Sveiki! Vēlētos lūgt palīdzību. Meklēju kādu kurš dzīvo Vecmilgrāvī, netālu no Skuju ielas. Vajadzētu nobildēt vienu pirmsskolas izglītības iestādes ēku.
60uz5komats6:Interesanti kādu apsvērumu dēļ tiek diskriminēti pārejo Rīgas rajonu,ārrīgas,un ārlatvijas iemītnieki?
Tas nav nekādas haltūras piedāvājums. Tas ir lūgums izpalīdzēt. Ja Tu dzīvo Jelgavā un katru dienu strādā skuju ielā, nav problēmu, bet speciāli jau nebrauksi. tpc mekleju kas tur dzivo lai izpalīdz.
Man vajag Skuju ielas 14, Rīgas pii ''Blāzmiņa'' ēkas bildi, no galvenās ieejas puses.
PSRS laiku celtnes Latvijā vēl joprojām funkcionē. Bez tām mēs būtu daudz nabadzīgāki.
es te Jelgavā... kaut kā jūtos uzkrītoši nabadzīgāks redzot apkārt mīzalciemu ko PSRS uzmuģīja pēc tam kad skaistu pilsētu bij nolīdzinājuši līdz ar zemi...
mantojums jau būtu, tikai kapitālisma plēsoņu + daudzpartiju sistēmas "purvs"
man PSRS patika ļoti labi, pat rēķinot to, ka vecaimātei nebija nekādu ienākumu, jo viņa nebija kolhozā toties varēja brīvi audzēt paiku un to arī tirgo - kartupeļus katru gadu 1 tonnu tirgojām Matīsa tirgū, es arī stāveju aiz letes, maziņš esot, skolnieks
kvaa:mantojums jau būtu, tikai kapitālisma plēsoņu + daudzpartiju sistēmas "purvs"
man PSRS patika ļoti labi, pat rēķinot to, ka vecaimātei nebija nekādu ienākumu, jo viņa nebija kolhozā toties varēja brīvi audzēt paiku un to arī tirgo - kartupeļus katru gadu 1 tonnu tirgojām Matīsa tirgū, es arī stāveju aiz letes, maziņš esot, skolnieks
VecaSeeta:Šitie, kas domā, ka PSRS mantojums ir kas vērtīgs, nesaprot, ka bez PSRS mums būtu cits mantojums, kas arī funkcionētu.
Atceries par to nākošreiz, kad Rīgā šķērsosi Daugavu.
PIRMS PSRS Rīgas centrā bija tieši tik pat daudz tiltu cik šodien Ķengu rags man nešķiet nekāds VĒRTĪGS Rīgas rajons , varēja ar nebūt ar visu savu "Proletāriju" un diviem pussabrukušiem tiltiem. Tāpat kā "Gravis" kas ir pilnīga degradētu pamatā Baltkrievu proletāriju miskaste. To ka to vietu sauc par "Belaruskij Vokzal" man paskaidroja PSRS laiku "Proletāriešu rajona" partkomā aizsūtot to PROLETĀRISKU sadzīvi sabildēt avīzei DRAUSMĪGS caurums jau tad kad viņu cēla.
f-foto:"PIRMS PSRS Rīgas centrā bija tieši tik pat daudz tiltu cik šodien"
Lūdzu, nosauc tos.
Lūdzu. terra-riga.ucoz.ru... Pievēršam uzmanību visu 3 šobrīd aktuālo tiltu celšanas gadiem un tam, kādi tilti bija ekspluatācijā PSRS laikā līdz šo tiltu pabeigšanai.
f-foto:"PIRMS PSRS Rīgas centrā bija tieši tik pat daudz tiltu cik šodien"
Lūdzu, nosauc tos.
Zemgales tilts , dzelzs tilts , plostu tilts , Loki pirkstiņus cik ziņi šodien ? Tavā linkā "Daudzie tilti" ir VIENS tilts kuru bez gala bez malas atjaunoja Ja par PAŠU Rīgu tad tiltu bija vēl daudz vairāk. Padomju laikā aizbēra praktiski visas daugavas attēkas , es vēl atceros kā bērnībā gāju pastaigāt ar Omi tai vietā kur tagad Mols uz krasta ielas bija vismaz 1-2 TILTI pāri Daugavas attekām Tāpat Sarkandaugavā un Hanzas ielas rajonā bija tilti par attēkām. Vēl atceros ka 1960/70 mēs ar vēcfāteri braucām ar laivu no Juglas ezera uz Gauju vēl vis kas tāds.