forum.gif
Nozagta kamera
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nozagta kamera
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.04.13 20:56 labots
 citēt
It kā jau nekādas cerības neloloju, bet ja nu pēkšķi...
Tātad pagājušo piektdien vakarā meitai no koju istabiņas (RAV kojas Jūrmalas gatvē) nozaga pentax K20d kameru ar Tamron 17-50/2,8 stiklu un melnu nelielu lowepro somiņu, kā arī ipad3 planšeti (baltā krāsā). Kamerai īpašas pazīmes - ieplīsis LCD stikliņš.
Protams, policijai un visiem citiem, kam vajadzēja ir paziņots utt.
Bet ja nu kādam pēkšņi kāds piedāvā kaut ko stipri līdzīgu no minētā komplekta, liels lūgums padot kādu ziņu.
Dīvainākais ir tas, ka zaglis atvēris somiņu, kur bez visa minētā bija arī CPL filtrs, filtru izņēmis un atstājis, pārējo gan savācis :face-crying:
Publicēts: 25.04.13 20:58
 citēt
kam viņam tas cpl. :) un kāda atlīdzība?
Publicēts: 25.04.13 20:58
 citēt
Zinājis,kad,Pentaxis uz gadiem,bet filters...
Publicēts: 25.04.13 21:01
 citēt
pupiks: kāda atlīdzība?
\
Ja kāds palīdzēs atgūt vismaz kaut ko no nozagtā, protams, ka parādā nepalikšu.
Publicēts: 25.04.13 21:03
 citēt
Turpat kojās arī jāmeklē, kam pēkšņi nauda parādās...
Publicēts: 25.04.13 21:08
 citēt
Pareizi,tālu nevajag meklēt,tikai ar loģiku, divas stundas,bez loģikas,bezgalība...
Publicēts: 25.04.13 21:24
 citēt
versatile:Turpat kojās arī jāmeklē, kam pēkšņi nauda parādās...

domā, baigā nauda parādīsies.... vienā vakarā nokodīs un miers
Publicēts: 25.04.13 21:27 labots
 citēt
Ja ipad3 ar 3G moduli pie zināmiem "Sakariem" to var nočekot ~ kvartāla robežās neatkarīgi no ievietotās kartes.
Publicēts: 25.04.13 21:31
 citēt
negatIvs:
versatile:Turpat kojās arī jāmeklē, kam pēkšņi nauda parādās...

domā, baigā nauda parādīsies.... vienā vakarā nokodīs un miers

Nu ja nu. Tādu kodienu pamanīs.
Vai ari kādam jauna truba uzradīsies. Nu figviņzin.
Kojas ir kojas, ir savi likumi un principi - noslēpumu gan nav... Vismaz ne ilgi.
Publicēts: 25.04.13 21:34
 citēt
Lunis:Ja ipad3 ar 3G moduli pie zināmiem "Sakariem" to var nočekot ~ kvartāla robežās neatkarīgi no ievietotās kartes.
ipad bija pats parastākais bez 3g. Tiek čekots, bet pie neta nav parādījies.
Publicēts: 26.04.13 07:54
 citēt
Es savai kamerai esmu iefrēzējusi zīmi, ka tā ir mana manta... :face-grin:
Publicēts: 26.04.13 08:08
 citēt
Hmm.. radās doma - varbūt vajag iefrēzēt vārdu "Zagts"? :)
Publicēts: 26.04.13 09:35
 citēt
Lunis:Ja ipad3 ar 3G moduli pie zināmiem "Sakariem" to var nočekot ~ kvartāla robežās neatkarīgi no ievietotās kartes.
normāli zagļi izslēdz un taisa kreku defoltā, nevis gaida kad nopeilēs atrašanās vietu
Publicēts: 26.04.13 10:15
 citēt
dolldia:Es savai kamerai esmu iefrēzējusi zīmi, ka tā ir mana manta... :face-grin:

Ja es speršu tad man būs po uz to uzrakstu.......:grimace:

Kārtējais pierādījums vai nu kameru visur jāstiepj līdzi vai jāfočī ar parastajām filminiecēm, tās nezog
Publicēts: 26.04.13 10:19 labots
 citēt
Bildes:
normāli zagļi izslēdz un taisa kreku defoltā, nevis gaida kad nopeilēs atrašanās vietu

3G modulim to nav viegli izdarīt nāksies pāršut MAC dzelžus tas Latvijā gana dārgs un nebūt ne uz katra stura veicams serviss , pietam būtiski apgrūtinās lietošanu,. Protams ka "Atrāšanās vietu" tev neviens ar oficiāli nečekos , taču paziņam komunikatoru atrada dažu stundu laikā :) Atlika vien pašiem pārmeklēt pāris daudzdzīvokļu mājas kādā Rīgas guļam rajonā izskaitļot feisu :face-wink::face-grin:
Publicēts: 26.04.13 10:34
 citēt
padalies kaa notika nelaime un ko dariisi lai vairs to nepiedziivotu ?
Publicēts: 26.04.13 11:30
 citēt
Labi ka ir cilvēki, kas zina kā dara normāli zagļi... Pieredze?
Publicēts: 26.04.13 12:30
 citēt
andre:padalies kaa notika nelaime un ko dariisi lai vairs to nepiedziivotu ?

Ko tur daudz stāstīt - piekdienas vakars, meita pēc mācībām brauc mājās, un, tā kā tāpat jau daudz dažādu līdzi vedamu mantu, tad minētās lietas atstāja kojās - tāpat kā parasti. Sestdien pa dienu šai zvana istabiņas biedrene, kas arī bijusi mājās, bet kaut kādu iemeslu dēļ sestdienā atgriezusies kojās un stāsta, ka trūkst konkrēto matu. Papildu info, ka piektdienas vakarā kojās esot bijis pamatīgs dzerstiņš utt. Vēl viena papildus info, ka līdzīgā veidā no citas istabiņas pazudis lapsis. Abos gadījumos durvis bijušas aizslēgtas un nav atlauztas. Ir versija, ka sargam neredzot (droši vien riņķī kaut kur vazājies) no skapīša, kur brīvi pieejamas stāv rezerves atslēgas ir paņemtas šo istabiņu atslēgas. Vairāk neviens neko nezin. Protams, pēc fakta konstatēšanas tika izsaukta policija, paziņots kopmītņu pārvaldniecei (vai kā viņu tur pareizi sauc), izņemts uz ekspertīzi atslēgas serdenis utt. un viņi pašlaik (vismaz teorētiski) veic izmeklēšanu. Protams viņiem tika iedoti arī visu mantu seriālie nr.
Labā lieta tajā visā ir tā, ka meitai tagad ir mācība, ka nevar kojās uz brīvdienām atstāt vērtīgas mantas.
Publicēts: 26.04.13 15:07
 citēt
nebiju domājis, ka manā skolā kāds kroplis mācās
Publicēts: 26.04.13 19:25
 citēt
Nu protams ,policija diži izmantos loģiku,un ievēros visus burta nosacījumus,un Sliktucīs pats atskries.Tak rakstiju,ar loģiku,un drusku kad jau skaidrs,ar sāpītēm.Kojas ir kojas,un lai cik civilizācija skāruse,un(moja hata skraju,ničego ņeznaju) ,tur cauri neiet. LBet nu lai veicas!
Publicēts: 26.04.13 19:29 labots
 citēt
Santim ar loriņus "Kojās" nospēra , bet tad cik dzirdēju šis ar čomiem PADOMĀJA un pēc dažām nekomplicētām darbībām viss ATGRIEZĀS pie īpašnieka:) Sliktais esot izrādījies PILNĪGS idiots , uzķēries uz primitīvu triku.
Publicēts: 26.04.13 19:48
 citēt
Punkts viens,nosperts no aizslēgtas telpas,divām.Lai slēgtu vaļā,jāzin pēc kā iet,tak visu stāvu nečibināja vaļā.Loģisks secinājums:zinātājs ir starp savējiem.Nejaušības procents,labi ja viens.No tā punkta ar jāsāk rakt.
Publicēts: 26.04.13 19:54
 citēt
Godīgi? Es sāktu ar istabas biedreni, īpaši ja dzīvo patālāk no Rīgas - neizklausās loģiski 5dien vakarā uz mājām, sestdien pa dienu jau atpakaļ.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):