Ja vajga čikāties ilgāk par 1.5-2 minūtēm pie bildes, tad tai bildei nav jēgas un garais čikāšanas laiks viņu neuzlabos! Izņēmumi pastāv - bet ļoti reti.
Ja ir vēlme atsevišķu bildi izdrukāt un pielikt pie sienas, tad var pačakarēties, citādi standarta korekcija iekš Adobe Lightroom - balansi, līmeņi, stikla profils (deformācijas korekcija), kropošana/taisnošana, pārveidošana uz jpg un neliela asināšana. Kā jau minēja 0.5 - 2 min. Ja daudz vienveidīgu bilžu, tad var ērti šo lietu automatizēt - salabo vienu un pārējās sinhronizē pēc tās. Fotošopu nelietoju - nemāku. Man ir tā lielā priekšrocība, ka nav nevienam jāatskaitās par rezultātu, jo naudu ar bildēšanu nepelnu.
vidēji ~0,05min pie bildes pie viņas pavada LR vai CS6 , PĀRĒJAIS kā te jau mrproxy minējis. Esmu mācījies FOTOGRĀFĒT nevis "Ražot mēslus" ko par bildi UZZĪMĒ var vienīgi fotošopā . Gadās ka "Kruķiju" bet ļooti reti un ar FOTO tam nekāda sakara. Man kādreiz prasija "Cik ilgi jūs bildes kopējat" teicu VIDĒJI 8min katru , standarta procesa laiks , tāpat arī ar LR un PS "Standarta pēcapstrāde" kā jebkuram digitālam attēlam mūsdienās.