forum.gif
m39 Tair3 GrandPix uz 5dII
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / m39 Tair3 GrandPix uz 5dII
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.05.13 14:09 labots
 citēt
Schneider:Paga, bet iespējams, ka tam, kurš te lamājas kā sapožņiks, arī taisnība. Ja gredzenu uzskrūvē ar vītnes sākuma nobīdi, bet otrā galā ir drātiņa, viņš ar bezvītnes vietu aizskrūvēsies tā, ka skalas vienalga būs apakšā. Lai tās būtu vietā, uz vajadzīgo milimetra daļu tā gredzena daļa, kur saskaras ar objektīva pakaļu, ir jānovīlē!
Vot tā būs pareizi!

KĀDS Progress. Šneiderā pamodās IZTĒLE... Nepaies i gads un šamais savus sākotnējos maldus būs apjēdzis... Turies latvieti!!!:face-grin:
Interesanti CIK dienām jāpaiet, lai viens cilvēks apjēgtu, ka novīlēšana ir tikpat stulba, kā drātiņu tīšana... Es dodu divas, kurš vairāk??:face-grin:
Publicēts: 04.05.13 15:00 labots
 citēt
elmaar, reala dzive ir kaa? objektiivs atduras pret eosa pareju vai pret vitne/vitne shaibiiti?
Publicēts: 04.05.13 15:21 labots
 citēt
imgfoto:elmaar, reala dzive ir kaa? objektiivs atduras pret eosa pareju vai pret vitne/vitne shaibiiti?

Tā pāreja ir cilindrs ar iekšējo/ārējo vītni... Nekādas šaibas, lai iespēju fokusēties uz "bezgalību" nečakarētu, Apmēram tā:
www.ebay.de...
Publicēts: 04.05.13 15:26 labots
 citēt
eu, bet elmaram ir apsoluti taisniiba, ja iesleedz beidzot kreativu domashanu.
pat ja ta pareja tiek paskruveta uz aru par 0.5mm un vitnes sakums nostajas preteja pusee, stiklam vajadzees skruveties liidz galam par 0.5mm taalaak un par 1/2 apgriezienu vairaak, atkal nostajoties ar visu uz apakshu.
Super:D
Publicēts: 04.05.13 15:28
 citēt
imgfoto:eu, bet elmaram ir apsoluti taisniiba, ja iesleedz beidzot kreativu domashanu.
pat ja ta pareja tiek paskruveta uz aru par 0.5mm un vitnes sakums nostajas preteja pusee, stiklam vajadzees skruveties liidz galam par 0.5mm taalaak un par 1/2 apgriezienu vairaak, atkal nostajoties ar visu uz apakshu.
Super:D

AHA un visgrūtāk ar TO ir Mārim, kas citiem to "domāšanu" māca....:face-grin: Gadās.:face-smile:
Publicēts: 04.05.13 16:03
 citēt
m39 zenītam ir par 3 desmitdaļām īsāks attālums līdz filmai - attiecīgi jāstāv uz sāniem skalai vairāk uz apakšu un jābūt bez bezgalības pēc noklusējuma - vai jāpadrāž (ja vajag lietot ar tādu m42 pāreju) objektīva korpuss par tām 3 desmitdaļām.

palielinatāja šneideri un rodenštoki nostājas ar skalu uz augšu + tiem ir pilnīgi pofig attālums jo fokusēšanās notiek ar makroplēšu.
Publicēts: 04.05.13 16:32
 citēt
Maris:m39 zenītam ir par 3 desmitdaļām īsāks attālums līdz filmai - attiecīgi jāstāv uz sāniem skalai vairāk uz apakšu un jābūt bez bezgalības pēc noklusējuma - vai jāpadrāž (ja vajag lietot ar tādu m42 pāreju) objektīva korpuss par tām 3 desmitdaļām.

palielinatāja šneideri un rodenštoki nostājas ar skalu uz augšu + tiem ir pilnīgi pofig attālums jo fokusēšanās notiek ar makroplēšu.

Pat nezināju, ka nagu graušana tā sit pa smadzenēm. Vispār jau stāsts bij bik par citu.... :face-grin:
Publicēts: 04.05.13 17:57
 citēt
segodnja po tri no maljenkije a vchera za chetire...nooo boolshije...:)
Publicēts: 04.05.13 19:16 labots
 citēt
Vispār, tomēr laikam arī vīlēšana nepalīdzēs.
Atliek mans variants - apvīlēt nafik apakšējo 39 vītni un virsējo 42 uzkleķerēt ar Supermomentu pareizajā stāvoklī.
Atliek tik noskaidrot Elmarsa histēriskās uzvedības iemeslus un šķirsimies kā draugi.
Publicēts: 04.05.13 19:42 labots
 citēt
Tfu, pogu sajaucu... :beaten:
Publicēts: 04.05.13 20:39 labots
 citēt
Schneider:Vispār, tomēr laikam arī vīlēšana nepalīdzēs.
Atliek mans variants - apvīlēt nafik apakšējo 39 vītni un virsējo 42 uzkleķerēt ar Supermomentu pareizajā stāvoklī.
Atliek tik noskaidrot Elmarsa histēriskās uzvedības iemeslus un šķirsimies kā draugi.

"Pret stulbumu pat Dievi cīnās veltīgi. /Šillers/"
Tik viena nelaime, ja necīnās vispār, tad sākas Orvels....
Man patiess prieks par Tavu izaugsmi, Šneider!
Bet, neba nu mēs laulāti, lai šķirtos...
Par patiesu "olipisko mieru" varētu liecināt šis:
"bez pizģec bļa loh arī ko vispār esi spējīgs pateikt ?" vietējā švarcnēģera teiciens...
Jauku visiem šo pavasarīgo laiku!:face-smile:
P.S. Un, jā, bez superlīmēm, pastāv arī tehniski pareizi izgatavotas lietas... Es izvēlos tieši tādas.:face-smile:
Publicēts: 04.05.13 20:52
 citēt
Elmarss: Par patiesu "olipisko mieru" varētu liecināt šis:
"bez pizģec bļa loh arī ko vispār esi spējīgs pateikt ?" vietējā švarcnēģera teiciens...

Jā... patiess olimpiskais miers ir šeit:
Elmarss: Paskaties, ambāli...
Publicēts: 04.05.13 21:07
 citēt
Schneider:
Elmarss: Par patiesu "olipisko mieru" varētu liecināt šis:

Jā... patiess olimpiskais miers ir šeit:
Elmarss: Paskaties, ambāli...

Arī Tev jauku šo skaisto pavasara vakaru.:face-smile:
Publicēts: 04.05.13 22:01
 citēt
Schneider:Vispār, tomēr laikam arī vīlēšana nepalīdzēs.

nu tās 3/10 jau tāpat būs par tālu... - vainu tās 3/10 dreijāt no m39 dupša nost vai godīgu 39-baijonete pāreju - nu vai kā es - makroplēša un lielā formāta vai palielinātāju optika.
Publicēts: 05.05.13 10:04
 citēt
Bet nu visprātīgākais būtu uz to objektīvu vispār neskatīties. Man bija Takumar 300/4, paspēlējos, bildējot lidmašīnas 10 km augstumā, kādu stārķi pļavā un mežastrazdu uz zara, sapratu, ka reportāžām to lietot ir apmēram tikpat ērti kā mūsdienās klausīties lampu rādiķi uz vidējiem viļņiem, sen jau esmu nopārdevis.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):