Nu prvet visiem māksliniekiem. kārtējo reizi man ir jautājumi.
ir nepieciešams izdrukāt bildi es viņu redzu apm 1x1,5m. netā piedāvājums 40ls+kkāds tur pvn, bet tas uz kanvas. vai to man vajag nezinu. iespējams, bet es to bildi redzu ierāmētu.
labi sākšu tā. ka man jādāvina dāvana 1. gada vecumā, protams tas būs vecākiem, bet gribētos tākā vnk tapeti, nu tik maza nesaucas tapete, bet nu foto labā stāvoklī gan jau spīdīga(protams tikai iespējams).
nu labi par to vēl ir ko domāt. 12 dienas.
bet jautājums ir par to kur to varētu izdarīt kvalitatīvi un ātri. cenā līdz 20ls iespējams.
Mierīgi, un pat zem 20. Kā arī bez kādiem rāmjiem, kanvām un spīdīgiem papīriem. Druka uz putu kartona
Putu kartons tiek apdrukāts ar speciālu UV drukas iekārtu, nodrošinot lielisku attēla kvalitāti. Pilnkrāsu druka uz putu kartona (1200 dpi) ir iespējama no abām pusēm, putu kartonu pēc apdrukas var izcirst.
Materiāls: abpusēji vienāds putu kartons ar īpaši baltu virsmu. Ar putu kartonu vispārdrošākās idejas var realizēt radoši cilvēki, par to liecina materiāla vienkāršā apstrāde, kā arī tā vieglums. Putu kartona izdrukas var izmantot izstāžu, prezentāciju noformēšanai, telpu interjera dizainā, dekorāciju izgatavošanā, skatlogu noformēšanā u.c.
Loksnes izmērs: 1000×1400 mm, maksimālais apdrukas laukums: 980x1380mm, putu kartona biezums: 5 mm.
Drukas platums (mm)*
Please enter a value between 300 and 1380. Drukas augstums (mm)*
Please enter a value between 300 and 980. Eksemplāru skaits*
Drukas veids Vienpusēja druka (4+0)
Vienpusēja druka (4+0) Divpusēja druka (4+4) Apstrāde Sagriezt pēc izmēra
Sagriezt pēc izmēra Nevajag Putu kartona biezums 5 mm
5 mm Laminēšana Nevajag
Nevajag Matēts lamināts Glancēts lamināts Aprēķins Price: Ls 14.00
caur drukātavu un caur spiestuves cenām man paziņas dod 1m2 7ls. bet tad man vajag to caur darbu un atkal būšu kādam parādā un mūžam jāstrādā tad tikai būtu. tapēc tāda sākuma cena.
Eltons:Mierīgi, un pat zem 20. Kā arī bez kādiem rāmjiem, kanvām un spīdīgiem papīriem. Druka uz putu kartona
Price: Ls 14.00
kā tas ir putu kartons. vīnu var stikla rāmī ielikt? vai viņš kkāds biezs? un cik ilgā laikā to veic.
Var likt, ja grib, bet priekš kam? Aizmugurē pielīmē āķīšus un kar pie sienas, 5mm biezumā, ne kāda vaina, askētiski un moderni, nav jādomā par pieskaņotiem rāmjiem interjerā. Man gan viens 1.2m X 0.9m dēļ nepareiza nostiepuma ar laiku sagriezās. Vienu bildi gan jau dienas laikā izlaidīs.
Visstas par to putukartonu ir drusku zinātniskā fantastika,tobiš juridiski jau to var izdarīt,bet praktiski nekas labs tur nebūs,šitā mērkaķauditorija ir komercuha - "lētidrukā-izliek apskatei-izmet-drukā nākošo "JAUNUMSNACPERC!!!!!"-u.t.t."" Nesen vienam interjeram drukāju dažas 110x160 cm bildītes, sanāca kvalitatīvi un tikai par ~80Ls gabalā -epsons-neobonds-laminēšana.
Eltona garajā penterē atslēgas vārdi ir ceturtajā rindiņā - *lieliska attēla kvalitāte*... tas ir ļoti stiepjams jēdziens. Tik pat stiepjams jēdziens kā *smuki*
Eltons nemānās - tiešām būs labāk kā budžeta ofisa lāzerprinteris vai kreisām krāsām aizmests tintenieks uz rakstāmpapīra.
Tik pat stiepjams jēdziens ir fails ko dosi drukāt - visbiežāk jau A3 izdruka *nodod* bildētāja iemaņas gan pogas spiešanā, gan pēcapstrādē, gan... ko tur liegties universālo optiku. Attiecīgi Eltona ieteikums iet cauri nomācoši lielākajā vairumā gadījumu.
Bet ja failiņa iegūšanas ķēdītē nav vājo posmu, tad minimums ir epsons-neobonds un 1x1.5M kartiņu saņemot 50LVL nekādi neierakstīsies.
Maris:Eltona garajā penterē atslēgas vārdi ir ceturtajā rindiņā - *lieliska attēla kvalitāte*... tas ir ļoti stiepjams jēdziens. Tik pat stiepjams jēdziens kā *smuki*
Eltons nemānās - tiešām būs labāk kā budžeta ofisa lāzerprinteris vai kreisām krāsām aizmests tintenieks uz rakstāmpapīra.
Tik pat stiepjams jēdziens ir fails ko dosi drukāt - visbiežāk jau A3 izdruka *nodod* bildētāja iemaņas gan pogas spiešanā, gan pēcapstrādē, gan... ko tur liegties universālo optiku. Attiecīgi Eltona ieteikums iet cauri nomācoši lielākajā vairumā gadījumu.
Bet ja failiņa iegūšanas ķēdītē nav vājo posmu, tad minimums ir epsons-neobonds un 1x1.5M kartiņu saņemot 50LVL nekādi neierakstīsies.
Bļ.. nu ko kladzinat, Eltonpapus tak pateica - 14 un āmen!
ps. atceros kāds skaists bija izstādes plakāts paša dizaiā un nodomāju - tas būtu pēdējais cilvēks, ar kuru runāt par kvalitāti