forum.gif
atņirdzās windovs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / atņirdzās windovs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.04.13 17:48
 citēt
jau ieslēdzot neatveras,kas būtu prātīgākais lai atdzīvinātu?
Publicēts: 28.04.13 17:52
 citēt
Mož eņģes jāieeļļo , stikls jāpaslauka , aizkari jāpavirina šurpu turpu , MĒĢINĀJI ?
Publicēts: 28.04.13 18:03
 citēt
variantu daudz, serviss vai kāds zinošs spēs palīdzēt.
Iespējams viss, sākot ar izraut/iespraust baroklī strāvas vadu, beidzot ar mātesplates un/vai citu daļu maiņu.
Publicēts: 28.04.13 18:44
 citēt
Lunis:Mož eņģes jāieeļļo , stikls jāpaslauka , aizkari jāpavirina šurpu turpu , MĒĢINĀJI ?
eļļoju,slaucīju ,virināju-MĒMS:))
Publicēts: 28.04.13 18:47
 citēt
Prātīgākās darbības parasti ir tās, kuras paveiktas pirms tam.. :)
Piemēram- svarīgo datu glabāšana atsevišķā diskā, vai vismaz partīcijā. Šajā gadījumā vienkārši uzmet svaigu OS un viss..
Publicēts: 28.04.13 18:48
 citēt
versatile:variantu daudz, serviss vai kāds zinošs spēs palīdzēt.
Iespējams viss, sākot ar izraut/iespraust baroklī strāvas vadu, beidzot ar mātesplates un/vai citu daļu maiņu.
Detaļām vajadzētu būt kārtībā-UZINSTALĒJOT -UBANTU_-vis darbojās,bet man patīk PICASA un tie neiet kopā:)((
Publicēts: 28.04.13 18:51
 citēt
E_E:
UZINSTALĒJOT -UBANTU_-vis darbojās,bet man patīk PICASA un tie neiet kopā:)((

Kapēc neiet? ar wine griežas bez problēmām..
Publicēts: 28.04.13 18:56
 citēt
E_E:
Lunis:Mož eņģes jāieeļļo , stikls jāpaslauka , aizkari jāpavirina šurpu turpu , MĒĢINĀJI ?
eļļoju,slaucīju ,virināju-MĒMS:))

A pa riteni iespēri?
Publicēts: 28.04.13 19:36
 citēt
E_E:
versatile:variantu daudz, serviss vai kāds zinošs spēs palīdzēt.
Detaļām vajadzētu būt kārtībā-UZINSTALĒJOT -UBANTU_-vis darbojās,bet man patīk PICASA un tie neiet kopā:)((
A kompim pateici, ar kuru OS lai sāk- ar UBANTU (vispār jau Ubuntu) vai windowu? Iespējams, ka šis vēl joprojām stāv krustcelēs un nevar saprast ar ko draudzēties- Ubuntu vai windowu.
Publicēts: 28.04.13 20:03
 citēt
nu, ar simptomu "jau ieslēdot neatveras" neko sīkāk nevar pateikt. Apraksti sīkāk.
Publicēts: 28.04.13 20:07
 citēt
versatile:nu, ar simptomu "jau ieslēdot neatveras" neko sīkāk nevar pateikt. Apraksti sīkāk.
windovs sākuma lodziņš paskrien,paskrien un sāk visu no jauna........................
Publicēts: 28.04.13 20:08
 citēt
UldisS:
E_E:etaļām vajadzētu būt kārtībā-UZINSTALĒJOT -UBANTU_-vis darbojās,bet man patīk PICASA un tie neiet kopā:)((
A kompim pateici, ar kuru OS lai sāk- ar UBANTU (vispār jau Ubuntu) vai windowu? Iespējams, ka šis vēl joprojām stāv krustcelēs un nevar saprast ar ko draudzēties- Ubuntu vai windowu.
UBUNTU uzlikts uz cita diska(3)
Publicēts: 28.04.13 20:10
 citēt
Schneider:
E_E:ļļoju,slaucīju ,virināju-MĒMS:))

A pa riteni iespēri?
pa riteni neiespēru,bet pa logu gribēju parādīt trīs debes puses..........
Publicēts: 28.04.13 20:11
 citēt
E_E:
versatile:nu, ar simptomu "jau ieslēdot neatveras" neko sīkāk nevar pateikt. Apraksti sīkāk.
windovs sākuma lodziņš paskrien,paskrien un sāk visu no jauna........................
Nu tad sāc windowa ielādes laikā ar F8 un seifa modi. Ja prasīsi kas tas tāds, piedod, tad meklē palīdzību dzīva cilvēka veidā.
Publicēts: 29.04.13 09:39
 citēt
visticamāk ka cietajam kādi klusteribeiktu un nepaveicies, ka tieši tur kkadi sitēmfaili dzīvo....

mans ieteikums - atštepselē nost cieto, peiliec pieejoša datora palaid chdisku, defragmentāciju un visu to figņu..., pēc tam windovs repairu vajadzētu palaist...
Publicēts: 29.04.13 09:58
 citēt
f-foto:Pirms neatgriezeniskas laušanas saskaņā ar 100 foruma padomiem prātīgāk tomēr palūgt kādam apskatīties "slimnieku" uz vietas.

+1234
tikai shitas paziimes 100% uz cietaa diska nogruushanu, pirms dod meistariem, silti iesaku, parkope visu svarigo.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):