forum.gif
Vai zinājāt?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai zinājāt?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.04.13 18:08
 citēt
Vai zinājāt, ka latviešu hobijs Nr.1 esot SKUMŠANA ?! Es nojautu, bet nepratu tik precīzi un eleganti formulēt. Un tiešām - tepat fotoblogā ir pārpārēm "viss ir slikti" stila komentāru, bet kronis visam - dažu pasažieru skumšana pat pēc PSRS! Atziņa nāk no šejienes: www.delfi.lv...
Publicēts: 29.04.13 18:15 labots
 citēt
GunarsII:Vai zinājāt, ka latviešu hobijs Nr.1 esot SKUMŠANA ?! Es nojautu, bet nepratu tik precīzi un eleganti formulēt. Un tiešām - tepat fotoblogā ir pārpārēm "viss ir slikti" stila komentāru, bet kronis visam - dažu pasažieru skumšana pat pēc PSRS! Atziņa nāk no šejienes: [url=http://www.delfi.lv/izklaide/kino-televizija/televizija/asv-seriala-izsmej-latviesu-hobiju-numur-viens.d?id=43273215
]http://www.delfi.lv/izklaide/kino-televizija/televizija/asv-seriala-izsmej-latviesu-hobiju-numur-viens.d?id=43273215[/url]

Vēl ņirdzīgāka ir dažu ļautiņu, kas sevi latviešiem pieskaita, nepārvaramā tieksme uzzināt KO par mums domā kautkādi ārvalstu ambāļi. Man, cilvēciņ tevis patiesi žēl. Turpini analizēt sevi caur muļķu prizmu.:face-smile:
Publicēts: 29.04.13 18:17
 citēt
Nevaru Tev nepiekrist :) Latvietis parastais vienmēr vairāk čīkstēs nekā darīs un tās latviešu dziesmas :D Nu gandrīz vai jāiet kārties :bad_smile:
Publicēts: 29.04.13 18:18
 citēt
Elmarss:
GunarsII:Vai zinājāt, ka latviešu hobijs Nr.1 esot SKUMŠANA ?! Es nojautu, bet nepratu tik precīzi un eleganti formulēt. Un tiešām - tepat fotoblogā ir pārpārēm "viss ir slikti" stila komentāru, bet kronis visam - dažu pasažieru skumšana pat pēc PSRS! Atziņa nāk no šejienes: [url=http://www.delfi.lv/izklaide/kino-televizija/televizija/asv-seriala-izsmej-latviesu-hobiju-numur-viens.d?id=43273215
]http://www.delfi.lv/izklaide/kino-televizija/televizija/asv-seriala-izsmej-latviesu-hobiju-numur-viens.d?id=43273215
[/url]

Vēl ņirdzīgāka ir dažu ļautiņu, kas sevi latviešiem pieskaita, nepārvaramā tieksme uzzināt KO par mums domā kautkādi ārvalstu ambāļi. Man, cilvēciņ tevis patiesi žēl. Turpini analizēt sevi caur muļķu prizmu.:face-smile:

Tak nav jau jāmeklē nemaz aiz robežām...visi normāli cilvēki ir novērojuši, ka latvieša dabā ir čīkstēt un skimt !
Publicēts: 29.04.13 18:24
 citēt
a huļi bļoda netīra ???
Publicēts: 29.04.13 18:26
 citēt
Vajag uzrīkot čikstēšanas dienu talkas dienas vietā.
Publicēts: 29.04.13 18:40
 citēt
VValdis:Vajag uzrīkot čikstēšanas dienu talkas dienas vietā.

Neņirgājies par kommmmunistisko subotņiku, kurš augšāmcēlies iraid. Cēlākais Latvijas pēdīgo gadu notikums, kad vēl premjeri baļķi nesīs, kā slavenais iļjičs.:face-grin:
Publicēts: 29.04.13 18:42
 citēt
VValdis:Vajag uzrīkot čikstēšanas dienu talkas dienas vietā.

Flashmob :D
Publicēts: 29.04.13 18:46
 citēt
Publicēts: 29.04.13 18:56
 citēt
Skumt taču nenozīmē to pašu kā nīdēt un sūroties.jeb kaut ko jaucu? Pavasara sestdienas talkas tradīcija manā rajonā nekad nav beigusies vai pārtrūkusi.Tātad nav arī atjaunota.Talkojam ar kaimiņiem kopš šeit dzīvoju.Tiesa gan,tam nav bijis nekāda sakara ne ar komunistiem ne valdību ne dombrovskiem-āboltiņām,ne arī vietējā mēroga varu.Kā sacīt jāsaka mēs paši sev...un arī nekur nereģistrējamies un konkursos nepiedalāmies.Arī šņabītis jāpērk pašiem.:face-sad:Orķestru nav,panorāmā nerāda,bet pasākums baigi foršais!
Publicēts: 29.04.13 19:17
 citēt
Vinnijā Pūkā bija tāds personāžs ēzelītis Ī-ā. Skuma visu laiku, par visu. Raugoties uz pilnmēnesi vēlā vakarā atzina, ka skumšana sagādā prieku, un skumstot viņš ir laimīgs. Melanholiķis laikam. Kāpēc neskumt, ja no tā tu kļūsti laimīgāks???
Publicēts: 29.04.13 19:30
 citēt
Skalbes Kaķīša dzirnaviņās bija vesela ķēniņa pils, kur katru vakaru tika izraudātas visas, dienas garumā notikušās, pasaules bēdas.
Par subotņiku (pie mums tā sauc arī lielo veseri) - tur vienkārši plikpaurainajam Voldiņam palaimējās piedzimt laikā, kad sniegs ir nokusis, bet zāle vēl nav sazaļojusi. Tad nu var komunistiskas idejas vārdā lasīt pa krūmiem tukšās pudeles un zālājos suņu sūdus.
Publicēts: 29.04.13 22:48
 citēt
Elmarss: Man, cilvēciņ tevis patiesi žēl. Turpini analizēt sevi caur muļķu prizmu.:face-smile:

Tāpēc jau mēdzu iegriezties Fotoblogā, ka te ir tādi iejūtīgi un sirsnīgi cilvēki. Esmu pamanījis gan Tavas līdzjūtības, gan jaukas dienas novēlējumus. Tie ir patiesi džentlmeniski un es ceru, ka arī pārējie "pasažieri" to novērtē. Vienīgi uzrunās vietniekvārdus mēdz rakstīt ar lielo burtu un otrais teikums citātā arī ne visai smalkjūtīgs padevies, bet nekas, izaugsmes iespējas ir katram no mums.
Publicēts: 29.04.13 23:13
 citēt
Zin, nevar nepiekrist. Šodien gāju pa ielu un 2 meitenes pieturā sarunājās, ne pārāk skaļi, ne pārāk klusi - kā jau pusaudži to mēdz darīt. Un tad nu viena tante metās viņām aizrādīt - un nevis ka par skaļu vai kā, bet ka divas varot visu pasauli pārrunāt - zin, toč jāpiekrīt ka īsti normāli tas nav. Un tante nebija nez kāda pensionāre - parasta sieviete 45-55 gadu vecuma grupā apmēram, varbūt jaunāka.
Ko tad mēs gribam? Es jau pusotru gadu, kopš ikdienā lietoju sabiedrisko, vakarā no darba mājās eju ar kājām - tas drūmums un savilktās sejas nav paciešami.
Publicēts: 29.04.13 23:57 labots
 citēt
lielākā bēda šajā apstāklī ir tieši humora trūkums, pārāk saasināta uztvere, nespēja pasmieties pašam par sevi... tāpēc mums nav humoristu, humora raidījumu. Visa enerģija aiziet pūliņos atcerēties - kas vēl slikts ir bijis. :face-devil-grin:
Pat amīšu humora seriālā var atrast par ko uzmest lūpu :D
Publicēts: 30.04.13 06:43
 citēt
versatile:Zin, nevar nepiekrist. Šodien gāju pa ielu un 2 meitenes pieturā sarunājās, ne pārāk skaļi, ne pārāk klusi - kā jau pusaudži to mēdz darīt. Un tad nu viena tante metās viņām aizrādīt - un nevis ka par skaļu vai kā, bet ka divas varot visu pasauli pārrunāt - zin, toč jāpiekrīt ka īsti normāli tas nav. Un tante nebija nez kāda pensionāre - parasta sieviete 45-55 gadu vecuma grupā apmēram, varbūt jaunāka.
Ko tad mēs gribam? Es jau pusotru gadu, kopš ikdienā lietoju sabiedrisko, vakarā no darba mājās eju ar kājām - tas drūmums un savilktās sejas nav paciešami.

Aizbrauc uz Maskavu un pabraukājies ar metro - tur tu ieraudzīsi kas ir drūmas sejas! Pēc šā apmeklējuma visi tādi gaiši un pieklājīgi piemums liksies:)
Publicēts: 30.04.13 08:13
 citēt
GunarsII: Vienīgi uzrunās vietniekvārdus mēdz rakstīt ar lielo burtu...

Apstrīdams. Kad šo normu pieņēma vēstulēm, saziņa internetā vēl nebija modē.
Līdz rakstībai forumos un komentāros mūsu valodnieki nekādi nenonāk, jo aizņemti ar garumzīmju likšanu visiem arābu valodas vārdiem, vienu svešvārdu nomaiņu ar citiem, tādiem pašiem un pārējām zibviedmurgotnēm.
Publicēts: 30.04.13 08:21
 citēt
versatile:Zin, nevar nepiekrist. Šodien gāju pa ielu un 2 meitenes pieturā sarunājās, ne pārāk skaļi, ne pārāk klusi - kā jau pusaudži to mēdz darīt. Un tad nu viena tante metās viņām aizrādīt - un nevis ka par skaļu vai kā, bet ka divas varot visu pasauli pārrunāt - zin, toč jāpiekrīt ka īsti normāli tas nav. Un tante nebija nez kāda pensionāre - parasta sieviete 45-55 gadu vecuma grupā apmēram, varbūt jaunāka.

Smieklīgākais tajā storijā:
Meitenītes "notikumu" aizmirsa pāris minūšu laikā;
Nīgrā, vīrieti nedabūjusī sieviete, pāris stundās, maksimums;
Tu esi vienīgais, kas TO vēl atceras, un tā nav sabiedrības, bet Tava problēma.:face-smile:
Publicēts: 30.04.13 08:47
 citēt
Nezināju. Bet tam ir kāda nozīme, ja šim faktam tiek veltīts atsevišķs jautājums?
Publicēts: 30.04.13 12:25
 citēt
Elmarss, maldies, tā nav problēma. Tā ir viena maza detaļa kuru paturēt prātā un sev atgādināt - lai nekļūstu tāds pats.
Publicēts: 30.04.13 13:04
 citēt
f-foto:Vai zinājāt, ka GunarsII pēdējo bildi galerijā pievienojis 02.11.2012?
Labāk būtu GunarsIII - trešais marks.
Publicēts: 30.04.13 13:12 labots
 citēt
GunarsII:Vai zinājāt, ka latviešu hobijs Nr.1 esot SKUMŠANA ?! Es nojautu, bet nepratu tik precīzi un eleganti formulēt. Un tiešām - tepat fotoblogā ir pārpārēm "viss ir slikti" stila komentāru, bet kronis visam - dažu pasažieru skumšana pat pēc PSRS! Atziņa nāk no seriāla

Nu ko lai saka par cilvēku un viņa nojautu, kura zināšanu avots ir seriāli..? Ideāls eižopijas pilsonis.
Publicēts: 30.04.13 13:34
 citēt
Citagaisma:
GunarsII:Vai zinājāt, ka latviešu hobijs Nr.1 esot SKUMŠANA ?! Es nojautu, bet nepratu tik precīzi un eleganti formulēt. Un tiešām - tepat fotoblogā ir pārpārēm "viss ir slikti" stila komentāru, bet kronis visam - dažu pasažieru skumšana pat pēc PSRS! Atziņa nāk no seriāla

Nu ko lai saka par cilvēku un viņa nojautu, kura zināšanu avots ir seriāli..? Ideāls eižopijas pilsonis.

Kas var būt labāks par vispārizglītojošiem seriāliem!? Kautvai fakts, ka Cilvēce par atmiņas zuduma īpatnībām uzzināja no meksikas seriāliem...:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):