Nu grūti pateikt. Neesmu pārliecināts vai nīdējs gana labi apzīmē cilvēku ar neracionālu un absurdu reakciju pret sev nepatīkamu viedokli, lietu vai cilvēku.
Jaunvārdi jau nav nekas slikts. Protams, ja vien nav runa par plakangultas attēlu ciparņēmjiem - vai kā tur flatbed skenerus mēģināja nkrustīt - un to dara valodnieki...
Heiteri, tas ir kas jauns. Es šeit uzturoties sāku sajust sevī ko citu - ekstrasensu!!! Nupat jau, lasot ziņu portālus, varu droši noteikt, kuru ziņu f-foto pārpublicēs Fotoblogā. Sākās ar zinojumu par PSRS skaistumkonkursu. Te mana prognoze izpildījās ar uzviju - vēl bilde arī klāt! Šodien - slikta ziņa - zaudējums Austrijai. Atveru Fotoblogu un tiešām, IR!
"LPSR bagāža šoreiz nav palīdzējusi un neatkarīgās Latvijas hokeja komanda, kā izskatās, šogad pametīs augstāko līgu, jo Latvijas valsts šo sporta veidu neatbalsta. Vieglāk ir izdot pediņu grāmatiņas par bērnu dzimumu maiņu." /F-foto/
Un kur nu bez "labās" LPSR pieminēšanas, tas nekas, ka "aiz matiem pievilkta", bet kāpēc tie pediņi, to gan nesapratu.
GunarsII:Heiteri, tas ir kas jauns. Es šeit uzturoties sāku sajust sevī ko citu - ekstrasensu!!! Nupat jau, lasot ziņu portālus, varu droši noteikt, kuru ziņu f-foto pārpublicēs Fotoblogā. Sākās ar zinojumu par PSRS skaistumkonkursu. Te mana prognoze izpildījās ar uzviju - vēl bilde arī klāt! Šodien - slikta ziņa - zaudējums Austrijai. Atveru Fotoblogu un tiešām, IR!
"LPSR bagāža šoreiz nav palīdzējusi un neatkarīgās Latvijas hokeja komanda, kā izskatās, šogad pametīs augstāko līgu, jo Latvijas valsts šo sporta veidu neatbalsta. Vieglāk ir izdot pediņu grāmatiņas par bērnu dzimumu maiņu." /F-foto/
Un kur nu bez "labās" LPSR pieminēšanas, tas nekas, ka "aiz matiem pievilkta", bet kāpēc tie pediņi, to gan nesapratu.
f-foto:Fakts ir tāds, ka jebkurā teikumā ir atrodami vairāki lietvārdi, bet Končiņš no visiem izvēlējās tieši šo vārdu un attiecīgo teikumu, un to arī apliecināja, ka tieši šis vārds kalpoja par ierosinātāju.
Kad nokāpsi no čupas, atradīsi arī avotu.
Nu baigais, par pidariem uztraucies, par sunīšiem uztraucies Tu ko, māte Terēze esi???
Kāda tur māte Terēze, pat otec Onufrij nesanāks. Vienkārši, kad vairāk nav ko teikt, sāk uztraukties par oponenta dzīvesvietu, profilbildi un pieminēt sev mīļus korus.