forum.gif
Heiteriem !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Heiteriem !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.05.13 12:03
 citēt
Es tikai gribēju pateikt, ka visi heiteri var iet d***t !!! :face-kiss:
Publicēts: 07.05.13 12:12
 citēt
Tk atslābsti - paies pāris gadi, sapratīsi i par ko tagad heito, i pats heitosi līdzīgi...
Publicēts: 07.05.13 12:18
 citēt
versatile:Tk atslābsti - paies pāris gadi, sapratīsi i par ko tagad heito, i pats heitosi līdzīgi...

Tak protams :D A ko man neieheitot par heiteriem :face-grin:
Publicēts: 07.05.13 12:22
 citēt
kas tas par jaunvārdu?
Publicēts: 07.05.13 12:29
 citēt
Eltons:kas tas par jaunvārdu?

kautkas no kārkl-angļu leksikas drošvien..
Publicēts: 07.05.13 12:45
 citēt
Nu, vispār latviski nav tāda apzīmējuma tiem cilvēkiem, kurus pieņemts saukt par heiteriem.
Publicēts: 07.05.13 13:05
 citēt
versatile:Nu, vispār latviski nav tāda apzīmējuma tiem cilvēkiem, kurus pieņemts saukt par heiteriem.

Burtiskā tulkojumā sanāk "nīdējs". Vai praksē gadījumā tieši to arī nenozīmē?
Publicēts: 07.05.13 13:11
 citēt
Nu grūti pateikt. Neesmu pārliecināts vai nīdējs gana labi apzīmē cilvēku ar neracionālu un absurdu reakciju pret sev nepatīkamu viedokli, lietu vai cilvēku.
Publicēts: 07.05.13 13:28
 citēt
"neracionālu un absurdu reakciju pret sev nepatīkamu viedokli, lietu vai cilvēku."

Nu re, skaidrs.
Tātad vēl viens jaunvārds krājumā... pie "hipsteriem" utml...
Publicēts: 07.05.13 13:30
 citēt
Jaunvārdi jau nav nekas slikts. Protams, ja vien nav runa par plakangultas attēlu ciparņēmjiem - vai kā tur flatbed skenerus mēģināja nkrustīt - un to dara valodnieki...
Publicēts: 07.05.13 13:33
 citēt
Cik sapratu no versatile rakstītā - tas heiters ir ar uzmanības trūkumu sirgstošs indivīds.
Publicēts: 07.05.13 13:57
 citēt
f-foto: ...ļerkst forumā...

Blakus topika 11.lapā no 18 postiem gandrīz puse - 8 ir no viena cilvēka. Ļauts minēt no kura.
Publicēts: 07.05.13 17:58
 citēt
dalabonbongas:Es tikai gribēju pateikt, ka visi heiteri var iet d***t !!! :face-kiss:

vai tie heiteri maz zina, ka viņi ir heiteri un kā viņiem jādodas nokārtoties :amazing:?
Publicēts: 07.05.13 18:16
 citēt
f-foto: Padomju gados no tevis sanāktu pirmklasīgs stukačs, vai ne?

Esmu dzīvojis tajos laikos, stukačs nebiju. Un nesaprotu, kāds sakars šodienas forumu kopīpeistu skribentu daiļradei ar padumjlaikiem un stukačestvu.
Publicēts: 07.05.13 18:17
 citēt
f-foto:
Schneider: Blakus topika 11.lapā no 18 postiem gandrīz puse - 8 ir no viena cilvēka. Ļauts minēt no kura.

Padomju gados no tevis sanāktu pirmklasīgs stukačs, vai ne?

Jūtu - tēmu pārzini nopietni.
Publicēts: 07.05.13 21:53
 citēt
iekš FB ir vismaz viens heiteris :cry:
Publicēts: 07.05.13 22:49
 citēt
Heiteri, tas ir kas jauns. Es šeit uzturoties sāku sajust sevī ko citu - ekstrasensu!!! Nupat jau, lasot ziņu portālus, varu droši noteikt, kuru ziņu f-foto pārpublicēs Fotoblogā. Sākās ar zinojumu par PSRS skaistumkonkursu. Te mana prognoze izpildījās ar uzviju - vēl bilde arī klāt! Šodien - slikta ziņa - zaudējums Austrijai. Atveru Fotoblogu un tiešām, IR!

"LPSR bagāža šoreiz nav palīdzējusi un neatkarīgās Latvijas hokeja komanda, kā izskatās, šogad pametīs augstāko līgu, jo Latvijas valsts šo sporta veidu neatbalsta. Vieglāk ir izdot pediņu grāmatiņas par bērnu dzimumu maiņu." /F-foto/

Un kur nu bez "labās" LPSR pieminēšanas, tas nekas, ka "aiz matiem pievilkta", bet kāpēc tie pediņi, to gan nesapratu.
Publicēts: 07.05.13 23:07
 citēt
GunarsII:bet kāpēc tie pediņi, to gan nesapratu.

Būs pilsoni pa pjaņiem "poimējuši" tāpēc tagad šamējais plosās... :)
Publicēts: 07.05.13 23:11
 citēt
Каждый за свою команду болеет...
Publicēts: 08.05.13 09:25
 citēt
placebo:
dalabonbongas:Es tikai gribēju pateikt, ka visi heiteri var iet d***t !!! :face-kiss:

vai tie heiteri maz zina, ka viņi ir heiteri un kā viņiem jādodas nokārtoties :amazing:?

Es Tev varu pačukstēt, ka šādi topiki ir interesanti aiz tā fakta, ka tad viņi visi pavelkas un sāk gudri spriest :D
Publicēts: 08.05.13 09:27
 citēt
GunarsII:Heiteri, tas ir kas jauns. Es šeit uzturoties sāku sajust sevī ko citu - ekstrasensu!!! Nupat jau, lasot ziņu portālus, varu droši noteikt, kuru ziņu f-foto pārpublicēs Fotoblogā. Sākās ar zinojumu par PSRS skaistumkonkursu. Te mana prognoze izpildījās ar uzviju - vēl bilde arī klāt! Šodien - slikta ziņa - zaudējums Austrijai. Atveru Fotoblogu un tiešām, IR!

"LPSR bagāža šoreiz nav palīdzējusi un neatkarīgās Latvijas hokeja komanda, kā izskatās, šogad pametīs augstāko līgu, jo Latvijas valsts šo sporta veidu neatbalsta. Vieglāk ir izdot pediņu grāmatiņas par bērnu dzimumu maiņu." /F-foto/

Un kur nu bez "labās" LPSR pieminēšanas, tas nekas, ka "aiz matiem pievilkta", bet kāpēc tie pediņi, to gan nesapratu.

Skatos, ka pediņu tēma 5te kādam ir ļoti tuva :D
Publicēts: 08.05.13 09:58
 citēt
f-foto:Jā, dalabonbongas atkal parādījās savā tēmā, līdzko pieminēja pederastus. Nostrādāja kā magnēts. :)

Ui,ui !!! :face-devil-grin: Kas citus aprunā tam pašam kas slēpjams :grimace: :haha:
Publicēts: 08.05.13 10:43
 citēt
f-foto:Diezgan daudz slēpjams, pa ielu pliks nestaigāju.

Bet fakts ir fakts: Tu parādījies tieši tad, kad pieminēja pederastus. Kas Tev ar viņiem tāds, Tu taču skuķus šķil Vecrīgā.

Var braukt arī ar ričuku,nav jāstaigā..

www.londontown.com...

:haha:
Publicēts: 08.05.13 11:10
 citēt
f-foto:Diezgan daudz slēpjams, pa ielu pliks nestaigāju.

Bet fakts ir fakts: Tu parādījies tieši tad, kad pieminēja pederastus. Kas Tev ar viņiem tāds, Tu taču skuķus šķil Vecrīgā.

Nu re... Tu jau pats atbildēji :) Es skuķus šķiļu un nošķiļu ;) At Tu ko šķil??? Vecus cimdus??? :super_man:
Publicēts: 08.05.13 11:15
 citēt
f-foto: Bet fakts ir fakts: Tu parādījies tieši tad, kad pieminēja pederastus.

Bet nu fakts ir fakts: pederasti netika pieminēti no zila gaisa, bet gan nocitēti no konkrēta personāža:
f-foto:Vieglāk ir izdot pediņu grāmatiņas par bērnu dzimumu maiņu.

Tad kā tur ar tiem magnētiskā lauka avotiem būs?
Publicēts: 08.05.13 11:20
 citēt
Tas gan, tik, ja viens cits, kuram šis temats izskatās sevišķi tuvs, nebūtu tādu vārdu ierakstījis, Končiņam nemaz nebūtu ko izvēlēties.
Publicēts: 08.05.13 11:21
 citēt
f-foto:Fakts ir tāds, ka jebkurā teikumā ir atrodami vairāki lietvārdi, bet Končiņš no visiem izvēlējās tieši šo vārdu un attiecīgo teikumu, un to arī apliecināja, ka tieši šis vārds kalpoja par ierosinātāju.

Kad nokāpsi no čupas, atradīsi arī avotu.

Nu baigais, par pidariem uztraucies, par sunīšiem uztraucies :face-crying: Tu ko, māte Terēze esi??? :big_smile:
Publicēts: 08.05.13 11:33
 citēt
Kāda tur māte Terēze, pat otec Onufrij nesanāks.:face-grin:
Vienkārši, kad vairāk nav ko teikt, sāk uztraukties par oponenta dzīvesvietu, profilbildi un pieminēt sev mīļus korus.
Publicēts: 08.05.13 11:48
 citēt
Nepiemirsti ka paskatās arī kad pēdējā bilde ielikta.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):