LV tā reta vajadzība - te masveidā neapmainās ar nekompresētu video - atiecīgi ssd biežāk lieto kā sistēmdiskus vai raid aizvietotājus portatīvajos - un abos gadījumos Tb nav nepieciešams
ātrumā uz vietas rāda tikai vienu - otrdien vari dabūt:
Maris:LV tā reta vajadzība - te masveidā neapmainās ar nekompresētu video - atiecīgi ssd biežāk lieto kā sistēmdiskus vai raid aizvietotājus portatīvajos - un abos gadījumos Tb nav nepieciešams
Nez vai bija domaats ssd, drīzāk hdd.. ssd nez vai vispār 1TB ir.., un ja ir, tad maksā kosmosu..
Trešo no augšas 1tb izpildījumā pusotru gadu lietoju ļoti aktīvā režīmā - ļoti labs! Iespraud USB un viņš griežas.
Principā iztur mērenu ņirgāšanos (man kompja pirekšā USB mūžīgi bija iesprausts), par cik mājās 2,5.g.v. meita, tad viņš bija spiests pārdzīvot neskaitāmas reizes izraušanu lasīšanas/rakstīšansa režīmos, nomešanu zemē (jo turpat uz kompja bija uzlikts). Bet vienreiz viņam nepaveicās (un 800gb manu datu, kas tur iekšā) - lasīšanas režīmā tika nosviests uz flīzītēm no 1m augstuma un sāka gļukot. Kamēr dakterēju ar chkdsk u.t.t. sāka pavisam bēdīgs palikties, attiecīgi padomāju, ka ir jau gana nomiris un atskrūvēju vaļā zinātniskos nolūkos - zem tā plastmas korpusa pats disks stūros ir iestirpināts putoplasta gumijās, attiecīgi mēreni sitieni un kritieni droši vien viņam nav pārāk bēdīgi (ja nav vadā pieslēgts un griežoties nenojaucas pret zemi). Pašu disku arī vāļā atskruvēju, 1tb versijā ir trīs diski (platters) ar sešām virsmām - makten smalks pasākums. La arī zinātnisko eksperimentu izveicu vannas istabā (flīzes, mitrināšana - putekļu minimums) pēc aizskrūvēšanas manāmi sāka ne tikai nelasīt, bet arī kaut kas čirkstēt un malties.
Bet pētīšanas rezultātā, lietošanas ērtībā, izturībā, makten resnajā vadā (viens USB ports tika izlauzts ar ķeskām, meitas maktenas piepūles rezultātā) - šis ir pareizais disks ko pirkt!
Tieši šitāds bija (var bildītes apskatīties ar pasi un rociņu salīdzinot): www.amazon.com...
cilveki ne tikai bilde, filmee, ir ari maketeshana, graf, dizains, 3d, + standarta arhivs ar veciem sudiem un muuzachku u.t.t ehh ja es biju domajis sdd.. sdd ir pavisam cita lieta kaut ari maksa ari dzen dargi : )
endrju:cilveki ne tikai bilde, filmee, ir ari maketeshana, graf, dizains, 3d, + standarta arhivs ar veciem sudiem un muuzachku u.t.t ehh ja es biju domajis sdd.. sdd ir pavisam cita lieta kaut ari maksa ari dzen dargi : )
Tā arī nesaprotu, ko ar to SDD domāji- kļūdijies rakstot SSD vai HDD... ja domāji SSD, tad terabaitīgus neesmu redzējis, ja tāds kautkur būs, tad maksās nenormāli dārgi, un arī jēga nekāda- terabaits datiem vienalga par mazu, un īsti jēga no SSD ir sistēmas diskam..
ar 1 tb par īsu kā ieslēdz fočukam video, tā gb skaitītājs sāk griezties kā bulgāru viesstrādnieks
Tēmas sākumu vērts izlasīt:
endrju:Kāds varbūt var ieteikt 1tb sdd ārējo, ērtu un kompaktu, lai nav smags un reizē ātrs un pieejams lv veikalos..??
Es egoistiski par sevi, man tāda pati vajadzība. Tik apmērs lielāks, ar esošo 1 tb ārējo vairs nepietiks. Un Elmār - man ir lielas aizdomas, ka būsi Lauberē viņus jau redzējis.....starp citu arī mani esi redzējis vēl vairāk - bijām vienā pasākumā Dzīvē gan izskatījies visnotaļ piezemēts kungs bez šiem pagasta gudrākā vipendroniem
Es egoistiski par sevi, man tāda pati vajadzība. Tik apmērs lielāks, ar esošo 1 tb ārējo vairs nepietiks. Un Elmār - man ir lielas aizdomas, ka būsi Lauberē viņus jau redzējis.....starp citu arī mani esi redzējis vēl vairāk - bijām vienā pasākumā Dzīvē gan izskatījies visnotaļ piezemēts kungs bez šiem pagasta gudrākā vipendroniem
dzīvē stipri piezemētāks, ja reiz par alu un picas šķēli gatavs ierasties tev konedku pakas instalēt...
Piedod, novadniek, bet neesmu pat centies Tavu izcilo personību izzināt.... Ja nu vēl kādreiz gadies manā tuvumā, pienāc, un pasaki, aizkapa balsī, sakrālo "I am back"... Vismaz es sapratīšu...
es savu laiku labāk veltīšu tai muļķīgajai pafilmēšanai, kad atkal būšu tai pusē.....fantāzijas iesaku realizēt bildītēs. Protams - tas ir daudz neinteresantāk par ego spodrināšanu neta druvā