forum.gif
Pentax saslimis!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pentax saslimis!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.05.13 14:36
 citēt
Visām bildēm pāri melna svītra,man zināja teikt,ka problēma ar softu. Vai ir iespējas to vainu labot pie mums LV???
Publicēts: 04.05.13 14:49
 citēt
maoss:Visām bildēm pāri melna svītra,man zināja teikt,ka problēma ar softu. Vai ir iespējas to vainu labot pie mums LV???

Tik izsmeļošs problēmas apraksts un bildes piemērs liek domāt, ka problēmu noteikti var atrisināt!
Publicēts: 06.05.13 22:43 labots
 citēt
Vaards:
maoss:Visām bildēm pāri melna svītra,man zināja teikt,ka problēma ar softu. Vai ir iespējas to vainu labot pie mums LV???

Tik izsmeļošs problēmas apraksts un bildes piemērs liek domāt, ka problēmu noteikti var atrisināt...
... nomainot Pentaxu pret Canonu :bad_smile:
Publicēts: 06.05.13 22:52
 citēt
smartins:
Vaards:
Tik izsmeļošs problēmas apraksts un bildes piemērs liek domāt, ka problēmu noteikti var atrisināt...
... nomainot Pentaxu pret Canonu :bad_smile:

Tas jau būs par traku! Vispirms var mēģināt paklapēt - varbūt tas gļuks atlec vaļā?
Publicēts: 07.05.13 10:13
 citēt
Man Canons taisīja gaišu horizontālu svītru, kad slēdzis nobruka, šeit arī varētu būt, ka kadra vidū pēkšņi abu pušu lameles satiekas un uztaisa tumšu.
Publicēts: 07.05.13 22:10
 citēt
Tā svītra atdala ceturtdaļu kadra no kreisās puses.Palielinot bildi līdz parādās pikseļu kubiki,ir redzamas trīs rindas līniju-gar malām baltas,pa vidu melna, bet ne absolūti baltas un melna.
Publicēts: 07.05.13 22:12
 citēt
Aizmirsu piebilst- svītra irvertikāla,paralēla kadra īsajai malai.
Publicēts: 07.05.13 22:14
 citēt
Jā,ja kas ,es nomainīju, tikai Canon pret Pentax.:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):