uz FF diez vai būs, un ja būs, tad maksās uj, uj par jaunajiem Sigmas stikliem, cik lasīts un skatīts (piem, 35mm F/1.4) pat salīdzinoši ļoti labas atsauksmes. Bija doma pašam ņemt, bet pārdomāju par labu 50mm. ir jau gan nedaudz viņiem problēmas ar kvalitātes kontroli, bet...
intereses pēc, kāds ielieciet pinu sarakstu, kas sākas ar vārdiem: "ja man šāds būtu, tad es ...... "
nopietni
Tumšās iekštelpās @30-35 mm noteikti noderētu.
tauta. Juus vispaar esat zem f2 bildeejushi daudz? un veel tumshaas telpaas... un cik preciizam jaabuut fokusam.... A njemot veraa ka Sigma ir no seerijas " mazak ieguldiit un vairak paardot", zem F4 jabuut riktiigam suudam..
f-foto:
Tumšās iekštelpās @30-35 mm noteikti noderētu.
tauta. Juus vispaar esat zem f2 bildeejushi daudz? un veel tumshaas telpaas... un cik preciizam jaabuut fokusam.... A njemot veraa ka Sigma ir no seerijas " mazak ieguldiit un vairak paardot", zem F4 jabuut riktiigam suudam..
UldisMuzikants:Es bildēju pieverot par divām trešdaļām EV, tātad, ja ir1.8, ar 2.2, teiksim, 85mm F/1.8 vai , ja 35mm F/1.4, tad ar F/1.8. Esmu bildējis reti, bet arī ar atvērtu diafragmu. pat, ja bildēju ar F/5.6, maksimālai izšķirtspējai, gaiša veļēja diafragma nodrošina precīzāku un ātrāku AF darbību sliktā gaismā un mazkontrastainiem objektiem. Tātad, pat ja ar F/4, gaišums nozīmē daudz.
Gaišs stikls ir un paliek gaišs. www.photozone.de... Par Sigmu. Sigma's new Global Vision. Ķelne, Vācija. 17.sept.2012. Photokina. Īsumā - trīs virzieni: Contemporary, Art, Sports. Paugstināta kontrole, kvalitāte (par to būs jāmaksā).
a]http://lcap.tistory.com/entry/Sigma-ART-18-35mm-f18-Previewa[/url] kāpēc pirmājā linkā ir ieliktas divas images, kuras tu cilveeks parasti noblieztu ar lētu un mazu 50 1:1.8???
a[/url] kāpēc pirmājā linkā ir ieliktas divas images, kuras tu cilveeks parasti noblieztu ar lētu un mazu 50 1:1.8??? Pag, vai vai vēlies apgalvot, ka 50mm un 18-35 būs identiska skatleņķa bildes? Par pārējo nerunājot. Otrajā linkā patika Distansion/Starring salīdzinājumi pie visiem fokusa garumiem/ visām F vērtībām. Mīnuss - Pentax uzmetuši, un cena varētu būt (man) nedraudzīga.
Bildes: kāpēc pirmājā linkā ir ieliktas divas images, kuras tu cilveeks parasti noblieztu ar lētu un mazu 50 1:1.8???
Pag, vai vai vēlies apgalvot, ka 50mm un 18-35 būs identiska skatleņķa bildes? Par pārējo nerunājot. Otrajā linkā patika Distansion/Starring salīdzinājumi pie visiem fokusa garumiem/ visām F vērtībām. Mīnuss - Pentax uzmetuši, un cena varētu būt (man) nedraudzīga.
cien Tirliņa kungs, es neruāju te pat skatu leņķi, bet par konkrētiem piemēriem
Bildes:"bet par konkrētiem piemēriem". Nihrena - šis runājot par konkrētiem piemēriem! Topiks ir par 18-35mm stiklu. Piemēri ir bildēti ar šo konkrēto stiklu. Diemžēl nav uzrādīts, ar kādu fokusa garumu ir šie paraugi. Pieņemu, ka nav max. iespējamie 35mm - galos neviens zūms neparāda to labāko sniegumu. Varētu būt 24-28mm paraugiem. Īsāk sakot, platleņķis. Ar lielēm atšķirībām no piecdesmitnieka. Kaut vai asuma dziļuma (DOF) jomā. Pareizi raksti - Tirliņš, un tikai (spogulī būsi skatījies).
Dpreviev - par 18-35/1,8 veiktspēju uz APS-C matricas kamerām. Sigma's choice of F1.8 as maximum aperture isn't a coincidence; it means that the lens will offer the same control over depth of field as an F2.8 zoom does on full frame. What's more, it will also offer effectively the same light-gathering capability as an F2.8 lens on full frame. By this we mean that it will be able to project an image that's just over twice as bright onto a sensor that's slightly less than half the area, meaning the same total amount of light is used to capture the image. This is important as it's a major determinant of image quality. Essentially it means that APS-C shooters will be able to use lower ISOs when shooting wide open in low light and get similar levels of image noise, substantially negating one of the key advantages of switching to full frame.
Voldemorts:Dpreviev - par 18-35/1,8 veiktspēju uz APS-C matricas kamerām. ....it means that the lens will offer the same control over depth of field as an F2.8 zoom does on full frame...
Voldemorts:Dpreviev - par 18-35/1,8 veiktspēju uz APS-C matricas kamerām. Sigma's choice of F1.8 as maximum aperture isn't a coincidence; it means that the lens will offer the same control over depth of field as an F2.8 zoom does on full frame. What's more, it will also offer effectively the same light-gathering capability as an F2.8 lens on full frame. By this we mean that it will be able to project an image that's just over twice as bright onto a sensor that's slightly less than half the area, meaning the same total amount of light is used to capture the image. This is important as it's a major determinant of image quality. Essentially it means that APS-C shooters will be able to use lower ISOs when shooting wide open in low light and get similar levels of image noise, substantially negating one of the key advantages of switching to full frame.
neļauj nu šitam sevi maldināt. itā - ne Tu pircējs, ne kā. tik tukšus salmus pakult.
eeeeu, bez 5aam 10, peec alus nepaspeeshu!! Bet tekstu rakstiijis pikseljpiseejs kam sajeegas maz. Par dofu var strīdēties- jo svarīgi nesalīdzināt ābolus ar apelsīniem - bet uz aps-c neviens stikls tumšāks nepaliek!