju un lieku aiz auss... :)
Publicēts: 13.06.07 21:16
 citēt
nu jaa, fotografeju savam priekam. cilvekus, situacijas, pilsetvidi un daudz makro, vienam citam hobijam..

neko baigi dizo nevajag, jo pro attistiba sajaa jomaa laikam jau nav mans celjsh. Vnk patik.

nu cenas 200-300, cik sapelnis :)
Publicēts: 13.06.07 21:18
 citēt
jaa.. bet Panasonic fz7 nav RAW formata..
Publicēts: 13.06.07 21:32
 citēt
meegjini ebay'ā nosoliit :D
Publicēts: 13.06.07 21:32
 citēt
nu 350D jau butu ideali, prasu visur kur varu :)

nu noteikti ka labakas ficas par pasreizejo Sony P93 bus jebkuram no seit apspriestajiem aparatiem..
Publicēts: 13.06.07 22:17
 citēt
pa 300lašiem atdošu savu Pnasonic lumix fz-50.
lietots maz un defektu nav nekadu, ir tikai efekti

Arī Tu gribi tikt vaļā <pārdot> no savu fz-50...
Publicēts: 13.06.07 22:21
 citēt
a ko tad taa?
Publicēts: 13.06.07 22:24
 citēt
Lietots 350D pa 300Ls tagad stabili iet.

rekur piemēram -

ss.ss.lv...

ss.ss.lv...

ss.ss.lv...

Vajag tikai pameklēt ;)

Un ja ir tie 300Ls, nu kamdēļ ņemt pusprofesionālo.
Publicēts: 13.06.07 22:48
 citēt
Man visi ieteica ņemt spoguli - ietiepos un iepirku pana pana - , bet šobrīd jau esmu apmierināts ar savu spoguli...
Publicēts: 13.06.07 23:00
 citēt
Nav jau galīgs sūds, bet... laikam labāk paklusēšu, ko atbalsta mana vecā galva, jo šobrīd atceros tikai vienu lietu, kas man derdzās...
Publicēts: 13.06.07 23:18
 citēt
izstastiet, kur tad ir ta redzamaa starpiba starp spoguli un bez?
Publicēts: 14.06.07 02:53
 citēt
izstastiet, kur tad ir ta redzamaa starpiba starp spoguli un bez?

attēla kvalitāte, ātrums - nospied un klikt, nevis skaties, grozi un beigās nobildē savu izbrīnīto seju...
Publicēts: 14.06.07 08:50
 citēt
nnnnnnu pagaidam neka parliecinosa... Nu atrums - tas butu prieksh serijveida foto? jo sledza atrums jau visam ir vismaz lidz 1000
Publicēts: 14.06.07 10:03
 citēt
nnnnnnu pagaidam neka parliecinosa... Nu atrums - tas butu prieksh serijveida foto? jo sledza atrums jau visam ir vismaz lidz 1000

par aatrumu sheit cilveeki tev staasta to ka spoguljkamerai LAIKS kas paiet no briizha kad tu saac spiest pogu liidz briidim kad bilde "iecepas" matricaa tiecas uz nulli. savukaart ziepim shis laiks tiecas uz 1sekundi ar ko pilniigi pietiek lai cereetaa kadra vietaa nokjertu aizskrejoshu kedu. :)
Publicēts: 14.06.07 10:40
 citēt
tiesam tik traki? es biju domajis, ka tas ir atkarigs no atminjas aatruma... :oops:
Publicēts: 14.06.07 11:29
 citēt

savukaart ziepim shis laiks tiecas uz 1sekundi ar ko pilniigi pietiek lai cereetaa kadra vietaa nokjertu aizskrejoshu kedu. :)

Varbut ne gluzhi sekunde, bet tomeer naakas piekrist. Shad tad izdodas palaist garām momentu, ja neesi veel nofokuseejis manuaali ieprieksh, vai neturi pogu jau pusnospiestu. :/
Publicēts: 14.06.07 11:41
 citēt

par aatrumu sheit cilveeki tev staasta to ka spoguljkamerai LAIKS kas paiet no briizha kad tu saac spiest pogu liidz briidim kad bilde "iecepas" matricaa tiecas uz nulli. savukaart ziepim shis laiks tiecas uz 1sekundi ar ko pilniigi pietiek lai cereetaa kadra vietaa nokjertu aizskrejoshu kedu. :)

1 sekunde tas vēl ir ļoti labs varinats. Stadnarts ir kāds 1 kadrs 3 sekundēs...
un tumšos apstākļos vēl vairāk...

5dien izlaidumā stāvēju blakus meičām, kas palūdza citai meičai, lai nofoķē viņas un apmācība bija šāda:
Nospied šito pogu un ilgi turi...
Publicēts: 14.06.07 12:22
 citēt
1 sekunde tas vēl ir ļoti labs varinats. Stadnarts ir kāds 1 kadrs 3 sekundēs...
un tumšos apstākļos vēl vairāk...

5dien izlaidumā stāvēju blakus meičām, kas palūdza citai meičai, lai nofoķē viņas un apmācība bija šāda:
Nospied šito pogu un ilgi turi...

Labs! :D
Publicēts: 16.06.07 17:24
 citēt
izvelejos. Fujifilm S5600 lietots ar visiem pricindaljiem. pec kada laika dabusu. patureju rokaa, ir jau ka jus sakaat, profesionals ziepis. domaju ka iesakumam bus labi. tad izdomasu vai palikt ti pat limenii vai apgreidoties uz ko citu.. tnx visiem
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):