forum.gif
paliigaaaa!!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / paliigaaaa!!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.06.07 13:59
 citēt
pec trakam dzimshanas dienas sviniiba, mans aparts cieta neveiksmi, un iegulas tortee, pirmais ko speju darit, sniedzu tam pirmo paliidziibu, un izslauciju, bet sodien atklajas,ka tas bij tikai sikums, tortes dzems ir saliidis podzinas, un tas ir salipushas, un ar grutibas spiezhas.ko man tagad dariit, ka lai iztiiru? :cry:
Publicēts: 15.06.07 14:19
 citēt
Uzlej kolu :D

jaa, jaa noteikti, nenirgajies, es tiesahm loti pardzivoju. :? :cry:
Publicēts: 15.06.07 14:21
 citēt
Mozj ljoti saudziigi ar spirtu un nepuukojoshos dreebi (materiaalu) uz smalkas adatinjas ... vai ja ir naudas - uz attieciigo servisa kantori (bet domaaju, ka paprasiis OK summu)
Publicēts: 15.06.07 14:28
 citēt
es jau meginaju ar zobubakstamajiem, bet nu liela labuma jau nebija.lielaka shmuce iztiirijas, bet vienalga, podzina nespiezhas ta, ka vajag!
Publicēts: 15.06.07 14:39
 citēt
Nu citu neko nevar ieteikt, kaa vienkaarshi meegjinaat iztiiriit cik nu var tikt klaat, vai nest uz servisu. Burvju metodes man liex nebuus! :)
Publicēts: 15.06.07 14:55
 citēt
Ja garantija labāk uz servisu(par šito būs jāmaksā bet garantiju nepazaudēs), ja nav-skrūvējam nost vākus un mazgājam ar ūdenu(protams tikai plastmasas karkasu) .No ārpuses/nejaucot praktiski neiespējami ko ssadarīt.
Publicēts: 15.06.07 14:58
 citēt
Aparaats jaaizjauc un ar spirtu j'aiztiira visi kontakti un pogas. Darbs nav gruuts bet pinjkjeriigs gan...
Publicēts: 15.06.07 15:05
 citēt
nee, man ir bail skruuvet vala, ja nu kaut kas ne ta, un atpakla salikt neizdodas. :!:
mm, cik varetu izmaksat, tada tiirishana, servisa?
Publicēts: 15.06.07 15:05
 citēt
Ja ar kūku ta noteikti sākumā ar ūdeni-spirts tik labi nešķīdina.Beibās var ar spirtu lai tas to ūdeni savāc.
Publicēts: 15.06.07 15:48
 citēt
nee, man ir bail skruuvet vala, ja nu kaut kas ne ta, un atpakla salikt neizdodas. :!:
mm, cik varetu izmaksat, tada tiirishana, servisa?

riigaa bez 20-30ls nezvai kads kersies klat, bet nu ..
Publicēts: 15.06.07 16:13
 citēt
nu vot, inukografija is over :(
Publicēts: 15.06.07 17:04
 citēt

:D
Publicēts: 15.06.07 17:06
 citēt

nee! :cry:
Publicēts: 15.06.07 17:29
 citēt
Ar spirtu vairumā gadījumu var, tak tas zafti nešķīdina, ar sērskābi, etilacetātu, dihloretānu un terpentīnu nevajadzētu aizrauties, universālākais un vairumā gadījumu nekaitīgākais šķidinātājs ūdens.
Publicēts: 15.06.07 20:05
 citēt

Tu ko? :D nekad!!!!! :D
inuks nezdajotsa!!!! 8)
Publicēts: 17.06.07 11:52
 citēt
ar spirtu uzmaniigi ir plastmasas kuras spirts saeed, un bez izjaukshanas tieshaam nekas nesanaaks, iznjem baterijas un UZMANIGI nonjem korpusu un iztiiri .
Publicēts: 17.06.07 13:05
 citēt
nevajag baidīties skrūvēt vaļā! tik atceries kuras skrūves kur jāskrūvē atpakaļ. Un vāciņu noņem uzmanīgi, lai putniņš neaizlido!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):