Kā nepiedalās , garlaikoti omuki tak suta simtiem bilžu krāj punktiņus akceptus nākamai krūzītei ! Cik zinu nupat daži citi par katru štruntu "Skali nebļaujoši" pat zelta medāli dabūja lielā festā.
Kā?Vispirms tak apskatās balvas.Ja pirmajā prīzē nav vismaz Nikon D4,tad ko tur piedalīties?Neies jau tāds meistars kā es pirkstu kustināt par alus pudeli.Tādu iespēju,ka varētu arī nebūt pirmais,neviens nopietns cilvēks neizskata.
Citagaisma:
A kāpēc tai konkursā japiedalās un kāds ir konkursa mērķis?
Lai padarītu savu ikdieni interesantāku nevis sēdētu un īdetu par sliktu dzīvi!
Neviens cits mūsu vietā viņu krāsianu nepadarīs!
Pēc Tavas loģikas sanāk ka neīd tikai tie, kas piedalās konkursos, taču es pazīstos tikai ar neīdošiem cilvēkiem un neviens no tiem nepiedalās konkursos, un tas, manuprāt, ir gauži saprotami. Jo ja cilvēkam dzīve ir neinteresanta, jeb grūta, tad nekādi konkursi nepadarīs vieglāku un krāsaināku. ..dzīvi interesantu, vieglāku un piepildītu nepadara ne konkursi, ne balvas, ne kas kas no citiem cilvekiem nācis.
Baltskars:Visa dzīve ir kā konkurss - ir uzvarētāji un ir zaudētāji!
Nez kur esi Tu!
Man Tevis patiesi žēl... Nav svarīgi, kur es esmu, man svarīgi, ka neesmu Tavā vāveresritenī. Par fotokonkursiem Blogā, tak kāds, nahren, konkurss, ja jāspriedelē par jevrikiem topikā "ekonomists nejēga"
VValdis:Izmers 320 x 250 mm • Fotografja CMYK krasu sistema • Formats .jpg (300dpi), .tif (300dpi) • tas tex ira no kāda tur konkursa.
Lūdzu paskaidrojiet, kādā programma es varu dabūt uz JPG krāsu telpu CMYK. Lūdzu, lūdzu.
TAS bija konkurs KRĀSLAVĀ !
TEV PATIK FOTOGRAFET... PARADI SAVAS BILDES LATVIJAI... SIA “BALTA eko” izdod planotajus, sienas, galda, kabatas kalendarus, piezimju klades un skolas produktus jau 15 gadus. 2014. gada tiks izdoti sienas kalendari ar kopejo tiražu vairak ka 60 000 eks. Mes zinam, Tev ir skaistas bildes... Piedalies konkursa - • Riga, Latvija (pilsetas, objekti), jura, daba
VValdis:Izmers 320 x 250 mm • Fotografja CMYK krasu sistema • Formats .jpg (300dpi), .tif (300dpi) • tas tex ira no kāda tur konkursa.
Lūdzu paskaidrojiet, kādā programma es varu dabūt uz JPG krāsu telpu CMYK. Lūdzu, lūdzu.
Lūdzu - Photoshop, kaut vai piemēram!
Bet ne "piemēram". Man , kā jūzeri, skaistu bilžu autoram no manas kabatas bildmašinas nenāk CMYK krāsu telpā veidotas bildes. Tad es no jūzera par lūzeri automātā topu.
Bet ne "piemēram". Man , kā jūzeri, skaistu bilžu autoram no manas kabatas bildmašinas nenāk CMYK krāsu telpā veidotas bildes. Tad es no jūzera par lūzeri automātā topu.
A vai no tavas kabatas bildmašīnas jau nāk bildēs ārā precīzi 320 x 250 mm? Es stipri šaubos - līdz ar to tev jābūt kādām digitālām šķērītēm ar ko to bildīti apgriezt, lai atbilstu prasībām. Līdz ar to šķērītes gan jau varēs pārtaisīt par cmiku. Vai arī nāksies paņemt krutākas šķērītes. Bez rociņām cepumiņi nesanāks.
Gribu apgraizīt bildes malas - lietoju picasu vai maikrosofta bildredaktoru, bet krāsu telpu nee, nevaru. Papromēju ar GIMP un nekā, tas neko nedod. Kur un ar ko var saglabāt jpg, bet lai krāsu telpa ir CMYK, ka tavu m.. kā viņu tur.
VValdis:Gribu apgraizīt bildes malas - lietoju picasu vai maikrosofta bildredaktoru, bet krāsu telpu nee, nevaru. Papromēju ar GIMP un nekā, tas neko nedod. Kur un ar ko var saglabāt jpg, bet lai krāsu telpa ir CMYK, ka tavu m.. kā viņu tur.
Win JOPROJAM nesaprot cmyk.jpg ??? Tad seivo ar ābolu,viss joprojam notiek ,jau kopš 90tajiem.
Fotografēju un publicēju darbus citur. Konkursi nelon, aiz ko krāniņiem mērīties? Pa laikam sūtu uz Foto&Video lasītāju konkursu, aiz kāres savus darbus žurnālā publicētus ieraudzīt...
Vavers:piedalos ik pa laikam, bet parast pakaashu bildeem, kur virsuu pliki pupi i
fotoshopa!!!! Protams ir daunji, kas uzskata ka tikai tifu var cmika dabuut. Vieniga aplamiba kas tur ir rakstiita dpi...tas ir oldskuuls, ppi vajarzeetu.
fotoshopa!!!! Protams ir daunji, kas uzskata ka tikai tifu var cmika dabuut. Vieniga aplamiba kas tur ir rakstiita dpi...tas ir oldskuuls, ppi vajarzeetu.
Nē,vienīgā aplamība ir prasība pēc CMYKa,ja jau ,tad jau ,uzrāda cmika profilu un krāsu limita % ,vismaz.
ooo, meistars ierunājās... pasaki vēl, ka vajadzētu ne tikai cmykā, bet ar druks pdfu uzreiz dot. vai ai, vai epsi...
konkursa prasības gan konkrētajā gadījumā ir DAUNISMS