forum.gif
PĒRK 12V->220V strāvas pārveidotaju .
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / PĒRK 12V->220V strāvas pārveidotaju .
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.04.13 17:41 labots
 citēt
Nepieciešams nelielas jaudas ~ 400w 12V->220V "Tīras sinusoidas" strāvas pārveidotājs. Izšķirošais lielums NELIELS svars gabarīti . Vajag tādu kas ir UZ VIETAS ,ieteikumi pasūtīt pa 50Ls no Vācijas gaidot nedēļu nav aktuāli.
Publicēts: 26.04.13 17:57
 citēt
argus.lv vai lemona.lv
tiem parasti ir uz vietas bodēs!
Publicēts: 26.04.13 18:26 labots
 citēt
mrproxy:argus.lv vai lemona.lv
tiem parasti ir uz vietas bodēs!

neticēsi NAV :) Ir tikai lielie biroja monstri 8kg 500Ls un "Modificētie" , Ātrākais ko sola piegādāt to ko man vajag ir MAIJA vidus otrā puse.
Publicēts: 26.04.13 18:56 labots
 citēt
Laikam laidīšu prom savu tronix Explorer 1200Ws Pure Sine Wave Inverter.

Somā.

Pievienotā nemateriālā vērtība: Andreja Zavadska uzlīme...
Publicēts: 26.04.13 19:07
 citēt
Eltons:Laikam laidīšu prom savu tronix Explorer 1200Ws Pure Sine Wave Inverter.

Somā.

Pa cik ta nāk tā kastīte? Uzlīmīte nav vajadzīga!
Publicēts: 26.04.13 19:10
 citēt
150
Publicēts: 26.04.13 19:19 labots
 citēt
Eltons:Laikam laidīšu prom savu tronix Explorer 1200Ws Pure Sine Wave Inverter.

Somā.

TĀDS mums ir sen un divi gabali , ja skaita Roļika tad visi trīs gabali , man šie 9-12kg un čemodāna gabarīti šoreiz ļoti traucē . Nepieciešamas mazai 100w blicei un kopā ar aķi ne smagāks par 2kg kas ievietojās mugurenē bez kurpusa un skrūvēm lai ātri var nomanīt barošanu:) Tāpēc saku nepieciešams tikai pats TĪRĀS SINUSOIDAS INVERTORS ~400w , pārējais mums ir lielos daudzumos priekš lielajām kastēm :):):)
Publicēts: 26.04.13 22:27
 citēt
Kautkāda nomaļa sādža , ātrākais LV solās maija vidū piegādāt :D :D Būs vien no Beļģijas vai Vācijas atvest jāpasūta:(
Publicēts: 27.04.13 10:32
 citēt
Vajag ŠITĀDU verķi!

Tik ar NEMODIFICĒTU strāvas līkni .
Publicēts: 28.04.13 16:21
 citēt
Maskavas ielas un Ķengaraga ielas stūrī kaut kāds slāvu kantoris, kas satelītuztveršanas iekārtas tirgo - šamiem kādreiz bija inverteri - pašam vēljoprojām Opelī 500W-īgs iemontēts. Neesmu elektriķis - par strāvas līknēm negalvoju.
Publicēts: 28.04.13 16:44 labots
 citēt
mr_ansis:Maskavas ielas un Ķengaraga ielas stūrī kaut kāds slāvu kantoris, kas satelītuztveršanas iekārtas tirgo - šamiem kādreiz bija inverteri - pašam vēljoprojām Opelī 500W-īgs iemontēts. Neesmu elektriķis - par strāvas līknēm negalvoju.

Nū jā "Kaut kāds" neder un 3 nedēļas gaidīt ar neder. Es jau pasūtīju tomer no Vacijas ,

Friču kvalitāte tomēr garantē duggmbh.de... , redzēs kāds būs , vajadzēs vēl vismaz vienu. Bet ekonomija svarā sanāca zvērīga 5x . Šitas sver 1,1 kg + 1kg aķis. pret

šitiem ~10Kg esošiem verķiem.
Svars un gabarīti šoreiz ir būtiskākais lielums , vēlāk gan saimniecībā noderēs.
Publicēts: 28.04.13 17:08
 citēt
Nū jā "Kaut kāds" neder un 3 nedēļas gaidīt ar neder. Es jau pasūtīju tomer no Vacijas ,

Tak iebrauc Cenuklubā, Piedrujas ielā un ņem kādu tik gribi!!!
Publicēts: 28.04.13 17:21 labots
 citēt
Irsis:Nū jā "Kaut kāds" neder un 3 nedēļas gaidīt ar neder. Es jau pasūtīju tomer no Vacijas ,

Tak iebrauc Cenuklubā, Piedrujas ielā un ņem kādu tik gribi!!!

NEDIRS ja nezini , nemodificētās NEVIENAM nav uz vietas. Ir tikai modificētie visu veidu kas neder. Vai arī mega stacionārās smagas sistēmas Saules enerģijai. Ātrākā vieta bija Lemon , solīja PĒC 15 MAIJA.
Publicēts: 28.04.13 20:06
 citēt
Tiešām domā, ka šī kastīte dod ārā sinusoīdu pie 400W slodzes? Bildē jau izskatās pēc parastā impulsnieka ar ribaino korpusu kā radiatoru (nedo dies izšaus jaudas trazistoram izolāciju), lai dabūtu sinusoīdu kondiķiem jābūt, pūti vai steni. Būtu interesanti, ja tu to kasti uz kādu brīdi iedotu Eltonam, viņš mācēs korekti pielikt pie osciļa pie pareizas slodzes un paskatīties, kas tur īsti nāk ārā. Bet- kam tev vajag sinusoīdu, kāpēc nepietiek ar taisnu impulsu? Vēl, ko tu ar to domā- TĪRĀS SINUSOIDAS INVERTORS ?
Publicēts: 28.04.13 20:57
 citēt
Ja Eltons pieliktu,pie nominālas slodzes...:),vajadzētu no pus Rīgas visus pārejos eksponātus savākt,bet jautājums vai maz tīru vajag.
Publicēts: 28.04.13 21:17 labots
 citēt
UldisS:Tiešām domā, ka šī kastīte dod ārā sinusoīdu pie 400W slodzes? Bildē jau izskatās pēc parastā impulsnieka ar ribaino korpusu kā radiatoru (nedo dies izšaus jaudas trazistoram izolāciju), lai dabūtu sinusoīdu kondiķiem jābūt, pūti vai steni. Būtu interesanti, ja tu to kasti uz kādu brīdi iedotu Eltonam, viņš mācēs korekti pielikt pie osciļa pie pareizas slodzes un paskatīties, kas tur īsti nāk ārā. Bet- kam tev vajag sinusoīdu, kāpēc nepietiek ar taisnu impulsu? Vēl, ko tu ar to domā- TĪRĀS SINUSOIDAS INVERTORS ?

Pure sine wave

A pure sine wave inverter produces a nearly perfect sine wave output (less than 3% total harmonic distortion) that is essentially the same as utility-supplied grid power. Thus it is compatible with all AC electronic devices. This is the type used in grid-tie inverters. Its design is more complex, and costs more per unit power

"Taisns" tas ir modificēta līkne blicēm neder , ja ne uzreiz tad ar laiku gadās pūš kondiķus. Pietam konkrētajām ir sprieguma aizsardzība , ja kaut kas neatbilst nelādē. Tie kas ņemas ar saules baterijām un strāvas no akumulatoriem gari plaši izrakstījuīses kāda tipa iekārtas drīkst slēgt pie lētajiem invertoriem kādas nē , tāpēc pamatā sadzīves elektronikai iesaka Pure sine wave vai Vāciski reiner Sinus vai Latviski dabīgas sinusoida pārvedotājus. Man vaig 100w bet ar rezervi uz varbūt iespējamām kautkādām slodzēm izdomāju ka ~400w pietiks. Kolēgi lieto 150w ar 250w blicēm un šiem iet , es ņemu ar rezervi.
Publicēts: 28.04.13 21:38
 citēt
Elementāri,aktīvā slodze,divas lampočkas pa 60 watiem,i oscilu klāt(simtu vairs nenopirksi).Bet pareizi ir,ja darbam,tad pluss100 procenti.(siltumiņš dara savu)
Publicēts: 28.04.13 21:43 labots
 citēt
AGNOS:Elementāri,aktīvā slodze,divas lampočkas pa 60 watiem,i oscilu klāt(simtu vairs nenopirksi).Bet pareizi ir,ja darbam,tad pluss100 procenti.(siltumiņš dara savu)

T`akautkā es parēkīnāju , Slodze 100w + 100% + sakarst vēl kādi 50% un lai ventilācija ar ar termo datčiku. Esmu jaucis tos Tronixsus daudz mainot aķus , nekāda zvērīgi pārslodzēm domātā konstrukcija tur neizskatās:) Man pašam ir 220-12v trafs , savulaik VEF enerģētiķu taisīts , sver kādus 5kg vismaz , spriegums nestaigā NEMAZ kā pasūtīju toreiz :):)
Publicēts: 28.04.13 21:50
 citēt
Viss jau jauki,bet impulsu slodze,i tad sākas harmoniskās
Publicēts: 28.04.13 23:25
 citēt
AGNOS:Elementāri,aktīvā slodze,divas lampočkas pa 60 watiem,i oscilu klāt(simtu vairs nenopirksi).Bet pareizi ir,ja darbam,tad pluss100 procenti.(siltumiņš dara savu)
Tur jau tas stāsts, ka blice uzlādes laikā nebūs aktīva, bet reaktīva slodze. Un ka tās mazās kastītes dod ārā pūres sīnusu, maz ticams. Pie mazas aktīvas slodzes, iespējams, bet ne pie šādas lielas reaktīvas.
Publicēts: 28.04.13 23:55 labots
 citēt
Nav tomēr tik traki , man ar likās ka vajadzētu būt BAIGĀKAM rāvienam taču uzradās ka nekā . Darbina pat īpaši nekarst. Pašam ar šitādiem DIY samopala verķiem gan nav pieredze , tik speciāli domātiem bet kolēģis kam ar apnika STIEPT lieto un nesūdzas kā ari NETĀ vis kas atrodams. Taču pēdējais kas man pārliecināja Alien Bee jauno komplekta jaucēji un tur iekšā izrādījās PARASTS tuvu sadzīves invertors ar aķi youtu.be... , UN šitas www.photigy.com... , reku šis sareķinājis www.photigy.com... pašam aktuāli šovasar mazie gabarīti un nelielas jaudas tad nu nācās SAŅEMTIES
Publicēts: 29.04.13 09:17
 citēt
Lunis:Nav tomēr tik traki , man ar likās ka vajadzētu būt BAIGĀKAM rāvienam taču uzradās ka nekā . Darbina pat īpaši nekarst. Pašam ar šitādiem DIY samopala verķiem gan nav pieredze , tik speciāli domātiem bet kolēģis kam ar apnika STIEPT lieto un nesūdzas kā ari NETĀ vis kas atrodams. Taču pēdējais kas man pārliecināja Alien Bee jauno komplekta jaucēji un tur iekšā izrādījās PARASTS tuvu sadzīves invertors ar aķi youtu.be... , UN šitas www.photigy.com... , reku šis sareķinājis www.photigy.com... pašam aktuāli šovasar mazie gabarīti un nelielas jaudas tad nu nācās SAŅEMTIES

kruta, noderīga lieta, ja tik vien bildētu ar zipenēm :)
Publicēts: 29.04.13 09:22
 citēt
nu un kurš man 2 gadi atpakaļ klārēja, tikai tronix, tikai tronix...:D
Publicēts: 29.04.13 09:38 labots
 citēt
imgfoto:nu un kurš man 2 gadi atpakaļ klārēja, tikai tronix, tikai tronix...:D

Tronix nekur nepaliek DARBIEM , bet nedarbiem vajag ko PA KRŪMIEM vienam pāsam bez asistentiem stiepjamu :):) Padaudz nedarbu saskrējuši un krūmi arvien biezāki priekšā "Mērķim" , tad nu vaig ko kas iet vienā mugurenē vienam stiepjamā , kaut vai uz Veģerupi piemēram:face-wink::face-grin: Esat stiepuši tos ~2km pa mežu 2x 10kg tronixsus :D
Publicēts: 29.04.13 09:52
 citēt
Lunis:
imgfoto:nu un kurš man 2 gadi atpakaļ klārēja, tikai tronix, tikai tronix...:D

Tronix nekur nepaliek DARBIEM , bet nedarbiem vajag ko PA KRŪMIEM vienam pāsam bez asistentiem stiepjamu :):) Padaudz nedarbu saskrējuši un krūmi arvien biezāki priekšā "Mērķim" , tad nu vaig ko kas iet vienā mugurenē vienam stiepjamā , kaut vai uz Veģerupi piemēram:face-wink::face-grin: Esat stiepuši tos ~2km pa mežu 2x 10kg tronixsus :D

neesmu stiepis, teikshu godigi, ari nealkstu. kaut ka vienmer piemekleju lokaciju ta, lai var dabut elektribu vai izlidzos ar asistenteem un reflektoriem:)
Publicēts: 29.04.13 10:39 labots
 citēt
imgfoto:neesmu stiepis, teikshu godigi, ari nealkstu. kaut ka vienmer piemekleju lokaciju ta, lai var dabut elektribu vai izlidzos ar asistenteem un reflektoriem:)

Nu re , a man klientes paliek arvien trakākām idejām bet bailīgākas , nākas līdz ar to stiept vienam kārtīgus gabalus visas grabažas , tad nu "Jāoptimizējas" svara ziņā. Citādi kopā sanāk ~50kg , esmu paredzējis novilkt uz 20-25kg vienā "Paunā"
Publicēts: 29.04.13 10:50
 citēt
Lunis:
imgfoto:neesmu stiepis, teikshu godigi, ari nealkstu. kaut ka vienmer piemekleju lokaciju ta, lai var dabut elektribu vai izlidzos ar asistenteem un reflektoriem:)

Nu re , a man klientes paliek arvien trakākām idejām bet bailīgākas , nākas līdz ar to stiept vienam kārtīgus gabalus visas grabažas , tad nu "Jāoptimizējas" svara ziņā. Citādi kopā sanāk ~50kg , esmu paredzējis novilkt uz 20-25kg vienā "Paunā"

tak gandrīz visur ar auto var piebraukt mūsdienās, ja neskaita purvu :)
Publicēts: 29.04.13 10:54
 citēt
Man ir viens vecs laps padomju laiku verķis :big_smile: nav arī pārāk smags, viens gab. fotoknipsētājs var arī pacelt :big_smile:
Publicēts: 29.04.13 11:02
 citēt
Lunis:

Veco zēn, tev tak business esot tā sakārtots, ka tu dari tikai to kas tev patīk un visu citu tev dara asistentes... Nu tak lai tā viena, kura tavā vietā māk braukt ar auto, lai tev šoferē, bet pārējās lai stiepj tev tos dzelžus pa krūmiem... Un kad gatavs, tevi pievedīs iekš krūmiem un to podziņu nospiedīsi... :)
Publicēts: 29.04.13 11:21 labots
 citēt
Bet man jau tā ir visus gadus , TIKAI taga arvien vairāk tādu "Klienšu" kuras grib "Tikai tu un NEVIENS" , ko lai dara :):) Tās labākās vietas parasti ir nomaļas , nereti kājām jāiet pa mežu 2-3km jālien visusr :):) Tad vēl privāti ceļi ar VISUR , vēl arī ziņkārīgo bari "Uz skaņu , autiņu" sāk ātri sarasties ;D
Publicēts: 29.04.13 11:23 labots
 citēt
ak34:

tak gandrīz visur ar auto var piebraukt mūsdienās, ja neskaita purvu :)

PURVI tas nav mans profils , man parasti ir Ūdeņi un "Objekti" un tie bieži ir "Aiz privātiem ceļiem" :) Ziņkārīgo bari ar "Modelītēm" galīgi neruļī :):) Klaiskais piemērs daudziem labi zināmā Veģerupe , tur ~2km pa mežu. TUR vēl 1990 varēja PIEBRAUKT ko toreiz ne reiz ar darījām , bet tagad jau sen nē , nav vairs ne ceļa un apkārt PRIVĀTAS zemes :) Reku piemēram iespējamais īsākais ceļas kilometrs pa kratīgiem brikšņiem ieej.lv... un tikai VASARĀ :( pATREIZ normāls ceļas ir TIKAI ŠĀDS ieej.lv... , Toties kāds tur ūdens maijā youtu.be... , domāju kungi kas tur kustas var PADALĪTIES atmiņas cik tuvu tur var "piebraukt" :):)
Publicēts: 29.04.13 12:55
 citēt
Smuki, bet mani upes kaut kā ne ļoti interesē :) bet pēc kartes izskatās, ka tur pienāk ceļš upes kreisajā pusē www.balticmaps.eu...

nav bail, ka bildējot meičas kāds dabas vērotājs ieradīsies?

bet sāpi ar smagumu nešanu varu saprast.
Publicēts: 29.04.13 13:15 labots
 citēt
ak34:Smuki, bet mani upes kaut kā ne ļoti interesē :) bet pēc kartes izskatās, ka tur pienāk ceļš upes kreisajā pusē www.balticmaps.eu...

nav bail, ka bildējot meičas kāds dabas vērotājs ieradīsies?

bet sāpi ar smagumu nešanu varu saprast.

TĀ karte ir ĻOTI ļoti veca :) Taisīta pēc 1950 gadu Krievu 25.000 Militārās kartes :) Kautgan viņa skaitās 2007 gada vietām viņa štruntigāka par 1999 gada tā paša kantora izdevumu. Šai sakarā varētu parādit BILDES no Tiltiem kuri TAI KARTĒ skaitās BRAUCAMI un lietojami :):) Piemēram šis "Tilts" kurš jau 20+ gadus praktiski nav dabā www.balticmaps.eu... Rekur viņs www.ogresbalss.lv... , var palasīties www.ogresbalss.lv...
Publicēts: 29.04.13 13:27
 citēt
Vispār normālu karšu gandrīz nav. Arī LĢIA kartēs iztrūkst ceļi. Visādā ziņā JS karte pēc manas pieredzes ir diezgan atbilstoša. Tilti, protams, var būt problēma
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):