forum.gif
Vizbulītes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Vizbulītes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.13 22:02
 citēt
Ja nav žēl, varbūt kāds var ieteikt vietu, kur zilās vizbulītes lielās masās?
Publicēts: 24.04.13 22:10
 citēt
vēl jau tās tādas pasīkas. brīvdienās daugavas dienvidpuses nogāzēs redzēju šur tur, bet baigās masas nebija
Publicēts: 24.04.13 22:18
 citēt
Nav nav vēl , braukājām ar kientēm , vēl baaig slapjš nezied nekas išti
Publicēts: 25.04.13 00:23
 citēt
Vēlāk būs dendroloģiskajā parkā...:face-smile:
Publicēts: 25.04.13 00:30 labots
 citēt
Jā Skrīveros būs KLĀJIENS gan zilas gan baltas , pogājušā nedēla tur pat sniegs vēl bija kad bildēju alejā
Publicēts: 25.04.13 00:39
 citēt
Es beidzot šogad uzgāju savā pusē mežu, kur šīs zied. Uz šā gada pavasara aiztures bāzes nu mežs pilns ar zilajām, baltajām un dzeltenajām vizbulēm vienlaikus - fantastisks skats!
Publicēts: 25.04.13 08:13
 citēt
Manā pusē Daugmalē cik nu ir, tās arī zied šobrīd pašā labumā, bet maz viņu, nebija pat vērts fotoaparātu vilkt ārā. Bet, lai tērētu benzīnu, gribās puslīdz drošu mērķi.
Publicēts: 25.04.13 10:46 labots
 citēt
nezinu vai šobrīd ir, bet monstrālos apjomos tās vienmēr bijušas Tērvetē

pēc karte te pašā centrā:

maps.google.com...

nu te precīzāk:

maps.google.com...
Publicēts: 25.04.13 10:48
 citēt
nu ķip no Gulbju ezera/dīķa iet taka pa tāda kalneļa kanti uz rietumiem - tur kur kalnelis iet uz beigām nogāze parasti konkrēti zila
Publicēts: 25.04.13 11:14
 citēt
Netālu no mana darba kleistos ir vesels klājiens, vismaz vakar bija. Ceru ka fotoknipsētājas nebūs visas sabradājušas
Publicēts: 25.04.13 16:46 labots
 citēt
Maris:nu ķip no Gulbju ezera/dīķa iet taka pa tāda kalneļa kanti uz rietumiem - tur kur kalnelis iet uz beigām nogāze parasti konkrēti zila

Tērvere ir SAULAINĀKĀ vieta Latvijā ~20% vairāk nekā vidēji Latvijā , pilnīgi legāli pēc statistikas. Plaša laika apstākļu , ģeomagnētiskā vēl visāda anomālija . Krievi tāpēc tur savulaik "Raķetes slēpa" kaut kas dīvains tur un arī netalāja Augstklanē tais vietās , dabas anomālija.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):