variantu daudz, serviss vai kāds zinošs spēs palīdzēt. Iespējams viss, sākot ar izraut/iespraust baroklī strāvas vadu, beidzot ar mātesplates un/vai citu daļu maiņu.
Prātīgākās darbības parasti ir tās, kuras paveiktas pirms tam.. Piemēram- svarīgo datu glabāšana atsevišķā diskā, vai vismaz partīcijā. Šajā gadījumā vienkārši uzmet svaigu OS un viss..
versatile:variantu daudz, serviss vai kāds zinošs spēs palīdzēt. Iespējams viss, sākot ar izraut/iespraust baroklī strāvas vadu, beidzot ar mātesplates un/vai citu daļu maiņu.
Detaļām vajadzētu būt kārtībā-UZINSTALĒJOT -UBANTU_-vis darbojās,bet man patīk PICASA un tie neiet kopā((
versatile:variantu daudz, serviss vai kāds zinošs spēs palīdzēt. Iespējams viss, sākot ar izraut/iespraust baroklī strāvas vadu, beidzot ar mātesplates un/vai citu daļu maiņu.
Detaļām vajadzētu būt kārtībā-UZINSTALĒJOT -UBANTU_-vis darbojās,bet man patīk PICASA un tie neiet kopā((
A kompim pateici, ar kuru OS lai sāk- ar UBANTU (vispār jau Ubuntu) vai windowu? Iespējams, ka šis vēl joprojām stāv krustcelēs un nevar saprast ar ko draudzēties- Ubuntu vai windowu.
E_E:etaļām vajadzētu būt kārtībā-UZINSTALĒJOT -UBANTU_-vis darbojās,bet man patīk PICASA un tie neiet kopā((
A kompim pateici, ar kuru OS lai sāk- ar UBANTU (vispār jau Ubuntu) vai windowu? Iespējams, ka šis vēl joprojām stāv krustcelēs un nevar saprast ar ko draudzēties- Ubuntu vai windowu.
visticamāk ka cietajam kādi klusteribeiktu un nepaveicies, ka tieši tur kkadi sitēmfaili dzīvo....
mans ieteikums - atštepselē nost cieto, peiliec pieejoša datora palaid chdisku, defragmentāciju un visu to figņu..., pēc tam windovs repairu vajadzētu palaist...